![]() |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Şu güller o kadar güzeller ki! Aslında çok bulunduğu için insan zamanla ilgi göstermiyor ama kış gelince de hemen özleniyorlar. İşte biz insanlar böyleyiz, biraz yüz verince önemsemiyoruz :mad: Bak laleye 15 gün yüzünü gösteriyor da kraliçe muamelesi gösteriyoruz :D Gül hep yanımızda, hep bize çiçek veriyor, ilgi yok. Olacak şey mi!
|
:D Sevgili Fagus çok güzel demişsin, haklısın. Ben hep derim soğanlı olsun benim olsun. Şimdi güller adına utandım gerçekten. Ama güller için de hep derim ki goncada ise gonca gülü severim, açınca da açmış gülü severim. Yani yine de bizler hepsini severiz!..
|
Sevgili yenigine; güllerin çok güzel bayıldım güzelliklerine helede pembe çift göbeklisi harika, arasıra otur karşılarında kahveni yudumla, emeklerine sağlık...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...-p1010251a.jpg |
Fotoğraf çekimlerinde fevkalade kutlarım seni...
|
Sevgili milaca çok teşekkür ediyorum, sağol... İlk gül İsparta gülü mis gibi de kokuyor... Daha fazlaca güllerim var inşallah onlar da açarlar.
Ayrıca fotoğrafları beğenmene de çok sevindim. Zira makinem kaliteli değil, güzel fotoğraf çekemiyorum diye hayıflanıyordum. Teşekkür ederim, sevindirdin beni... Sağol. |
[QUOTE=milaca2010;1146865]Sevgili yenigine; güllerin çok güzel bayıldım güzelliklerine helede pembe çift göbeklisi harika, arasıra otur karşılarında kahveni yudumla, emeklerine sağlık...
Sevgili milaca; kahveni yudumla demişsin ya... :D Zaten ben arka bahçeye geldiğim an ille de bir komşum hemen neskafemi yapar sağolsunlar. Ve ben ille de bir elimde neskafem, bir elimde sigaram bütün bitkilerimi şöyle bir gezerim. Onlar bitince iş başı... Sonra ön bahçeye geçerim güneş anca çekiliyor; o zaman da bina görevlimiz ille yapar neskafemi, orada da yine aynı şöyle bir gezerim sonra işbaşı... Arada sırada kızıyorum, sinirleniyorum, üzülüyorum ama sonuçta büyük keyf ve zevk alıyorum. |
Ve ben ille de bir elimde neskafem, bir elimde sigaram bütün bitkilerimi şöyle bir gezerim. Onlar bitince iş başı...
Sonra ön bahçeye geçerim güneş anca çekiliyor... Kendimi gördüm sende benmiyim acaba Yeni Gine'mi dedim:)) kötü örneğiz... |
Ay ay ay!!! Arkadaşım senin güllerde bitlenmiş, ilaçladınmı?
|
:D Tabi ki kötü örneğiz... Ama çok şükür, Allah'tan Sayın malina da sigara kullanıyor. Sayın malina sigara kullanmıyor olsa idi kesin yandıydık... Ama o zaman da sigaramızı söylemezdik.
|
:D Tabi ilaçlıyorum, zaten o fotoğraftakiler ilaçlandıktan sonraki halleri...
|
:( Işığı arkama alınca gölgem çıkıyor, fazla ışıkta fotoğraf parlak oluyor. Onun için daha çok üzerlerinden güneş çekilince fotoğraflayabiliyorum. O halleri (Gül fotoğraflarında da olduğu gibi) daha iyi çıkıyor gibi.
Hatta bugün komşumun fotoğraf makinesini deneyeyim dedim çektim onu da pc kabul etmedi CD istiyor. O da olmadı yani. |
yine muhteşemm çiçeklerin ablacım..eline sağlık
|
Sayın Yeni Gine
Elleriniz dert görmesin emeklerinize sağlık, tarlayı sonunda cennete çevirdiniz. Site yönetimi sizi baş tacı yapmalı, onların çevre ve bahçe düzenlemesi gibi görevleri var, bunu siz üstlenmişsiniz. Saygı ve selamlar |
Sevgili hira; çdk teşekkür ediyorum, sağolasın...
Sayın adneser; çok teşekkür ediyorum, sağolun... Site yönetimi maalesef artık bahçeymiş, çiçekmiş, bitkiymiş bihaber, hiç ilgilenmiyorlar artık... Ben de işte elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Sağolun. |
Resimleri ben de beğendim.Üçüncü resimin kompozisyonu çok iyi sayılabilir.Başarılarınızı sürdürmenizi diliyorum.
|
Sayın ondar bahçeme hoşgelmişsiniz; beğenileriniz için teşekkürler. Makinem öyle kaliteli bir makine değil, e ben de rastgele basıyorum elimden geldiğince. İyi dileğiniz için teşekkürler, inşallah!..
|
Sevgili YeniGine, kış boyu bahçe sorunlarıyla uğraşırken nihayet güzellikler ortaya çıktı. Tebrik ederim herkesin yapacağı işler değil.
Güller çok güzel, keza çekimlerinizde çok güzel olmuş ellerinize ve emeklerinize sağlık. Sevgilerimle.:) |
Pembe gülün yapraklarında kahverengi leke var. Mantara benziyor yayılmadan önlem alın. ;)
|
Sevgili Sevgi hoşgelmişsiniz, çok teşekkür ediyorum, güllerim yeni yeni açmaya başladılar tabi Bismillah pasıyla, mantarıyla, bitiyle; şimdi de onlarla uğraşıyorum... Sağolasın...
Sayın hdoğan hoşgelmişsiniz teşekkür ediyorum siz söyleyince bugün baktım evet mantar başlamış hemen ilaçladım güllerin hepsini bugün. Sayın hdoğan mantar ilacı ile aynı anda bit ilacı da kullanılabilir mi? Sağolun. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ön taraftaki minyatür güllerimden beyazım. Fotoğrafını çektikten sonra mantar ilacı sıktım.
Eklenti 398380 |
2 Eklenti(ler)
Hep sitede bahçeleri gezerken ağaçlara asılmış saksılara bayılıyor idim, nihayet ben de yıldızımı ve yer minesini komşumun bahçesinde ağaçlara asabildim.
Eklenti 398381 Eklenti 398382 |
2 Eklenti(ler)
Komşumun bahçesine diktiklerim; kartopum bahçeye dikecek idim getir benim bahçeye koyalım dedi ben de saksısı ile koydum öyle köşeye.
Demirlerine yeni askılıklar almış onlara da alisyumları diktim, astık. Eklenti 398386 Eklenti 398391 |
1 Eklenti(ler)
Bu da ağaç kütüğüne başka komşumun kendi bahçesine emeği. Sizlerle paylaşmak istedim.
Eklenti 398396 |
O çiçekler ne güzel de duruyor saksılarda, ben ancak petunya devireyim buralarda :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025