![]() |
3 Eklenti(ler)
Begonyalar...
|
Papaver rhoeas
2 Eklenti(ler)
Kim der bu güzele yabani ot?!
|
3 Eklenti(ler)
Balkondaki domatesler...
|
1 Eklenti(ler)
Red robini yetiştirmeyi çok istediğim için nedense tohumları çoğu sakat fide verdi. Bir sağlam fide işte bu. Fazla özenmemek en iyisi.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da aksesuarlar...
|
1 Eklenti(ler)
Alabaşlar bakalım gövde oluşturacak mı?
|
3 Eklenti(ler)
Kıvırcıklar.
|
3 Eklenti(ler)
Pepino coştu.
|
1 Eklenti(ler)
Altın çilek.
|
1 Eklenti(ler)
Ashwagandha
|
Sativa tam hasat olgunluğunda. Daha fazla beklerse göbeği delip sapa kalkar. Green star daha dayanır :)
|
4 Eklenti(ler)
Narda bu sene oldukça fazla çiçek var. Tabi bu mevsimde fazlaca yaprak biti de var.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene tek salkım muzumuz olacak.
|
2 Eklenti(ler)
Erkenci şeftali 10 güne yenir.
|
2 Eklenti(ler)
Nektarin için vakit var.
|
2 Eklenti(ler)
İnşallah bu sene armutların tadına bakabiliriz.
|
1 Eklenti(ler)
Erikte geçen senelere göre daha az meyve var.
|
3 Eklenti(ler)
Kayısılarımız.
|
2 Eklenti(ler)
Yenidünya olgunlaştı.
|
2 Eklenti(ler)
Domatesleri de fotoğraflayayım dedim ama akşam üzeri olduğu için fotoğraflar iyi çıkmadı.
Bu domates Sn. Meyvelitepe'den gelen Ali's Pembe domates. |
2 Eklenti(ler)
Zeytinler...
|
Bahçeniz bereketli olsun inşallah sn. h_dogan..
|
Alıntı:
Yeşil salata kırmızı olana göre daha lezzetli sativanın tadına daha bakmadım. :) |
Alıntı:
|
Maaşallah hepsi çok güzel büyümüşler. Bizde hala çiçekler açıyor. Bugün komşum dikmeyi düşündüğüm türler için vaktin geçtiğini söyledi. Yetiştirdiğim fideleri bile hıdırellezden sonra dikebilecekmişim. Hıdırelleze kadar rakım yüksek olduğu için don nedeni ile tamamını kaybedebiliyormuşum. Armutlar bakla zınıdan dolayı çok fazla zarar gördü. Geç çiçek açanlar daha yeni meyve tuttu. Sizde çoğu nerede ise yenecek duruma gelmiş.
|
Sevgili hdoğan valla maşallah maşallah!.. Bereketiniz bol olsun, ağız tadı, sağlıkla tüketin inşallah!..
Ben şu bitlerden, tırtıllardan, küllenmeden, mantardan, pastan, kara lekeden bıktım valla. Bit ilacı sıktım yeni filizler boyunlarını büktü. Mantar ilacı sıktım güllerin çiçekleri karardı. (Mantar ilacının adını unuttum yine.) Şimdi ne yapıyorum güllerde gördüğüm bütün bitleri elimle şöyle aşşağıdan yukarıya sıvazlıyorum. :D Baş, işaret, orta parmağım şimdi sapsarı... |
Beğeniniz için teşekkür ederim.
İklim koşulları yetiştiricilik için en büyük etken. Bizim buradaki iklimle sizin oradaki iklim arasında oldukça fazla fark var. Biz hem denize yakınız hem yükselti az. Adana'nın kuzeyi ile güneyi arasında bile çok fark var. Güneyde buğdaylar nerdeyse sararmaya başlayacak dağlık kesimlerde daha başak bile yok. Alıntı:
|
Teşekkür ederim abla.
Ne kadar özenirsek o kadar hastalanıyorlar ben şimdiye kadar sadece 1 kez ilaçlama yaptım(yapabildim). Fazla boylanmadılar daha, fotoğrafları akşam yüklerim. Geçen gün sıcaklık 34-35 dereceye yükselince çiçekler karardı biraz, bir hafta kalacağına 2 günde gitti görüntüleri. :) Sulama da yapamadım, yağmurlu gösteriyor bugün yarın yağmazsa sularım inşallah. Sağlıcakla. Alıntı:
|
Sn.h doğan, bereketli olsun ürünleriniz her şey nasılda gelişmiş, biz henüz toprakla buluşturamadık sebzeleri.
|
Teşekkür ederim Sn. resimsel.
Sizin sebzeler meyveler de zamanı gelince olacak inşallah. Bizim iklim sizden daha ılık olduğu için onun avantajını kullanıyoruz. Doğal olarak erken ekildiği için erken olgunlaşıyor. Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025