![]() |
2 Eklenti(ler)
E bunlar da küsmesin. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Papatya ve gelincik...
|
1 Eklenti(ler)
Angels trompet- melekler borazanı
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüsler...
|
1 Eklenti(ler)
Diğer begonya tomurcuklandı.
|
5 Eklenti(ler)
Küpe çiçeği....
|
3 Eklenti(ler)
Petunyalar...
|
4 Eklenti(ler)
Araya bir de karışık. :D
|
5 Eklenti(ler)
Son olarak bodur domatesler...
|
Gülleriniz çok güzel sn. h_dogan; muhakkaki bir çaresi tedavisi vardır külleme hastalığının, bir an önce tedavi edin, yazık olmasın o güzelim güllerinize.
Şeftaliler olmuş bile sizin memleket çok bereketli büyük bir fark var arada. Bereketli ürünler dilerim, esen kalınız... |
Alıntı:
Bu hafta ilaçlayacaktım ilaçlayamadım, sıcaklar da birden bastırınca hızla yayıldı külleme yarın atabilirsem atacağım. Çiçekler bitince hafif bir budama yapacağım güllere. Şeftaliler erkenci, hava da sıcak gidince kızardılar erkenden. Sağlıcakla kalın. |
Sayın hdoğan; maşallah herşey yolunda, bitkiler çok güzel... Kınanız çiçeğini bile açmış benim kınalar henüz fide bile olamadılar... Güllerinizin hepsi açmış, ne kadar güzel, 691 nolu mesajınızdaki ilk gül maşallah çok güzel. Kaktüsleriniz çokmuş ve çiçek açmış. Çok güzel, ellerinize sağlık...
|
Alıntı:
Bodur domatesleri bir hafta-10 güne kadar yersiniz heralde, Afiyet olsun. Saygı ve selamlar. |
Sn. Doğan; bahçenizin keyif zamanı gelmiş. Bugün 5 çayına sizdeyiz.:)
MAŞALLAH, tam bir gül bahçesi olmuş. Papatyalar ve gelinciklerin görüntüsüne söyleyecek söz bulamıyorum. Meyveler ve sebzeler gene öyle. Sağlıklı günlerde keyifle yaşayınız. |
Alıntı:
691 nolu mesajdaki ilk gül çok güzel bence de. Hem tomurcuk fazla hem de açanı fazla. Bir de uzun süre açık kalıyor bozulmadan. Kaktüsleri ekip bırakmışız, ilgilendiğimiz yok. Ben kaktüslere pek ilgili değilim annem getirmişti o kaynana topuzlarını, bayadır bizdeler. ;) Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Meyveleri iri olan geçen sene düşen tohumlardan kendiliğinden çıktı, meyveleri diğerlerine göre sanki biraz iri ama bitki çok zayıf kaldı belki de yerini erken değiştirmedim diyedir. Yapprakları aşırı yağmurdan hastalanmıştı, ilaçlama yapmadım ama toparladı. Demek ki dayanıklı birazcık. :D Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Papatya ve gelinciklerin birlikte açmaları harika bence de. Kırmızı-beyaz çok güzel bir görüntü. Sağlıcakla kalın. Ah bir de bahçede çıkan otları bir görseniz! |
Tek sözle; Muh- te- şem... ellerinize sağlık.
|
Her şey çok güzel sayın h_dogan. Bahçeniz müthiş. Özellikle lila gülünüz çok güzel. Bir de melekler borazanı müthiş. (sayenizde adını öğrendim benim de var ama adını unutmuştum bakım bilgilerini bulamıyordum) Onu yetiştirmek çok meşakkatli benim için. Kışın içeri, yazın dışarı pek etkileniyor. Ama sonunda o kokuyu duyunca hepsine değdiğini düşünüyor insan :)
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
O gülün rengi gerçekten ilginç ben de çok seviyorum. Değişik renkli olanlar benim ilgimi çekiyor. Tabi sadece gül değil diğer bitkiler için de geçerli. Melekler borazanını kışın içeri alma lüksüm yok her sene kışın üst kısmı donuyor baharda tekrar sürüyor. Ben biraz fazla olan dalları budadım. Kökleri gelişmiş olduğu için çok fazla sürgün verdi. Korunaklı yerlerde gördüğüm borazanlar kışın bile çiçekliydi. Çiçekleri çok gösterişli ve akşamları da çok hoş bir koku yaydıkları için seviyorum. Bu sene beyazını da buldu sağolsun komşumuz. Bakalım ikisi nasıl anlaşacaklar. :D Tabi yanyana olmayacaklar çünkü diğerinin yanında güller var. ;) Sağlıcakla kalın. |
maşallah söze gerek yok seyir yetiyor
|
Alıntı:
|
Dün sebzeleri salma sulama ile suladım. Hepsinin yaprakları büzüşmeye başlamıştı. Hava dün 39 dereceydi :dilli:
Gülleri dün ilaçladım. Çare olur mu göreceğiz. ;) Kullanılan ilaçlar: Külleme için; Penconazole EC 100 g/l 100L suya 25 cc öneriliyor ama ben fazla koydum. Yaprak biti için; Acetamiprid SP %20 güle ruhsatı yok sırt pompasına 10-20g arası koydum. Göz kararı. ;) |
Güllerinize bayıldımmmm....Hepsi harika , ama narçiçeği rengindeki kıvırcık yapraklı olanı hiç görmemiştim....Domates çiçeğinin bu kadar güzel olduğunu da çekilen yakın plan kare den görmüş oldum.... İkliminizin sıcaklığı size öncelik tanıyor...Bizdeki ağaçlar daha bazıları çiçekte ,siz meyveleri görüyorsunuz.....Hepsi çok çok güzeller ve bakımlılar...
Ellerinize sağlık...İyi günlerde keyfini çıkarınız.....Selam ve sevgiler sevgili h dogan.....:) |
Alıntı:
Sonuç olarak beğeniyorlar ama önemli olan o. Ama daha çok işi var bahçenin. Bu sene ağaçları kireçle badana yapacağım kısmet olursa. ;) Şeftali ve yenidünya yetişti yiyoruz artık, inşallah herkes için bereketli bir sene olur. Sağlıcakla kalın. |
5 Eklenti(ler)
Güller salkım salkım açtı. ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu da pembesi
|
5 Eklenti(ler)
Diğerlerinden bir görüntü.
|
3 Eklenti(ler)
Aslanağzılar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025