![]() |
sayfanızın takipçisiyim tecrübelerinizden. bilgilenmek için. iyi akşamlar..
|
Alıntı:
Adım Hakan değil ama. :dilli: |
:(günaydın.... sayın hdoğan ..özür dilerim soy isminize istinaden yakıştırmışım. yaşlılıktan olsa gerek yazımı düzelttim.
|
Rica ederim Sn. efeege. Ortada özür dilenecek bir durum yok bence. Saygılar. ;)
|
.....
|
1 Eklenti(ler)
Petunyanın bu kadar güzel gelişeceğini düşünmemiştim. Bir saksıda tek kök olanlar bunun kadar gelişmedi. Hepsine teker teker dikmiştim bir bu saksıya 3 tane diktim. Hem hepsi farklı renk çıktı hem de müthiş açtı. İzlemeye doyamıyorum desem yeridir. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Kışın ektiğimiz tohumlar 1 ayda bu kadar büyümezken şimdi 10 günde ne hale geldiler.
|
1 Eklenti(ler)
Kolyozu eşim bir ara pek ışık almayan bir yere koymuştu yaprakları çürüdü. Sonra tekrar balkona aldım düzeldi.
|
1 Eklenti(ler)
Bodur domatesi toplamaya kıyamıyorum nerdeyse hepsi kızaracak. Yalnız meyveleri dayanıklı henüz yumuşama yok meyvelerde. Bitki meyvelerden dolayı zayıf ama kıpkırmızı meyvelerin görüntüsü yetiyor. Böyle giderse sadece meyveler kalacak bitkide. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da bizim patateslerin son hali. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Sellukadan karelerle herkese iyi geceler.
|
Sayın hdoğan, kolyoza hiç bulaşmayayım demiştiniz ama varmış zaten. Ve patateslerinizin son hali harika, nefis görünüyor. Afiyet olsun...
|
Alıntı:
Bakımları pek yok başka çeşitlerini de alacağım bu gidişle. ;) |
1 Eklenti(ler)
Petunya...
|
çok hoş bir rengi varmış maşallah..petunyaların hepsi sarkıcı özelliğe sahipmidir?
|
1 Eklenti(ler)
Portulacaria afra hızlı büyümeye başladı.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dahlialar büyüyor, tomurcukları da artıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı renk açan Kalanchoe'nin yaprakları da kırmızıydı. Budaıktan sonra çıkan yapraklar yeşil çıkıyor. Güzel bir görüntü oldu istesem böyle olmazdı herhalde.
|
1 Eklenti(ler)
Diğer bodur domateslerden bir görüntü bunların meyvesi biraz iri. Bugün topladım tohumlarını çıkardım. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü karpuzlardan birini kopardım. Tadı fena değildi. Pek ilgilenmediğim için ve de kabak aşılı olduğu için ahım şahım bir tadı yok ama piyasada satılanlara göre iyi. Ben ne o kadar suladım ne de gübre verdim.
|
1 Eklenti(ler)
Benim geçen sene tohumunu aldığım Zinniaların hepsi pembeydi ama bu sene çıkan fidelerden biri bu. Bana kırmızı gibi geliyor bir de yaprakların sapla birleştiği yerde siyahlık var.
|
Domatesler maşallah çok güzel, karpuz da nefis görünüyor, afiyet bal şeker olsun.
Bildiğim kadarıyla zinniyalarda aldığınız tohumlar ertesi sene ekildiğinde renk teğiştirebiliyor. Geçen sene ben de pembe zinnia tohumundan ekmiştim, bir sürü çimlendiler, hiç şaşırtma yapmadan aralarından çekerek seyrelttim nasılsa pembe olacak diye, ama açtıklarında katmerli katmersiz değişik renkler çıktı. |
:( Bu sene zinnia tohumlarına fazla ağırlık veremedim. Şimdi onun için üzülüyorum pişmanım. Peki şimdi atsam olur mu acaba?
|
Alıntı:
Birkaç renk daha alıp diksem seneye bir sürü rengim olur demek ki :D |
Alıntı:
|
Ne desem bilemedim. Çok çok çok güzeller.. Maşallah! Ve de afiyetler olsun yenebilir her bitkiniz için :))
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
Bodur domateslerde koltuk alımı yaptınız mı? Benim de var ya ben ne yapsam bilemedim... |
maşallah hasada başladınız, afiyetle keyfini sürün
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025