![]() |
2 Eklenti(ler)
Bu gülümde bir sorun var iyi gelişme göstermedi. Diğerleri kuvvetli dal oluştururken bu zayıf kaldı ki en iri gövdeye sahip gülüm bu. :o
Bu şekilde giderse gidici. Yarın kökünü bir karıştıracağım bakalım. |
1 Eklenti(ler)
Papatya yeni açmaya başladı ama kurtçuklar hemen işbaşı yapmışlar. :o
|
1 Eklenti(ler)
Begonvil, begonya, Aloe vera (sanırım öyle), Portulacaria afra
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede her sene kendiliğinden çıkan gelincik tomurcukta, sanırım haftaya açar.
|
2 Eklenti(ler)
Pazılar büyüyor, güllerin arasına dikmiştim fideleri gelişmeleri iyi. Birkaç tanesi kırmızı saplı çıktı. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Limon bayağı açtı. ;) Bugün ona kardeş aldım yanında da bir tane Valencia portakalı aldım yarın dikeceğim.
|
2 Eklenti(ler)
Burgmansia'nın keyfi yerinde.
|
3 Eklenti(ler)
Güller baya dallandı ve de boylandı. Yaklaşık 25-30 cm'den budamıştım şu anda 1m'yi geçtiler.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda domatesler.
Soldakiler bodur çeri (büyük ihtimalle Tiny tim), sağdakiler sırık ve oturak domates. Sırıkların bazıları çeri bazıları da iri domates. Sırıkları büyük saksılara diktim tek gövde büyüteceğim bakalım nasıl olacaklar. |
5 Eklenti(ler)
Bodur çeriler yakın çekim.
|
1 Eklenti(ler)
Karışık biber fideleri ve beyaz patlıcan fideleri.
|
1 Eklenti(ler)
Goji Berry hızlı büyümeye başladı umarım bu sefer büyütebilirim.
|
4 Eklenti(ler)
Aslanağzı...
Diğer renkler de açacak inşallah. |
2 Eklenti(ler)
Çin lahanaları coştu. Demek ki sıcak ve yağmuru seviyor ama göbek bağlamayacak gibi.
|
3 Eklenti(ler)
Bu da saksıda kendi kendine çıkan domatesim. Küçük bir domates vermiş şimdiden. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Petunyalardan birkaç saksı yaptım bakalım ne renk açacaklar.
|
1 Eklenti(ler)
Yabani papatya ama iri açıyor, Bir sürü var bir kısmını mecburen koparacağım.
|
2 Eklenti(ler)
Sanırım bunlar da çürükçül mantarlar. Ölmüş ağaç köklerinin ya da gövdelerinin üzerinde çıkıyorlar genelde.
|
Maşallah!.. Maşallah!..
Sayın hdoğan; inşallah güldeki problemi bulur ve çözümlersiniz. Aslanağzı beyaz çok güzel; ben daha 4 gün önce attım tohumlarını. :( Sulama da yapamıyorum; yağmur bekliyorum inşallah... Bugün toplantıya da gittim hava çok güzeldi inşallah artık yağmurlar yağabilir... |
Alıntı:
Yağmur yağıyor ama dengesiz. Bölge bölge yağıyor. Sizin oraya da uğrasın söyleyelim bulutlara. :D Benim de yeni ektiğim aslanağzılar var. Bu açanlar geçen seneden kalma. Birkaç tane var geçen seneden bir tanesi daha açmış onu da paylaşalım bakalım. |
Alıntı:
|
Hoşgeldiniz. Bahçeniz çok güzel. Özellikle de güllerin rengine bayıldım. Bizim güllerimiz daha kendini gösteremedi. Malum iklim şartları :)
|
Sayın H-doğan çalışmalarınız ve bahçenizdeki gelişmeler çok iyi gidiyor.Fotoğraflarıda özenerek seçtiğiniz belli.Ellerinize ,yüreğinize sağlık.
Mini bodur domatese hayran kaldım,bizde red-robin cinsinden daha yeni yeni şaşırtma yaptık.fidelerimiz küçük.Havaların ısınmasıyla inşallah büyüyüp çiçekleneceklerdir. Kolay gelsin. |
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Bodur domatesler çiçeklendi daha meyve vermedi ama bu kendi kendine çıktı saksıda artık nerden geldiyse tohumu ya fesleğenlerin arasına karışmış ya da ben düşürmüşüm. Geçen sene bodur çeri ekmiştim 2 çeşit bahçeye belki de onlardandır. Geç ekimlerde Adana'da iyi olmuyor domates. Fotoğrafları biraz daha iyi çekebilsem daha çok sevinecem ama ya bende ya da makinede sorun var. :D Çok iyi bir makinem yok ama idare etmek zorundayım. ;) |
1 Eklenti(ler)
Yeni yediveren limon ve Valencia portakal. ;) Üzerinde tomurcuk olan yediveren limon.
|
5 Eklenti(ler)
Zinnia hariç hepsi geçen seneden yere düşüp kendileri çıkan tohumlar.
Mirabilis jalapa-Akşam sefası Eklenti 386894 Zinnia-kirli hanım Eklenti 386895 Sabah sefası Eklenti 386896 Su kabağı Eklenti 386897 Bamya- Abelmoscus esculentus Eklenti 386898 |
5 Eklenti(ler)
Bu Portulaca afra'dan bonsai olur. :D
|
2 Eklenti(ler)
Rezeneler büyüyor yavaş yavaş.
|
5 Eklenti(ler)
Güller sinyal veriyor açmak için. ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025