![]() |
1 Eklenti(ler)
Pembe gül...
|
1 Eklenti(ler)
Diğeri...
|
2 Eklenti(ler)
Bu da son. Herkese iyi haftasonları. ;)
|
Tası tarağı toplayıp Adana'ya göçesim var! Bahçenizde çalışacak işçi lazımsa (dalından koparıp yeme şartıyla) karın tokluğuna çalışırım...;)
|
Sn. ddmk'nın hediyesinin adı sn. h_dogan, yanılmıyorsam Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin)
Çok güzel bir çiçek, bende sn Zafer inandıklı bey sayesinde bu bitkiyle tanıştım. Aşağıdaki linkten inceleyin lütfen. Esen kalınız http://www.agaclar.net/forum/kaktus/...tm#post1149163 http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-dsc07397.jpg |
Benide alın bende çalışırım karın tokluğuna..........Hem orada istediğim bitkiyi yetiştirebilirim,o dondu bu öldü derdi olmaz......
Çok güzel ellerinize sağlık............. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
1 Eklenti(ler)
Gelincikle papatya çok güzel ikili oluyor. Papatya tohum oluşturmaya başladı. Çok kolay yetişiyor ve bulunduğu yer bahçenin en verimsiz yeri.
|
2 Eklenti(ler)
Muscarilerin tohum keseleri kurudu gibi.
|
2 Eklenti(ler)
Takasta paylaştığım mor horozibiği. Tohum ekmedim geçen sene dökülenlerden çıkıyorlar. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz zambak da tomurcukta.
|
2 Eklenti(ler)
Trabzon hurması çok çiçek açtı ama 1 hafta poyraz olunca ve sıcaklık da baya yükselince çoğu döküldü.
|
2 Eklenti(ler)
Pazıları daha kesmedim çok güzel oldular. 2 tanesi de kırmızı saplı çıktı. ;)
|
5 Eklenti(ler)
Böğürtlende hem çiçek hemde meyvecikler var.
|
3 Eklenti(ler)
Erkenci kayısıda da renk değişimi var. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Yenidünya...
|
3 Eklenti(ler)
Spagetti kabağım. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Kabak çiçeğine bakar mısınız karıncalar nasıl da balözü taşıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Erik...
|
1 Eklenti(ler)
Marulun sapa kalkmış hali.
|
4 Eklenti(ler)
Patlıcan çiçeği.
Bir tane de meyve var ama kurtlar benden önce tadına bakmışlar. ;) |
4 Eklenti(ler)
Fidelerini satın aldığım dört biber meyve vermeye başladı yakında siftah yaparım. Tatlı diye aldım umarım acı çıkmaz. :dilli:
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene diktiğimiz çilekler kol atıyor seneye bol çileğimiz olacak. :D
|
1 Eklenti(ler)
İlk kızaran domatesimiz.
|
çok sanatsal fotolar olmuş sevgili h-doğan herşey çok güzel görünüyor hasadınız bol ve verimli olsun inşallah.. bahçeli eve taşınasım var zaten dahada özendiriyor bu fotolar insanı...
|
1 Eklenti(ler)
Begonvilin gerçek çiçeği minicik açan beyaz çiçeği aslında. Bizim gördüğümüz renkli kısım brakte yapraklar. Yani değişime uğramış yapraklar. ;)
|
Bahçenizin bereketi bol olsun, sebzelerin, meyvelerin ve bitkilerinizin maşallahı var.
Huzurla ağız dadı ile yemeye nasip etsin allah, afiyet bal şeker olsun, darısı bizlere inşaallah. |
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025