![]() |
2 Eklenti(ler)
İyi geceler...
|
2 Eklenti(ler)
Yeni mahsul horozibikleri. Kendiliğinden savrulan tohumlardan saksılarda çıktılar. Gojiberrylerle beraber kalacaklar sınırlarını zorlamazsalar.
|
2 Eklenti(ler)
Muzlar...
|
1 Eklenti(ler)
Ağaç minesi...
|
2 Eklenti(ler)
Selluka....
|
1 Eklenti(ler)
Yeni mahsul bodur çeri.
|
2 Eklenti(ler)
Aloe'ler...
|
Aloelere maşallah çok güzel görünüyorlar sevgili hdoğan. Benim de saksıda ağaç minem vardı gece sulamasından zarar görmesin diye bahçede az biraz gölge bir yere diktim şimdilik durumu iyi inşallah sever yerini.
|
Alıntı:
Aloe'leri parktan çelik olarak almıştım. :D 3 çelik de tuttu ve alttan yavruluyorlar. ;) Boyları da 25-30 cm oldu. |
4 Eklenti(ler)
Güller açmaya devam ediyor...
|
4 Eklenti(ler)
Güller devam...
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar...
|
Teşekkür ediyorum sevgili hdoğan, sağolasın; güllerinin, sardunyalarının maşallahı var. Ben zaten aloelere güzel görünüyor maşallah derken yavrularını gördüm de çok hoşuma gitti. Şimdi hadi bakalım ağaç minesini nereye dikeceğim zaten dikerken de yeri içime sinmemiş idi hani sana sordum belki orada da olur abla deyiverirsin diye. Güneşe alsam gece sulamasından nasibini alacak. Neyse artık tekrar bir yer bakınacağım. Gönlüne sağlık.
|
Sen de sağol ablacığım. Güllerin 2 tanesi dışında durumları iyi. Lila renkliler kurudu diğerleri açıyorlar. Sardunyaları bu sene dikmiştim saksıya, yapraklarındaki sorun dışında 2-3 kez oldu açıyorlar. Saksıları küçük bakalım nereyi ayarlayacağım onlara.
Sağlıcakla kal. |
Bahçenizin,çiceklerinizin maşallahı var...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Trabzon hurmaları yavaştan kendini belli ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Sinekkanadı fesleğen minik minik açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Atlantic Dill's Giant tohumları...
|
1 Eklenti(ler)
Rezene tohumları...
|
1 Eklenti(ler)
Kına çiçeği tohum kapsülleri...
|
1 Eklenti(ler)
Dev Portulacaria Afra'm.
|
Alıntı:
|
Sevgili hdoğan, kınaların tohumları bu haldeyken toplanabilir mi? İnşallah toplanabilir dersin zira kediler maşallah hepsini dökmeye başladı, bana tohum kalmayacak...
|
Alıntı:
Bir de bu kabaklar bizim yerli beyaz balkabakları kadar depolamaya dayanıklı gibi gelmedi bana. Kabağı kestiğimizde tohumların çoğu çimlenmişti kabağın içinde, fazla tohum alamadım. :o |
Alıntı:
|
Harika bir üretim ve bunun yanı sıra, çok güzel görselliklerle bahçenize girmek benim için bir zevk oluyor. Ellerinize emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. Saygılar. |
Vigna caracalla
5 Eklenti(ler)
Selluka. ;)
|
5 Eklenti(ler)
Selluka devam...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025