![]() |
Alıntı:
Şaka bir yana daha güzelleri sizin olur inşallah. Adana iklimi diğer yerlere göre baya erkencilik sağlıyor, tabi bu ova için geçerli yüksek kesimler sizden farklı değil. Biz Çukurova'nın keyfini sürüyoruz. Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Selamlar. |
Sayın hdoğan takdir ve güzel yorumlarınız beni sevindiriyor teşekkür ediyorum. Sayın hdoğan geçen gülleri budarken yine çok da olmasa derin mi buduyorsunuz? Gülleri budadığım dönem ikinci budamamda bir dal uzun kalmış ama olsun o kadar demiştiniz; o dalı ben şimdi görüyorum. Ve o dalı her görüşümde Sayın hdoğan ın kastettiği dal bu demek ki diyorum.
Ve ayrıca domates ve patateslerimi de görmüşsünüzdür yani hiç olmazsa 2-3 dal domatesim şimdiden var. :D Artık seneye Allah kerim bakalım nasip, kısmet!.. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ateş çiçeği tekrar açtı. Bitki de biraz büyüdü çiçekleri daha güzel olacak inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Bir gecelik gelin her geçen gün daha da güzelleşiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Ben bu menekşeyi sevdim. Aldığımdan beri çiçeklerini görmek çok güzel. En sonunda minicik saksısından biraz büyük saksıya aldım yine tomurcuklanıp açmaya başladı.
|
4 Eklenti(ler)
Begonyalar da büyüyor ve çiçek açmaya devam ediyor. Yakından fotoğraflayayım dedim.
|
2 Eklenti(ler)
Saksıdaki bodur çerinin çoğu meyvesi kızardı. Görüntüsü çok güzel. Bunun saksısı biraz büyük olduğu için meyvesi de fazla oldu.
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzel yapraklı çiçeğin adını bilmiyorum.
|
3 Eklenti(ler)
Son olarak selluka. Çiçeklerinin gün be gün renk değiştirmesini çok seviyorum.
|
Sayın hdoğan; domatesler çok şiriin ve çok güzeller maşallah maşallah!.. Afiyetle yiyesiniz inşallah...
|
1 Eklenti(ler)
Kalanchoe budadıktan sonra tekrar açıyor ama az.
|
1 Eklenti(ler)
Kına çiçeğinde hem çiçek hem tohum kapsülleri var.
|
1 Eklenti(ler)
Zinnialar çiçeklerini büyütüyor. Bitkiler tam büyüsün güllerle yarışacak çiçekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı gül ben daha bitmedim dedi.
|
1 Eklenti(ler)
Pembe gülle rezene güzel aranjman oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Bu güle bir şey yazmama gerek yok yine müthiş açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Fesleğenim de büyüdü çiçek açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Brugmansia çiçeğe devam ediyor. Bu sene geçen senelerden farklı olarak 2 gövde bıraktım sadece. Geçen senelerde gövdeleri ellemiyordum hepsi ne kadar gelişirse bırakıyordum. Bu sene böyle deneyeyim dedim.
|
1 Eklenti(ler)
Rezeneler...
|
1 Eklenti(ler)
Yabani dikenli horozibiği.
|
1 Eklenti(ler)
Balkondaki petunyayı aşağıdan çektim.
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz gülle fotoğrafları bitirelim.
|
Alıntı:
İki resimde aynı çiçeğe mi ait? Bir tanesini budamışsınız, kesilen dalı ne yaptınız? Ben kavanoz bahçede köklendiriyorum. Belki denersiniz.... |
Alıntı:
Ben bunları birinden aldım. Büyük olanın kökü ve biraz da toprağı vardı. Diğerinin ise kökü pek yoktu ben de uzun ve solmuş diye budayıp öyle diktim. İkisi de tutmuş görünüyor. Köklendirmeyi denemedim ama getiren kişi arsız olduğunu söyledi. Saygılar. |
2 Eklenti(ler)
Tohumlarını amcamın getirdiği yayla domatesi.
|
2 Eklenti(ler)
Atlantik kabakları farklı renkte oldular bir köktekinin rengi diğerlerine göre daha açık.
Üç kabağın birlikte görünümü Eklenti 417728 Bu da en büyük kabağın yakından çekimi. Bana çok büyümüyor gibi geliyor ama orta boy olanın büyüklüğünü göz önüne getirince bayağı büyümüş diyorum. ;) Eklenti 417729 |
1 Eklenti(ler)
Çeliklediğim begonyaları çoktandır resimlemiyordum. 8 tanesi tam tuttu 1 tanesi de tutmaya niyetli. Yaklaşık % 50'sini tutturdum, ama özel bir uygulama yapmadım ve bahçe toprağı kullandım çeliklediğimde. Torf kullansam belki de %90'ı tutacaktı. Bu da bir başarı diyelim kendimizi avutalım. ;)
|
sayın hdoğan.. bey bahçenizin emeğinizin mükafatı domatesler olgunlaşmış. afiyetle yiyin yanlız sıcak memleketin derdi sıcak yanığı oluyor. bizlerdede aynı sorun . ama genede herşeye değer tüm güzelliklere ellerinize emeğinize sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025