![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Domatesleri daha ekmedim geçen sene de bu zamanlarda tohum ekimi yapmıştım. Sağlıcakla kal saygılar. |
Alıntı:
Sanırım güllerin olduğu yerde bir hastalık var bir başka renkte de var bir sorun. Demek ki yayılıyor. Hepsini götürmese bari. :D Sağlıcakla kal. |
Teşekkürler, senden haber bekliyorum. Tatlı kızına selamlar.
|
2 Eklenti(ler)
Uzun zamandır sayfam boş kaldı birkaç fotoğraf yükleyeyim dedim. ;)
Burada da yağmur var, fotoğraflar çok kaliteli çıkmadı. Sardunyalarla başladım... |
1 Eklenti(ler)
Lavantayla devam edeyim dedim...
|
3 Eklenti(ler)
Kış ortancaları gülümsüyordu kıramadım...
|
2 Eklenti(ler)
Bahardalı kaşlarını çattı. :mad:
|
2 Eklenti(ler)
Aeoniumlar yağmurda keyifliydiler...
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda sevgili loveforlife'nin torunları. Neredeyse açacaklar. :)
|
5 Eklenti(ler)
Sebzeler de yağmurla beraber gülümsemeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Takasa gönderdiğim marullar.
Red Romanie ve Yedikule marullar. |
5 Eklenti(ler)
Çin lahanası, kırmızı lahana ve karışık renkli brokkoliler. Arada da turplar var. Bu sene sebzeleri çok boşladım.
|
1 Eklenti(ler)
Portakallar...
|
Alıntı:
Sebzeleri cok boşlamışsın evet, ottan görünmüyor garipçeler:)) Ot kazmaya yardıma geleyim hemşehrim:D |
Hepsi de çok güzel görünüyorlar Sayın h_doğan, yağmur bitkilere can katıyor ne güzel, bu gün Ankara'da da yağmur yağıyor ama en çok ta bahçemi merak ediyorum ne durumda diye.
|
Alıntı:
Kıs ortancasi su en çok acmış olan abartisiz 10 seneden fazladır aynı tenekede duruyor hem sadece su veriyoruz. Çok kanaatkar bir bitki. Küçük olanlar da gecen sene dibinden aldığım yavruları. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Güller...
|
4 Eklenti(ler)
Olmazsa olmaz...
Bu son görüntüleri artık budama zamanı. |
Alıntı:
|
Sevgili hdoğan, çok şükür bitkilerin suya doymuş inşallah topraklarımız da doyar. Sebzelerinin maşallahı var, afiyetle tüketesiniz inşallah. Hep derim üzerinde su damlacıkları olan fotoğrafları çok seviyorum. 1880 nolu mesajındaki güllere bayıldım çok güzeller derken 1881'deki güllerin çok daha güzel olmuşlar... Maşallah!.. Artık budanacaklar demişsin yani iyice sert mi budayacaksın?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Güller benim en sevdiğim çiçek. Tabi ki de sert budayacağım abla, tabi zayıf dalları dipten alacağım. 15-20 cm bırakıp budayacağım. Bir kısmını budadım yağmur yağıyor diye gerisini bıraktım. |
Sevgili h_doğan ne güzel görüntüler bunlar, kış günü içim açıldı, gülleriniz halâ canlı, sebzeleriniz de öyle, hepsine maşAllah, ellerinize sağlık...
|
Alıntı:
Saygılar... |
Bir süredir foruma giremedim bahçeleri kaldığım yerden gezmeye başladım her zamanki gibi maşallahınızvar tebrikler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hilal bu sezon senden 6 adet domates fidesi almak istiyorum. İster yayla domatesi ister pembe, mümkünmü ? Tercihi sana bırakıyorum. Bu iklime en uygun olanı sen biliyorsundur. Teşekkürler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025