![]() |
Alıntı:
Bizde küçük küçük açanlardan vardı bu çıtlıkların ama tohum çıkarmamıştık. Bunlar biraz iri açıyormuş aldığım kişinin yalancısıyım. Dedim ama eğer bodursa söker getiririm sana bozuşuruz. (Az çok tanışıklığımız var. :) ) |
Alıntı:
Ben de bu sene saksıda birkaç pamuk ekeceğim. Sırf kuruduktan sonra dekor olarak kullanayım diye. |
Hepsi de çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Erikler...
|
2 Eklenti(ler)
Minik armutlarım bu sene ilk defa çiçek açtı umarım dökülmezler.:o
|
5 Eklenti(ler)
Şeftali ve nektarinler.
|
Allahim su güzellige bak yemyesil heryer
biz hala kara kisdayiz az önce iceri girdim bahce yolumun karlarini küredim buralara bu yil hic yaz gelmeyecek sanirim off off :( |
2 Eklenti(ler)
Limonum.
|
2 Eklenti(ler)
Mandarin...
|
2 Eklenti(ler)
Portakal...
|
2 Eklenti(ler)
Birkaç tane de patates olsun dedim.
|
4 Eklenti(ler)
Günün kapanışını da mor salkımla yapalım :D
|
O hoooo. Şu güzelliğe bak. Bizim kelimize hala kar yağıyor. Mor salkımlar daha uykularından uyanamadılar. Çok şanslısınız . Saygılar
|
Alıntı:
Merhaba Sayın H Doğan . Ben şimdiden sizden söz alayım. Haziran gibi bana bir yaprak limon , bir yaprakta mandalina veya portakal yaprağı göndermenizi rica ediyorum. Greyfurt çekirdeğinden yetiştirdiğim 2 ağaççık var siz onlara ne diyorsunuz bilmiyorum ama ben onlara aşı yapmak istiyorum. sizi de tanımışken aşı materyalini kaynağından alalım. Çorbada sizin de tuzunuz biberiniz olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın hdoğan maşallah sizin oralara yaz geldim geliyor diyor; biz daha ilkbaharı bekliyoruz, nasipse gelecek inşallah.
Görünen o ki; Adana farkı, meslek farkı... Ellerinize sağlık, gönlünüz gibi bütün bitkileriniz bolca olsun inşallah... |
Alıntı:
Ben sizin bahçenizin de azminiz sayesinde çok güzel olacağından eminim. Ne kadar zorluk çıksa da siz üstesinden gelirsiniz. İklim farkına gelince Adana bir çok ilden önde, tabi bazı dezavantajları da var. Siz yazın rahatsınız biz yanıyoruz. :D (Ama şikayetçi değilim soğuğu sevmiyorum) Sağlıcakla kalın. |
1 Eklenti(ler)
Fesleğenleri büyütemedim gitti. Bir saksıya iri yapraklı bir saksıya da küçük yapraklıdan ekmiştim. Bir şeyler yedi birkaç tane kaldı onlar da ölmezse iyi. Bu saksıda da şeftali çıkmış. :o
|
1 Eklenti(ler)
Pazıları da yerlerine aldım. Güllerin arasına diktim. Güller tam büyüyene kadar zaten pazılar yenir. :rolleyes:
Pazılardan bir tane görüntü. |
1 Eklenti(ler)
Diktiğim aşılı karpuzlardan bir tane. Anaç da büyümüş, onu almam lazım.
|
2 Eklenti(ler)
Saksıya diktiğim rezeneler. Pek gelişmediler, bugün iyi bir yağmur yağdı. Bakalım yerdekiler mi yoksa saksıdakiler mi daha iyi gelişecek.
|
1 Eklenti(ler)
Bir kaysı çiçeği.
|
3 Eklenti(ler)
Kalanchoe'lerden bir görüntü.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçenizin sessiz takipçilerindenim, çok emek verilmiş güzel bir bahçeniz var. İklim olarak, bölgemiz trakyadan bir ay daha erkencisiniz. Armutlarınız meyve bile bağlamış... Bizinkiler daha çiçek açmadı... |
Alıntı:
İklim yönünden şanslıyız erken yetişiyor. Bu sene dikkatimi çeken şey ağaçlar çok dengesiz çiçek açtı, özellikle şeftali, erik ve kaysılar. Hem çiçek hem meyve var. Bilye kadar meyve ve yeni açan çiçekler. Hava bir sıcak bir soğuk gidince kademeli çiçek açtı. Bizim için iyi olacak herhalde meyveler hemen bitmeyecek. ;) |
Alıntı:
|
Maşallah, bol bereketli olurlar inşallah.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025