![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu kadar heveslendirmeyin beni :(
|
Bence heveslenin çeriler içinde en beğenileni siyah çeri. Sarı olanı da beğendim ben ama tam domatesin ekşiliği yok onda. Kırmızı çeriler içinde de en küçük boyutlu olan en lezzetlisi. Armut çerilerin tadı diğerlerinin yanında pek bir anlam taşımıyor bence. Ben beğenmedim. Ama görselliği var işte.
|
O zaman bende tohum arayışına giriyorum . Bulamazsam kapınızı çalarım ona göre :D
Bu yıl geçti artık gelecek yıl ölmez sağ kalırsam bende bu lezzetleri tatmak isterim. Nasip . |
Tohum arayışına girmenize gerek yok takasta paylaşırız. ;) Nasıl olsa seneye ekeceksiniz.
|
Çerry domateslerinde lezzet benim damak tadıma pek uygun gelmedi.Ançak Sarı çerry domatesin reçeli,kırmızı çerry domatesin sabah kahvaltısındaki iştah açıçılığı,siyah çerry domatesin çam şişelere kurulan turşusuna diyeçek (Bençe) yok.Turşu mini büber ve salatalıkla olursa.
|
Ben de hepsinin olgunlaşmamışından turşu yapmayı düşünüyorum çünkü fazla miktarda var. Turşu tüketmeyi reçele tercih edenlerdenim pek reçel sevmem. ;)
|
1458 mesajdaki katkat zinnialara bayıldım emeginize saglık hepsi cok güzel görünüyor..
|
Alıntı:
|
sayın h dogan..
sebzeleriniz çiçeklerinizin maşşallahı var adananın sıcağına rağmen.. bende zinia meraklısı olarak çeçitlerini çok beğendim mümkün olursa tohumlarından bende talibim.. selamlar. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kaktüs çok yavaş büyüyor, su dışında hiçbir şey vermiyorum. :)
|
1 Eklenti(ler)
Hanımelini tam açtığı zaman fotoğraflayamamıştım.
|
1 Eklenti(ler)
Yediveren üzümün ilk meyveleri olgunlaşıyor yavaştan.
|
4 Eklenti(ler)
Lif kabakları hem büyüyor hem de minikleri oluşturuyor.
|
2 Eklenti(ler)
Mısırlar tohuma kaldılar.
|
2 Eklenti(ler)
Küçük yapraklı fesleğen de hem çiçek hem tohum oluşturuyor.
|
1 Eklenti(ler)
İlk olan muz salkımının meyveleri baya dolgunlaştı.
|
Solanum nigrum
2 Eklenti(ler)
İt üzümü de hatırı sayılır yabancı otlardan.
|
1 Eklenti(ler)
Yüzünüzden GÜLücük eksik olmasın iyi geceler.
|
Allah razı olsun sevgili hdoğan, senin de inşallah; sana da iyi geceler...
Sevgili hdoğan, o kaktüs çiçek açıyor mu acaba, komşumda da var. Yani benim tarafa alabilirim; benim taraf dediğim de yine bitkileriyle, bahçesiyle ilgilendiğim komşumun oraya yani. |
Sn. Doğan,
Adana ya geldiğimde fırsat bulup ziyaretinize gelemedim. Ama şimdi çok kızıyorum kendime keşke gidip tanışsaydım da bu bahçeyide gezseydim diyorum. Bol hasatlar dilerim. |
:( Çok yazık, Adana'ya kadar gidilir de Sevgili hdoğan ile tanışılıp, bahçesi gezilmez mi. Kendinize kızmakta çok haklısınız Sevgili Sevgi.
|
Alıntı:
Çok güzeller maşallah..Görmemişin domatesi olmuş diyorsunuz ama ben de ilk defa siyah domatesin çerisini ve ampul domatesi görüyorum..Paylaşımlarınız için teşekkürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kesmeseniz de kürekle ayırıp dikseniz tutar mı muz? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025