![]() |
2 Eklenti(ler)
Topçu çiçeği açtı. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsü seviyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Su kabaklarını topladım :D
|
2 Eklenti(ler)
Menekşe açtıkça daha çok seviyorum. Diğer renkleri de alınacak.
|
1 Eklenti(ler)
Narları da hasat ettim geçen hafta. Eşe dosta dağıttım kalanlar bunlar. Bir ağaçtan 25 kg civarı çıktı. Boyuna göre iyi mahsul aldık. Üzerinde bir tane de yeni mahsul kaldı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu biberi saksıya Jalapeno diye dikmiştim. Biraz daha iri oldu sanki. Sadece bir meyve tuttu.
|
2 Eklenti(ler)
Selluka bayağı bakla bağladı. Bitkinin çoğunu budadım, balkonu kaplamıştı.:eek:
|
1 Eklenti(ler)
Top biber de kızardı. Saksı küçük ve de geç ekildiği için 2 tanecik meyve var.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene diktiğim lavanta gayet iyi gelişti, diktiğim yerin toprağı iyi olmamasına rağmen iyi gelişti.
|
1 Eklenti(ler)
Gel de hayran olma bu çiçeğe...
|
2 Eklenti(ler)
Limonlar sararıyor...
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz Brugmansia önce sarı gibi oluyor ama açınca bembeyaz...
|
3 Eklenti(ler)
Limonu yüklersek portakallar üzülür...
|
3 Eklenti(ler)
Mandarinler kızar... ;)
|
3 Eklenti(ler)
Boy boy kudret narları...
|
Sn. Doğan, bahçenizin maşallahı var. Mahsüllerinizi sağlıkla tüketiniz.
|
Alıntı:
Ama sadece onlar değil,hepsi harika..Emeklerinize sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın... |
Alıntı:
Bitkileri seviyorum, onlar da beni seviyor. :) Kudret narları havalar serinleyince daha fazla meyve tutuyor ben de fırsat bulmuşken paylaşayım dedim. Sağlıcakla kalın. |
Sevgili hdoğan ne kadar güzel bir kaktüsmüş öyle, ben de çok sevdim. İnşallah bulabilirsem benimde olsun isterim.
Su kabaklarınız da maşallah, ne yapacaksınız onları? Bence çok güzel kuş yuvaları olur diye düşünüyorum... Bitkiler maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık... |
Alıntı:
Bende sadece bir tane var. Etrafına bak bulamazsan ben sana göndereyim ablacığım. Bu sene saksısını değiştirsem mi diye düşünüyorum. Kaç yıldır aynı saksıda sadece su veriyorum. Çok kanaatkar. Su kabaklarını kardeşlerimle ve bir kaç tane akrabamla paylaşacağım. Tohumlarından takasa göndereceğim. Kızım bunları çok güzel boyuyor. Fotoğraflarını çekerim daha sonra. :) Kuş yuvası için bence gerek yok zaten kuşlar ağaçlarda yapıyorlar ben de bozmuyorum nasıl olsa yaptıkları yuvaları. |
Alıntı:
Eşine söyle,mutlaka reçelini deneyin. Gör bak reçelin içinde nasıl da pırıl pırıl parlıyorlar. Kireç suyunda bekletmek işin püf noktası. Epey de varmış sende. Bende bu kadar yok ama reçelin resmini koyunca tohuma talep çok oldu. Yetmeyenini senden takviye yapacağız artık;)... |
Alıntı:
Takasa koymuştum. Tohumlukları ayırdım ama daha patlıcanların içindeler. Fırsat olmadı çıkarmak için henüz. Bu hafta tam ayarlamam lazım tohumları vakit geldi. Reçelini sizin sayfanızda görmüştüm. Seneye tekrar ekeceğim o zaman yaparız kısmetse. Teşekkür ederim. Sağlıcakla kal. ;) |
Alıntı:
vcut olansa ikinize gönderebilirim . |
Alıntı:
Şu http://www.agaclar.net/forum/1211855-post1773.htm kaktüsü demişti. ;) Bende bir saksı var. Ben yakınında bulamazsa gönderirim demiştim malum kargo parası ucuz değil. :o |
Sevgili hdoğan gerçekten ne kadar güzel bir kaktüsmüş öyle verdiğin linke baktım harikalar. Teşekkür ederim.
Sevgili efeege sen de sağolasın, teşekkürler... Bende sanki öyle çok müsait yerlerim varmış gibi her gördüğümden ister oldum. Allah Allah!.. |
1 Eklenti(ler)
Kırmızı lahana adayları. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da Romanesco veronica ve Sicilya karnabaharı karışık oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Çin lahanalarını şaşırtmak gerek artık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025