![]() |
3 Eklenti(ler)
Sarı gülüm...
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz petunya...
|
5 Eklenti(ler)
Mor-beyaz petunya....
|
3 Eklenti(ler)
Papatyam...
|
1 Eklenti(ler)
Cam güzeli...
Bir ara ortadaki dalları çürüyordu suyu kestim şimdi iyi görünüyor inşallah düzelmiştir. |
1 Eklenti(ler)
Son olarak eşek marulunun tohumları. Güzel görünüyor. Gördüğünüz beyaz tüyler tohumun havada sürüklenmesini sağlıyor bu şekilde taşınıyor kolayca.
|
Haftasonu bahçede iş yapabilirim diye düşünmüştüm ama bugün de yağmur yağınca iş yapamadım pek. Ancak fotoğraf çektim her yer çamur.
Saksılardaki domateslerde koltuk alma işlemi yaptım buradan bakabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/1142452-post53.htm |
Sayın h doğan çok güzel olmuş
bahçe canlanmaya başlamış ,darısı başımıza:) |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Gece gece yüzümüz gönlümüz açılsın. ;)
|
Sayın hdoğan; güller!.. Maşallah rengi, kendi çok güzel ellerinize sağlık. Darısı başıma inşallah!..
|
cok guzel guller rengide oyle tablo gibi
Elinize saglik .))) |
Sn. h_dogan; Bahçenizin maşallahı var.
Petunyaları tohumdanmı yetiştirdiniz? Lavanta renkli ve diğer gülleriniz çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar, emeklerinize sağlık. Mevsimin tadını çıkartmanız dileğiyle. Esenlikler dilerim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu petunyalar takas şenliğinden gelenler. Şimdilik 2 renk açtı bakalım diğerleri ne renk olacak. Erkenden ayırsaydım belki de daha erken açarlardı bir de mevsim bir sıcak bir soğuk gidince şaşırdılar garipler. ;) Ben bitkilerimi hazır almayı pek sevmiyorum tohumdan ya da çelikten yetiştirmek daha çok hoşuma gidiyor. Tabi bazen beni sevmeyenler de oluyor. Ne yapsam büyümüyorlar:D Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
insallah bende yavas yavas ogrenirim:D |
Aeonium arboreum
1 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş morarıyor. Bu sene diktiğim yavrulardan biri.
|
1 Eklenti(ler)
Mor fesleğen (reyhan). Bu her sene evin bahçesinde kendi kendine çıkıyor. Diğerlerine özeniyoruz ama bu daha güzel büyüyor.
|
Calendula officinalis
2 Eklenti(ler)
Aynı safa çiçeği. Bu çiçek de her sene kendi kendine çıkıyor bahçede.
1. fotoğraf küçük hali. |
2 Eklenti(ler)
Muzlar belli olmaya başladı. ;)
|
3 Eklenti(ler)
İyi geceler...
|
Sayın hdoğan; maşallah gülünüz çok güzel. Fotoğraf çekimleriniz de gayet güzel gidiyor. Ellerinize sağlık.
|
Muz ağacınıza bayıldım.Minik minik muzları belirmiş,hoş bir görüntü oluşturmuş. Bu maalesef Samsunda bizzat yaşayamayacağımız bir görüntü. Neyse muzların resimleri de sizden olur :)
|
Sn. Yenigine öğreneceğim daha güzel resim çekmeyi inşallah tabi zaman lazım.
Güllere gelince sizinkilere de baktım gelişimleri iyi demek ki sert budama daha iyi. ;) Bir daha rahatça sert budarsınız değil mi? Ben budadığımda gördünüz ne kadar aşağıdan kestiğimi şimdi bazıları o kadar uzamış ki devriliyor dallar. :D Sn. perimar hoşgeldiniz, herzaman beklerim. Bu muz ağacı biraz erken çıkarttı salkımını onun için pek bir beklentim yok doğrusunu isterseniz. 2 tane daha var yanında onlar haziran gibi çıkarırsalar salkımları harika olur. Hem salkım daha iyi gelişiyor hem de meyveler daha iri oluyor. Samsun'da sizin ordaki sıcaklıklar sıfırın altına çok düşmüyorsa deneyin yetiştirmeyi. Kısa süreli soğuklarda yapraklar ölüyor ama baharda tekrar filizleniyor. Kıyıya yakınsanız yetişebilir diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın. |
1 Eklenti(ler)
Bu sene diktiğim kalancho hala açıyor diktiğimden beri çiçekli. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Küçük yapraklı fesleğen. Tohumlardan fazla çıkmadı 5-6 kök var bu en büyüğü diğerleri daltonlar gibi. :D
|
1 Eklenti(ler)
Red Romanie marul. Bu türün tohumları çok az çimlendi sadece 4 kök var hepsini saksıya diktim tohuma bırakacağım umarım çiçeklenirler.
|
2 Eklenti(ler)
Rezeneler. Saksıya 4 adet dikmiştim. Yetiştiriciliği hakkında hiçbir bilgim yok. Güllerin arasına da baya diktim, onlar şu anda çok hızlı gelişiyorlar ,. İlk başta saksıdakiler daha iyi gelişiyordu. Demek ki yağmurlar yerdekilere daha çok yaradı.
|
2 Eklenti(ler)
Pazıları da güllerin arasına diktim güller biraz gölge yapsın diye şu anda yenecek kıvama geldiler. Börek mi yapsak acaba. :D
Bir şey daha var. Pazıyı tazeyken kopartıp yemek yapın, fazla bırakırsanız vücutta kireçlenmeye neden olur fazla tüketilmesi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025