![]() |
2 Eklenti(ler)
Takastan gelen Red Robinler...
|
3 Eklenti(ler)
Güller.......
|
4 Eklenti(ler)
Güller devam...
|
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Dahası...
|
3 Eklenti(ler)
Ve son...
|
Sayın Doğan
Maşallah gonca güllerin hepsi mükemmel emeklerinize sağlık. Selamlar |
Sayın hdoğan maşallah güller geliyorlar; gül tomurcukta güzeldir derim, sonra açınca gül açınca güzeldir derim... Yani güller her daim güzeller... Darısı başıma inşallah!..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güller her türlü güzeller bu konuda size katılıyorum. |
2 Eklenti(ler)
Saksıya aldığım Red Romanie'ler...
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı saplı pazı...
|
2 Eklenti(ler)
Çin lahanaları kocaman oldu, göbek bağlamadan ortalarında çiçek tomurcuklarını gördüm demek ki Adana'da en iyi ekim tarihi ekim- kasım gibi yoksa göbek bağlaması zor.
|
1 Eklenti(ler)
Domatesim...
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene çeliklediğim begonya tuttu galiba. Bunun gibi 7-8 tane daha var. Yaklaşık 20 tane yapmıştım 7-8 tanesi tuttu. %40 iyi mi sizce?
|
1 Eklenti(ler)
Geçen sene ekip tohumunu aldığım siyah incilerin çoğu siyah inci çıkmadı. Bu da mor ama acaba meyveleri siyah inci gibi olacak mı ben de merak ediyorum. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Evimizi yaparken aşı üzerinden kesilen Trabzon hurmasının gövdesi zamanla çürüdü. Şu anda dalı tutan kısım sanki kabuğu ama sağlam gibi duruyor.
|
Günaydın sayın h-dogan, bordo gül halfeti karası mı?Maşallah güller ne güzel açmış,içim açıldı.
|
Alıntı:
|
ohh ne güzel mevsim farkı böyle bir şey
|
Tebrik ederim
Alıntı:
Sayın h_doğan çok sanslısınız mı desem beceri mi desem bilmiyorum ama gerçekten harika . Biz daha soğuktan dışarıya çıkamıyoruz. Dört gözle aşıladığım güllerin açmasını bekliyorum. soğuk ve rüzgardan feleğini şaşırdı zavallılar. Bizim domateslerse bu yıl zor yetişirler gibime geliyor. Sağlıkla... |
Alıntı:
Güllerin keyfi yerinde hızla açmaya başladılar. Bunun şerefine fotoğraflara devam. :D |
4 Eklenti(ler)
Güllere devam.
|
2 Eklenti(ler)
Renge bakar mısınız? Sanırım havaların soğuk gitmesinden. ;)
|
4 Eklenti(ler)
Devam......
|
1 Eklenti(ler)
Kaç tomurcuk var? ;)
|
3 Eklenti(ler)
Beyaz gül...
|
3 Eklenti(ler)
Bu da diğer güzel.
|
3 Eklenti(ler)
Kırmızı-beyaz.
|
3 Eklenti(ler)
Pembe gül...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025