![]() |
1 Eklenti(ler)
Küçük Portulacaria afra baya büyüdü. Aşağı doğru sarkıtıyorum bakalım nasıl olacak tam büyüdüğü zaman.
|
1 Eklenti(ler)
Bu mantar benim lila güllerin rahmetli olduğunu gösteriyor herhalde. Genelde ölmüş bitkilerde bu mantarlar çıktığı için bu fikre vardım. :D
|
3 Eklenti(ler)
Kasım ayında limonun açması pek iyi değil ama tomurcuklar açtı. Kademe kademe meyveler de var tabi.
|
1 Eklenti(ler)
Maydanozlar çıktı çıkmasına ama arada zinnia da çıktı bol bol ot da çıkıyor. Yeşillikleri ekerken bol bol hayvan gübresi verdim. İlaç ve suni gübre kullanmayacağım kısmet olursa.
|
4 Eklenti(ler)
Yeşillikler büyüyor hızlıca. Hava sıcak olunca gelişmeleri de hızlı oluyor. Tabi geçen hafta salma sulamıştım, yağmur bayadır yağmıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Tere ve roka...
|
1 Eklenti(ler)
Genel görüntüleri :)
|
Afiyetle yiyin.Ellerinize sağlık.Çok güzel görünüyorlar.
|
Alıntı:
Soğanlar dışında daha küçükler, yakın çekimleri büyük görünüyorlar. Evin önünde yeşillik şart, her taraf çamur olsa da bir adımda toplayabiliriz. ;) |
Sıhhat içinde sevdiklerinizle birlikte tüketmeniz dileğiyle..Bol ürünler...
|
Alıntı:
Ben yemekten çok izlemeyi seviyorum yeşillikleri, eşim daha çok seviyor yeşillik tüketmeyi. :) Her gün büyüdüklerini görmek çok keyifli, bir de kızımın görmesi ve de öğrenmesi daha ayrı bir keyif veriyor. Sağlıcakla kalın. Saygılar. |
ne kadar şirin bahçeniz çok güzel bol hasatlı bahçeler diliyorum...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Pepino çiçek açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Trabzon hurması
|
2 Eklenti(ler)
Zinnialar değişik renkte açtılar.
|
3 Eklenti(ler)
Geçen sene takastan gelen şebboylar baya büyüdüler...
|
2 Eklenti(ler)
Güllerde külleme
|
2 Eklenti(ler)
Bahardalı bu mevsimde tek tük açar her zaman.
|
2 Eklenti(ler)
Güller ve iyi geceler :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazı çeşitler küllemeye daha çok yakalanıyor. Bu fotoğraftaki beyaz gül gibi. En hassas olan çeşit beyaz gül, sonra kırmızı çeşitler ve lila renkli olan vardı. Lilalar kurudu başka bir mantar yüzünden. Ben de pek ilaçlama yap(a)madığım için sonuçlarına da katlanmak zorundayım. En kuvvetli gelişenler lilalardı ama en çabuk da onlar kurudu malesef. Külleme için ise koruyucu ilaçlama şart, hastalık girdikten sonra pek gitmiyor. Budama zamanı çok sert budayacağım sürgünler tamamen yenilensin. |
2 Eklenti(ler)
Portakal sararmaya devam ediyor daha turuncu renge dönecek. Mandarin ise artık lezzetini buldu.
|
5 Eklenti(ler)
Yeni aldığım menekşeler. .:cool:
|
5 Eklenti(ler)
Güller hava soğumasına rağmen tek tük açmaya devam ediyor.:)
|
Yeni aldığınız menekşeler çok güzeller, güle güle büyütün.
Çalışırken iş yerimde benim de menekşelerim vardı onları çok severdim hem de her çeşitinden, emekli olup Ayvalık'a taşıyınca uyum sağlayamadılar, hepsi de birer birer öldüler, çok üzülmüştüm çok sevmeme rağmen cesaret edip alamıyorum ölecekler diye. Güller sanki serin havaları daha çok seviyorlar gibi geldi bana, çevredeki güllere bakıyorum da nasıl dolu dolu goncalar var, sizin kiler de çok güzel. |
Alıntı:
Menekşeleri beğendiğim için aldım. Bakmayı bliyorum desem yalan olur. Sadece saksılarını değiştireceğim. Normal bahçe toprağı ve hayvan gübresi koyacağım saksılarına. Yaşarsalar eyvallah yaşamazsalar canımız sağolsun. :) Sağlıcakla kalın. |
Menekşelere su verirken belki siz de biliyorsunuzdur yapraklarına su gelmez ise kahve
rengi lekeler oluşmaz pırıl pırıl parlarlar. Selamlar |
Alıntı:
|
Sayın h_dogan gülleriniz çok güzel. Biliyorsunuz benim merakım gül, güllerinizi
budarken benim için çelik alırsan sevinirim. Bana haber ver, gelir alırım. Pembe domates fidelerin oldumu? Teşekkürler, M.Erkal |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025