![]() |
bahcenizin her bir köşesi ayri bir güzel maşallah..lastikteki kalonchoe aranjmanini çok sevdim merak ediyorum nazil olacak bakalim.. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Urtica urens- Isırgan otu
|
3 Eklenti(ler)
Elma ilk defa açıyor. Bu mevsimde üzerinde kırmızı örümcek var.
|
4 Eklenti(ler)
Lastiğe diktiğimiz kalanchoe'lar açmaya hazırlanıyor yavaştan.
|
4 Eklenti(ler)
4 renk şebboy oldu :)
|
4 Eklenti(ler)
Şebboylar...
|
2 Eklenti(ler)
Evin girişe bir sıra dikmiştim. Çok güzel görünüyorlar şuan. Akşam olunca da mis gibi kokuyorlar.
|
Bahçe şenlenmiş..Sıcak şehirde yaşamanın avantajları...Gerçi bu sene buralardada kış olmadı ama..
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalar tek tük de olsa açmaya devam ediyor. Saksıdakilere azot ve çinko içerikli gübre verdim yemyeşil oldular.
|
3 Eklenti(ler)
Şeftali çiçekleri...
|
4 Eklenti(ler)
Kayısı çiçekleri...
|
3 Eklenti(ler)
Budadığım güller hızlıca sürgün veriyor...
|
Alıntı:
Sağlıcakla... |
Sayın h_dogan ellerinize sağlık harika bir bahçeniz var,baştan sona gezdim,sevgi dolu emek verilmiş.Ben henüz acemiyim,geçen yıl ilk Ekim dikim işlerimi yaptım pek başarılı olamadım,bu yıl da tohumların ekim zamanlarını inceleyip takip ettim ağaçlar net dahil yazdıkları takvime göre dün ektim.Sizinkiler fide olmuş İzmir'de sıcak idi,ama daha erken dedikleri için yeni tohum ekimi yaptım,geç mi kaldım?
|
Sevgili hdoğan şebboylar çok güzel çiçeklenmişler ben de kırmızı-sarılı olandan var hatırlarsınız diğerleri geçen sene kurudular tohum bile alamadım onlardan.
Sardunyalarınıza maşallah, hele özellikle güllere hepten maşallah... Sevgili Adalet Hanım gibi benim de güllerin en sevdiğim halleri... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba sayın h-doğan bahçeniz çiçeklerinizç ok güzel sabah sabah memleket havasını içime çektim sayenizde.sardunyalar adananın simgesi haline gelmiş,menekşe,kolyoz,şeboylar vs.hepsi çok güzeller emeğinize sağlık.benim gözüm çiçlli begonyalarda kaldı maşallah ne kadar güzel yetiştirmişsiniz.malesef benim çilli kızım kurudu,2 yıldır adanaya gidemiyorum gidersem şayet ilk fırsatta konu komşu çilli begonya arayışına gireceğim.saygılar..
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Elma bu sene ilk defa açıyor. 2 sene önce aşılamıştım inşallah bu sene meyvesini yiyeceğiz. :)
|
Eruca sativa
3 Eklenti(ler)
Rokalar çiçeklendi. Ben yeşillik pek sevmiyorum ama yetiştirmeyi seviyorum. :)
Tohum alabilirsem takasta paylaşacağım tohumlarını. Çiçekleri yakın çekim gayet estetik. ;) |
Beta vulgaris var. cicla
1 Eklenti(ler)
Pazılar çok güzel oldu. Çok küçük kalanları kısmen gölge yere sıra olarak diktim bunlar kalan büyükler. Yakında toplarım bunları. :)
|
1 Eklenti(ler)
Mor Sicilya karnabaharı. Bu sene havalar sıcak gidince çok iyi baş yapmadı.
|
Brassica campestris subsp. pekinensis
3 Eklenti(ler)
Çin lahanası da önce biraz sarmaya çalıştı hava sıcak olduğundan sapa kalktı. Çiçekleri yakın çekim.
|
Phaseolus vulgaris
2 Eklenti(ler)
Örtüaltına ektiğim fasulyeler çıktı.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da yeni nesil sebze fidecikleri. Takastan gelenler ve bende bulunan tohumlar. Daha ekilecek tohumum var ama ekemedim. :)
|
3 Eklenti(ler)
Bu da balkonda kışı geçiren bodur domatesim. İlk meyvesi kızardı. :)
|
2 Eklenti(ler)
Şebboyların bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. Sarı ve sarı-kahverengi gibi olan pembe ve mor açan kadar gelişmiyor.
|
4 Eklenti(ler)
Kareas :)
|
2 Eklenti(ler)
Güller gelişiyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025