![]() |
4 Eklenti(ler)
Sardunyalar.
|
1 Eklenti(ler)
Kına çiçeği
|
2 Eklenti(ler)
Gelincikler
|
Bunlar gülse bizimkiler ne sayın h_dogan :D Bir tane açtı diye seviniyorum ben ;)
|
Hepsi de çok güzel ama şu bembeyaz arslanağzına bayıldım doğrusu, pamuk gibi rengi var
maşallah diyeyim de nazar değmesin, çok hoşuma gitti çünkü. Saygılar. |
İmrendim vallahi, nedir bu işin sırrı sn. h_dogan: Gülleriniz kıskandıracak güzellikteler maşallah öbek öbek açmışlar, özelliklede pembe renklisi.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-dsc07354.jpg Yorgunluk hissetmez insan bu bahçede, çalışmakta güzel bir köşesinde oturup çay yudumlamakta:) Aileniz ve sevdiğiniz dostlarınızla sağlıkla tadını çıkartmanızı dilerim. |
Sayın hdoğan, maşallah maşallah küpeler, kınalar, aslanağızları, papatyalar, gelincikler, sardunyalar hepsi harikalar...
Ve yanlış hatırlamıyor isem gülleriniz için; etrafını temizledim bu kadar, az gübre belki onu bile vermem demiş idiniz; peki bu güller nasıl böyle bu kadar güzel oldular ki?.. Ellerinize sağlık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunların tohumlarını takas şenliğine eklerim böylece çoğalmış olurlar. Ben bu sene takastan da almıştım bakalım onlar hangi renk olacaklar. Aslanağzılar bodur değil, ben bodurları pek sevmiyorum ama bir tane de bodura benzeyen var. :D |
Alıntı:
Bitkiler beni seviyor, onun için beni mutlu ediyorlar. :D Şaka diyeceğim ama gerçekten de sevdiğim için neredeyse hangi bitkiyi eksem tutuyor diyebilirim. Güller bu sene 5. yılına girdiler, kökleri iyi geliştiği için daha iyi sürgün veriyorlar tabi ben de sert buduyorum, zayıf dal bırakmıyorum. Bu sene hiç gübre kullanmadım. Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Görmemişin küpe çiçeği olmuş paso fotoğraflarını çekiyor. :D
Saksı altlığını koydum suyu oradan veriyorum genelde, hava çok sıcak. |
3 Eklenti(ler)
Kışın düşüp kırılan Aeonium yeniden filizleniyor bakalım nasıl olacak garibimde dal kalmadı.
|
2 Eklenti(ler)
Takastan gelen petunyalar 3 renk çıktı. İki tanesinin fotoğrafları. ;) Pembe olanda 3-4 küçük yaprak var ama çiçeğe bakın maşallah. :D
|
3 Eklenti(ler)
Yaprak güzeli
Eklenti 399326 Ateş çiçeği Eklenti 399327 Bu da Sn. ddmk'nın hediye ettiği sukulent adını bilmiyorum öğreneceğiz. ;) Eklenti 399328 |
1 Eklenti(ler)
Portulacaria'yı evin girişine aldık Ficus'un yanına dışarıda şimdiye kadar çok iyi gelişti.
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Evin girişinden bir görüntü. Çin lahanaları çiçeklendi. Papatyalar çok fazla çıkmıştı koparmadığım için her yeri sardılar ben de açtıkları için bıraktım çiçekleri bitince sökeceğim hepsini.
|
3 Eklenti(ler)
Kalanchoe'lerin çiçekleri bitti gibi...
|
3 Eklenti(ler)
Ben de onları budadım...
|
3 Eklenti(ler)
Alttan filizlenmeye de başladılar...
|
1 Eklenti(ler)
Çin lahanasının da çiçeği yakın çekim çok güzel.
|
4 Eklenti(ler)
Bodur domateslerde renk dönüşümü var.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçedeki domateslerden görüntüler. Hepsini kamışa bağlıyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler ....
|
2 Eklenti(ler)
2. fotoğraftaki domatesi sanırım danaburnu küçükken kesmiş havalar aşırı ısınınca soldu.
|
3 Eklenti(ler)
Aşılı karpuz da tutmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Asmalarda üzüm salkımları belli oluyor.
|
1 Eklenti(ler)
Karabuğday daha çok küçük ama tomurcuk var.
|
3 Eklenti(ler)
Şeftali süper oldu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025