![]() |
5 Eklenti(ler)
Biber ve patlıcan....
|
4 Eklenti(ler)
Pembe ve beyaz...
|
2 Eklenti(ler)
Takastan gelen Red Romanie'ler.
|
3 Eklenti(ler)
Benim güzellerim. ;)
|
Sayın hdoğan az önce 'Ben neden böyle güzel fotoğraf çekemiyorum' diye serzenişte bulunmuşsunuz gördüm işte son papatya fotoğrafınız gayet de güzel fotoğraflamışsınız, darısı başıma inşallah...
Fideler, bitkiler ve güller; çok şükür gülleri görmeye başladık... Pembe ve beyaz ikisi de çok güzeller. Ben zaten güllerin de tomurcuk hallerini daha çok severim... Güller için de darısı başıma inşallah... |
Alıntı:
Güller açmaya başladı, darısı sizin güllere. Benim diğer güllerde baya tomurcuk var onları da çekerim bugün. Çok iş var bahçede ama ne kadar yapabilirsem artık. İş biter mi, bitmez... ;) |
Çok güzeller hepside gerçekten ayrıca çekimlerinizde ;) profosyenel makineyle stüdyoda ışıkla çekmek pek bi marifet değil önemli olan normal bir makinede dışarda çekmek bence zoru siz başarıyorsunuz :p Farklı açılarla, ışıklarla bol bol çekim yapın sizde inanamayacaksınız bence. kolay gelsin
|
Alıntı:
En sonunda ben de güzel resim çekeceğim ama yavaş yavaş. Benim makine o kadar iyi değil ama idare ediyor en azından. ;) Ben resimlerde hiç oynama yapmıyorum sadece boyutunu küçültüp yüklüyorum. |
3 Eklenti(ler)
Gelincikler....
|
4 Eklenti(ler)
Papatyalar....
Papatyanın üzerindeki böcekler tozlanmayı sağlayan böcekler sanırım. Takip ediyorum her sene varlar çiçek açtıkları zaman. Arada bir tane de sinek var o ayrı. :D |
4 Eklenti(ler)
Aslanağzı....
|
2 Eklenti(ler)
Sarı gülüm... Bir türlü çoğaltamadım gitti.
|
:D Sayın hdoğan yine güldürdünüz beni; çok yaşayın. Genelde ben de dahil hepimiz arılı, kelebekli çiçek fotoğrafları koyuyoruz. İlk defa sinekli çiçek fotoğrafı gördüm. Ellerinize sağlık; papatyalar, aslanağızları çok güzeller ve ve gonca gül. Kendi de, rengi de çok güzel. Çok şükür güllere başladık...
|
Alıntı:
Fotoğrafı çektiğimde farketmemiştim sineği. Üzerindeki böcekleri çekmeye çalışmıştım arada kaynamış o da ünlü olmak istiyor demek ki. :D |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Begonyanın çiçekleri çok tatlı.
|
3 Eklenti(ler)
Sardunyadan görüntüler...
|
2 Eklenti(ler)
Yakın çekim begonvil...
Daha minicik çiçekleri açmadı. |
2 Eklenti(ler)
Nar da açıyor yavaştan...
|
2 Eklenti(ler)
Yakın çekim gelincik...
|
Günaydın, sizin elemanlar pek çalışkan :) Şöyle bir uğradım şimdi ama sonra sabah kahvesine bahçenizdeyim...
|
Alıntı:
|
Evet kahvemi bahçenizde içtim, herşey o kadar güzel ve fotolar canlı ki toprak kokusu aldım sanki. Elinize sağlık. Özellikle aslanağzı ve çilli begonya beni çocukluğuma götürdü..
Canlı müzik dinlemeye gidenler sanatçıya peçeteyle istek yapar ya, ben de istek yapacağım. :) 1- Nilüfer havuzu 2- Kimsede görmedim, görünce benimmiş gibi sevineceğim, şarap rengi katmerli begonvil.. Sağlıkla büyütün hepsini... |
Alıntı:
*Nilüfer havuzu biraz zor gibi hem sucul bitkilerle ilgili hiçbir bilgim yok malesef. :o Bir de Adana'nın sıcağını düşününce biraz zor gibime geliyor. *Begonvili de eşim çok seviyor o konuda haklısınız, çeşitleri çoğaltabiliriz. Tabi benim tek begonvilim var o da saksıda. :D Katmerlileri bazen görüyorum etrafta, çelik zamanı ister miyim artık yoksa sormadan mı alırım bilmem. Fidan olarak alayım diyeceğim çok istiyorlardı geçen sene. :o |
Sn. h_dogan; Bahçeniz çoşmuş, gelincik makroları ve papatyalar süper, emeklerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sayın h doğan,maşallah diyorum bahçenize, keyifli bir gezinti oldu bana:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sonchus asper- eşek marulu çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Malva sp.- Ebegümeci
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025