![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
Fesleğenleri bir şeyler yedi ama ne olduğunu bulamadım. :dilli:
|
Sayın hdoğan ben daha tohumları nasıl ekeceğim diye düşünürken; maşallah siz fide bile yapmışsınız. Peki şebboy, aslanağzı şaşırtacak mısınız?
|
Alıntı:
Daha zinnia var onu ekmedim. Bodur olmadığı için 10 tane eksem yetecek. ;) |
1 Eklenti(ler)
Lif kabağı haftaya yerine indirilecek yeterince büyüdü. ;)
|
4 Eklenti(ler)
Bodur domatesleri saksılara dikmiştim iki hafta önce biraz büyüdüler hemen tomurcuklandılar.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen sene siyah inciyi süs biberini sarı süs biberlerinin yanına dikmiştim tozlanmasına dikkat etmedim sonuç ortada. :D Sakın başka biberlerle yanyana dikmeyin/ekmeyin.
|
2 Eklenti(ler)
Yumurta patlıcan ve dolmalık patlıcanların şimdiki hali.
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-dsc06092.jpg Telgraf çiçekleriniz tohumdan mı yetişti? :)
|
2 Eklenti(ler)
Biberlerden bir görüntü.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
6 tane de goji berry'im var. :D
|
1 Eklenti(ler)
Naneler bu yıl kök çelikleri ile dikildi. Çok hızlı büyüyorlar annem bol bol kurutur bunları. :D
|
2 Eklenti(ler)
Yeni sellukalarım da büyüdü, anneleri daha yeni uyanıyor bunlar örtüaltında keyif çatıyor.
|
3 Eklenti(ler)
Marullar çok güzel görünüyorlar ama artık göbek bağlamaları zor gibi hava ısınacak çünkü.
|
2 Eklenti(ler)
Bu sene diktiğimiz çilekler bir tane kızarmıştı yıkamadan yedim. Daha lezzetli oluyor. :D
|
Alıntı:
|
Sn. h_dogan; tüm sebze fideleriniz, marullar, naneler hepsi özellikle Selluka fideleriniz ne kadar sağlıklı görünüyorlar, lif kabağı tohumları ne kadar sürede topraktan çıkarlar merak ettim? Bende 1 hafta kadar oldu ektim.
Çok güzel bol bol ürünler alırsınız inşallah. Esen kalınız... |
Sayın hdoğan inanın kıskanmadım desem yalan olur. Maşallah ne kadar güzel fideleriniz olmuş. O tohumları ektikten sonra nasıl korudunuz, ne yaptınız? Maşallah, rastgele inşallah!..
|
Alıntı:
Şebboyların bir kısmını şaşırttım saksılara bir kısmını da yere ekeceğim. Aslanağzılarını da tabi ki şaşırtacağım. ;) |
Sayın h_doğan... Ellerinize sağlık fideleriniz çok güzel gelişmiş maşallah, bereketi bol olsun
Allah ağız tadıyla yemeye nasip etsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada tohumdan üretim konusunda size imrendiğimi söylemeden geçemeyeceğim;) |
Sn. h_doğan; Adana da yaz başı olmuş artık. Çilekleriniz, marullarınız ve diğer bitkileriniz maşallah coşmuşlar. Emeklerinize sağlık.
Sağlıklı ve iyi günlerde keyfini yaşayınız.:) |
maşallah barekallah
|
Alıntı:
Amcamgile de vereceğim bunlardan baya bir yer eker bunlar. ;) Ben bu kadar çıkacaklarını tahmin etmemiştim bir de soğuk zamanda ektiğim için fazla tohum attım sonuç iyi oldu yine de. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025