![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Menekşenin fazla bakım istediğini düşünüyordum ama öyle değilmiş. Ya da bana mı öyle geliyor? Bunun diğer renklerini de alacağım. :D
|
1 Eklenti(ler)
Ateş çiçeği gelişiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Begonyanın maşallahı var.
|
1 Eklenti(ler)
Siyah incinin açılım gösterdiğinin kanıtı. Bunlar renkleri birbirine yakın olanlar daha açık renkli bitkileri seçip şaşırtmadım.
|
1 Eklenti(ler)
Yeni petunyamız.
|
1 Eklenti(ler)
Parktan kopardığım Aloe.
|
1 Eklenti(ler)
Küçük yapraklı fesleğen. Biz burda sinek kanadı deriz bu fesleğene.
|
3 Eklenti(ler)
Sellukada bol çiçek ve tomurcuk var. İnşallah poyrazdan hepsini dökmez. :dilli:
Geçen sene bu zamanda açtığında tohum bağlamamıştı ama bu sene bağlıyor gibi. |
Alıntı:
Sayın Doğan Selluka gelişimi harika inşallah dediğiniz gibi poyraz yemez, benimkinin gelişmemesinin sebebide devamlı aldığı hava akımı olsa gerek. Selamlar |
Olabilir Sn. adneser. Bugün hafif poyraz vardı gündüz ama şimdi hızlandı. Yarın da 38 derece gösteriyor internette baktığımda. Yani bu tomurcuklara elveda diyebilirim 1-2 gün içinde. Aşırı sıcak gelmiyor sellukaya.
Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Zinniaların hem bitkileri hem de çiçekleri hızla büyüyor. Avucumun içini dolduracak kadar büyüyor çiçekleri yani yazın açan güller kadar neredeyse.
|
1 Eklenti(ler)
Güllerim 2. açımını da bitiriyor artık darısı 3. ye :D
|
3 Eklenti(ler)
Ağaç minesini ben ekmedim ama bahçede çıktı kendiliğinden kuşların işi büyük ihtimalle.
|
2 Eklenti(ler)
Limon hızlı büyüyor hem de çiçek açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Takastan gelen kavunlardan biri meyve tuttu. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Çoğu yer çiçeğini görmedi ama ben tohumunu da alacağım erkenden. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Mor dolmalık biberim.
|
2 Eklenti(ler)
Pembe domatesler. Takastan Tekin Bey'in pembelerinden.
|
1 Eklenti(ler)
Birini kopartıp tarttım. :dilli:
|
1 Eklenti(ler)
Takastan gelen şebboyları uzun süredir fotoğraflamıyordum.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da katmerli petunya.
|
Elinizde tuttuğunuz ve onun altındaki zinniaların rengi çok değişik, çok tatlı renklermiş.
Mor dolmalık biber de ilk defa gördüm, o da çok hoş görünüyor. Pembe domatesin de maşallahı var, ağız tadıyla yiyin, hasadınız bol ve bereketli olsun. |
Alıntı:
Mor dolmalık biber bende 3 senedir var. Özenmiyorum tohum çıkarırken ama büyük oranda kendine tozlanıyor. Pembe domatesler gerçekten de iri. Şimdilik 1 tane kopardım ama artık diğerleri de kızaracak. Kopardığım birkaç tane var onlar tarttığım domatesi geçebilir. Yani 700-800g arası olacak diye tahmin ediyorum. Sağlıcakla kalın bol hasatlar. |
Sellukada beklediğim oldu malesef poyrazdan tomurcukların bile büyük kısmı döküldü. Artık kalanlarla idare edeceğiz sonbahara kadar. Birkaç tanesinin poyrazdan önce tohum bağlaması çok iyi oldu takasa taze tohum göndereceğim böylece. Geçen seneden kalan tohumlar da var ama taze tohumlar fazla çıkarsa geçen seneden kalanları göndermeyeceğim.
|
Alıntı:
Geçmiş olsun Aynı gün birde sabaha karşı şiddetli rüzgar ortalığı epeyce dağıttı 3-4 saksı kırıldı sağlık olsun. Selamlar |
Sayın hdoğan; ağaç minenize sevindim, ne güzel kuşlar bahçenize bir güzellik bırakmışlar. İnşallah büyür kocaman bir çalı olurlar.
|
Alıntı:
Sellukanın bu mevsimde bu kadar açması şanstı aslında. Hava 30 derecelerde gidince bu kadar fazla tomurcuklandı. Tabi poyraz yüzünden çoğu dökülse de yine de bu mevsimde bu kadar çiçek görmek güzeldi. Yine de üzerinde yeni tomurcuk gördüm. Poyraz sebzeleri ve mısırları da yatırdı. Mısırlar baya boylanmıştı hiç gübre kullanmadım da ama yattılar biraz sık olmuşlar. :dilli: Sağlıcakla kalın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025