![]() |
Alıntı:
Memleketimin farkı işte. Çomak diksen yeşerir. ;) Hasadınız bol olsun. |
Alıntı:
Ağız tadıyla herkesin zevk aldığı, bol hasat yaptığı, hasadın yarısını kışa sakladığı :D bir sezon olsun. Bakalım daha ne kadar çeşit bitkiyle tanışacağız. ;) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu Portulaca afra'yı annem kaç senedir dikmiş. Gövdesi bayağı kalınlaştı bonsai denemesi mi yapsak ne :D (Annem peşimden koşar valla)
|
3 Eklenti(ler)
Cam güzelleri de tomurcuklanıyor. Kuşlar yapraklarda benek yapmış :D
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıldan kalan aslanağzı fideleri de tomurcuklanıyor.
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar da yavaştan açıyor, birkaç çelik de bir tanıdıktan aldım ama daha dikemedim suya koydum çelikleri.
|
5 Eklenti(ler)
Güllerin yeni sürgünleri iyi gelişti. Arada bir fırtına çıkıp bazı dallarını kırıyor ama olsun.
|
2 Eklenti(ler)
Hatta bazıları tomurcuklandı erkenden.
|
2 Eklenti(ler)
2-3 tane de kadife çiçeği (biz çıtlık diyoruz) aldım. Bodur almadım sevmiyorum çiçek dediğin kocaman olur. :dilli:
|
3 Eklenti(ler)
Papatyalarım da tomurcuklandı. Az bakımla yüzünüzü güldürecek bir çiçek, bir de tohumdan çok kolay çoğalıyor. 2 sene önce çok fazla vardı ektiğim yer evin önündeki inşaat artıklarının üzeri olduğu için susuzluktan çoğu ölmüştü kala kala birkaç öbek kaldı onlar da tomurcuklandı.
|
1 Eklenti(ler)
Brugmansia filizlendi ama rüzgar biraz hırpaladı.
|
3 Eklenti(ler)
Saksıda bir tane de begonvilim var.
|
2 Eklenti(ler)
Çin lahanaları...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da fesleğen ektiğim saksıda kendine kendine çıkan domates. Görünüşe göre kiraz domates tomurcuk bile verdi. :dilli: Özendiklerim bu kadar güzel olmadı :D
|
2 Eklenti(ler)
Kırmızı lahana ve Brüksel lahanası bakalım sıcaklardan yetişebilecekler mi?
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da Red Romanie marullar.
|
3 Eklenti(ler)
Şebboy ve aslanağzılar.
|
2 Eklenti(ler)
Spagetti ve istiridye kabak örtüaltında keyif çatıyor. :p
|
4 Eklenti(ler)
Örtüaltında sebzeler.
|
4 Eklenti(ler)
Renkli karnabaharlar da büyüdü bayağı. Bir tanesinde çiçek tablası oluşmaya başlamış. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Soğanlar oldukça iştah açıcı.
|
Alıntı:
Biz arıyoruz bulamıyoruz,hemşerimin saksısında kendiliğinden çıkıyor.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şebboylar kokulumu :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bence siz bu kadar hızlı gidip foto. yüklemeyin. Zira sinir yapıyorum burada:)
Biz, daha bir pamuk tohumu hariç,(o da cıkarsa) toprağa bişey sokamamışken sizin fideler imrendiriyor bizi. Yazıktır bize, ilkim farkı bu kadar delirtir adamı:) 2 gün önce dolu yağmış toprakta ne olursa o işte:)) Bizden bu kaaaaa |
Sevgili h.doğan , bahçeniz çok güzel ,emeklerinize sağlık.
İşte Adana' nın iklim koşulları bitkilerede erken yansıyor .Çıtlık benimde çok sevdiğim bir bitkidir hemşerim ,siz çıtlık yazınca hoşuma gitti.Geçen yıl ekmiştim gününü göremedim ,tekrar ekeceğim inşallah. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025