![]() |
2 Eklenti(ler)
Atlantic Dill's Giantları yere indirdim üstünü örttüm.
|
2 Eklenti(ler)
Rezeneler kalınlaşıyor birkaç tane saksıya diktim kalanları da haftaya yere dikeceğim.
|
5 Eklenti(ler)
Fideciklere devam...
|
2 Eklenti(ler)
....
|
2 Eklenti(ler)
Kılıç çiçeği soğuktan etkilenmişti belki kökleri ölmemiştir dedim birkaç tane diktim, arada da birkaç begonya çelikledim 20 gün oldu kılıçta ses yok begonyaların bazıların uyanma vardı.
|
2 Eklenti(ler)
Birkaç domatesi saksıya aldım.
|
1 Eklenti(ler)
Maydonozlar coşmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Güller de uyanmaya başladı. ;)
|
Sn.h_doğan; sebze fideleriniz çıkmış. Maşallah. Bol ürünlü ve bereketli olsunlar.
|
Bahçe sayfanız hayırlı olsun sn. h_dogan; hoşgeldiniz.
Ziyaret etmekte geç kalarak ne çok şeyler kaçırmışım, bahçenizin bereketli olduğu her haliyle belli oluyor, yetiştirdiğiniz fidelerin maşallahı var doğrusu. Domates tohumu ektim 10, gün oldu ne ses var nede seda:) Öyle görünüyorki sizin bilgileriniz bizlere rehber olacak. Saygılar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Domatesler birkaç güne çıkar. Sıcaklık 15-16 derecenin altında olursa süre uzar. Fideler için en iyi sıcaklık genel olarak 16-20 derece civarı. |
Sayın Doğan güllerin budanması hoşuma gitti. Usta işi.
Bir şey sormak istiyorum. O tünel seraların naylonları normal naylon mu yoksa sera için özel mi |
Maşallah maşallah,bol hasatlar Arkadaşım,Saygılar...
|
Alıntı:
Serada kullanılan örtüler katkılı örtüler benim kullandığım ise tünellerde kullanılan örtüler. Tabi yüksek tünellerde de katkılı kullanan çiftçiler var. Tabi biz amatörce yaptığımız için bizim işimizi görüyor. Ne kadar ince olursa bizim için o kadar ucuz oluyor (çok da ince iyi değil tabi hemen yırtılıyor). Genelde kalınlık 25 mikron uygun. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Benimkiler de kendilerini gösterdiler.Korkuyorum bir şey olacak diye.Seninkiler dev gibi olmuş.Maşallah..
|
Alıntı:
|
Sayın h_doğan,
Ne kadar keyifli bahçenizde dolaşmak! Hele ki Bursa'da yetiştirdiğim şebboy ve aslanağızlarının ta Adana'ya gidip bir başka doğaseverin ellerinde tohumundan yeniden can buluşuna şahit olmak apayrı bir haz... Emeğinize, yüreğinize sağlık... Bereketiniz bol olsun! |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Pazıları yerlerine alma vakti geldi. Çok sıcak olmadan alayım ki sıcaklara denk gelmesin yetişmesi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gülleriniz negüzel canlanmis
benim bahcemde 4 yildir güllerim var ama söyle gür dallari olamadi bir türlü 3tane sarmasik gül aldim kurudular gül yetistiremiyorum ben :( |
4 Eklenti(ler)
Renkli karnabaharlarım da hızlı büyümeye başladı. 3 çeşit ekmiştim bakalım nasıl olacak.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Stellaria media- Kuş otu
|
1 Eklenti(ler)
Çin lahanası
|
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı olsun, zevkle izlemeye devam edeceğim. Saygılarımla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025