![]() |
2 Eklenti(ler)
Biberler.
|
2 Eklenti(ler)
Mor brokkoli.
|
4 Eklenti(ler)
Domatesler...
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler yakından.
|
Ben bu sebzeleri koparmadığım gibi başkalarına da elletmezdim. O yüzden benim bahçem yok galiba :)
|
5 Eklenti(ler)
Domatesler yakından devam.
|
2 Eklenti(ler)
Begonya.
|
2 Eklenti(ler)
Mercan ağacı (Erythrina crista galli)
|
1 Eklenti(ler)
Armut...
|
3 Eklenti(ler)
Erkenci kaysımız.
|
Sn. h_dogan; Detayları hiç kaçırmamış, maşallah küçük kızınızın minik ellerine sağlık bahçeye bir farklı hava estirmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Bir sepet dolusu pazı topladım. Güllerin arasına çok güzel oldu. Bugün annemler böreğini yaptılar. ;)
|
5 Eklenti(ler)
Küçük bir hasat yaptım. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da son fotoğraf hepsi bir arada. İnşallah daha iyilerini sizler de hasat edersiniz arkadaşlar.
|
Alıntı:
Gelin yardım edin dediğimde kimse gelmiyor genelde o yüzden kimsenin ellemesini istemiyorum. :) |
Alıntı:
|
Sayın h doğan maaşallah ne kadar güzel ürünler,erkenden hasadı bile yapmışsınız:)
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın. |
Alıntı:
|
Her şey harika görünüyor, afiyetle yemeniz dileğiyle... :)
Son fotoğrafta en alttaki sebzenin cinsi nedir? Maruldan farklı bir şey olduğunu sanıyorum... |
Alıntı:
Patlıcan, biber, domates fidelerinin ancak bir kısmını dün diktiğimi düşününce, Adana ile farkımızı anladım. Siz yazı yarı etmişsiniz valla.:D Zira fotoğrafladığınız tüm sebze ve meyveler, bizde haziran ortasında ancak olgunlaşıyorlar. Bereketli olsun. Şu yukarıda sorduğunuz çalı benim bahçemde var. O da henüz çiçeklenmedi. Adı Calycanthus Floridus. Türkçemizde, Kızılçanak-Kadeh çalısı-Baharat Çalısı gibi adlarla biliniyor. Çiçeği şarap gibi kokar. Yaprakları baharat kokuludur.(Ezilince) Mercan Ağacı'nız ne güzel çiçeklenmiş. Benimkisi henüz genç ağaç. Belki bu yaz o da açar. sizinkine bakınca imrendim. Maşallah. Tüm bitki ve çiçeklerinizin sağlık içinde sefasını sürün. Sevgi ve selamlar. :) |
Sayın Doğan
Bereketli olmuş benim küçük hasat yanında sizinki toptancı haline benzemiş Maşallah. Afiyetler olsun, eksilmesin çoğalsın. Selamlar |
Maşallah hepsine, bu arada domateslere yaptığınız sırıkların, hani şu kızılderili çadırı gibi olan, avantajı nedir? Buralarda da görmüştüm geçen yaz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kızılçanak, kadeh çalısı ismini yeni öğrendim hemen ekledim fotoğrafın başına. Çok teşekkür ederim. Mercan ağacını annem biz küçükken dikmişti. İlk başlarda birkaç sene saksıda kalmıştı sonra yere dikilmişti. Yavaş büyüyen bir ağaç. Sebzeleri Adana'da erken yetiştiriyoruz, özellikle domates ve fasulye çok sıcağa denk geldi mi pek olmuyor o yüzden erken dikiyoruz mümkünse örtü altına almak verimi arttırıyor. Domatesleri örtmedim bu sene ama patlıcanları örtmüştüm. Patlıcanların yanında çitlere sarılı kabaklar da ilk başlarda örtüaltındaydı. |
Maşallah biz fideleri daha yeni dikiyoruz siz hasada bile başlamışsınız .
Afiyetle tüketin inşallah , Allah bize de nasip etsin .... |
Alıntı:
Selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025