![]() |
2 Eklenti(ler)
Evin damından sebzelerin görünüşü. Bol bol ot var. :D
|
2 Eklenti(ler)
Armut...
|
4 Eklenti(ler)
Erkenci şeftali...
|
Otun olmadığı yer yok, temizle temizle bitmiyor........
|
1 Eklenti(ler)
Kayısı...
|
1 Eklenti(ler)
Yeni dünya...
|
3 Eklenti(ler)
Bu da muzun doğumu. Malesef erken çıktı, birkaç yaprak daha çıkarsaydı güzel bir salkım olurdu. Şimdi zor besleyecek meyveleri.
|
1 Eklenti(ler)
Kapanışı yine morsalkımla yapalım vakti geçmeden. ;)
|
Emeklerinize sağlık, hepsi de çok harika, benim fideciklerim daha parmak kadar, bir türlü büyütemiyorum, havalar hala serin gidiyor büyümüyorlar yoksa ben mi sabırsızım bilemiyorum.
Marullarınızı çok beyendim maşallah, cinsi nedir acaba çok güzel göbeklenmişler, tohumlarını alıyormusunuz, yoksa hazır tohumdan mı ekiyorsunuz? Kolay gelsin. |
Alıntı:
Üstüne düşünce veya özendikçe istediğiniz gibi olmuyor demek bazen oluruna, doğaya bırakmak gerekiyor. Selamlar |
Alıntı:
Fideler için acele etmeyin hava bir sıcak bir soğuk ne yapacaklarını şaşırdılar zavallılar. Ben örtüaltında ekmiştim bir de Adana'nın havası sizin ordan ılıktı kışın o yüzden erkenden büyüdü benim fideler. Domatesleri 1 aydır toprağa dikmişim yaklaşık. Bazıları çiçek açtı. ;) |
Alıntı:
Tabi akşam sefası bence çok güzel bir bitki. Hem siz ilgilenmeseniz de en kötü yerde, beton aralarında bile yetişip çiçek açıyor. |
Oooo, size bahar çoktan gelmiş,biz istanbulda hala soğuk ve yağış ile devam ediyoruz, kış geri geldi bize, kolay gelsin
|
Alıntı:
Pazar günü hava yaz havasıydı bugün yağmurlu diyor. 10 derece birden düşüyor. Hava açtımı sıcak kapadı mı serin bitkiler de kafayı bulacak böyle giderse. :D |
Alıntı:
|
Ne kadar güzel yılın en güzel zamanlarını, Baharı önden karşılıyorsunuz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz size göre erken karşılıyoruz ama yaz sıcaklarını da erken karşılıyoruz. Yazın da sizin sayfalarınız daha canlı olur inşallah. Bizde de sıcağa dayanıklılar kalır. |
1 Eklenti(ler)
Mor salkım her yerde yeni açıyor bizde bitiyor. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Camgüzelinin ortasında 2-3 dalı çürüdü sanırım suyunu fazla kaçırdım. Bugün baktığımda diğer dalları iyiydi sulamayı kestim tabi.
|
3 Eklenti(ler)
Takastan gelen petunyalarda tomurcuk var.
|
2 Eklenti(ler)
Büyük saksıya aldığım Kalanchoe'ler.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıdaki begonvil, bakalım bu sene ne kadar büyüyecek.
|
4 Eklenti(ler)
Yeni Burgmansia'lar. :D
|
3 Eklenti(ler)
Takastan aldığım goji berrylerin şimdiki durumu.
|
2 Eklenti(ler)
Ne isterdiniz? :D
|
2 Eklenti(ler)
Saksıdaki rezenelerde baya bir gelişme var.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıdaki domatesimden bir görüntü. ;)
|
4 Eklenti(ler)
Karpuzlar ve kabaklar...
|
2 Eklenti(ler)
Yeni elemanlar. :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025