![]() |
Sayın h doğan,
Siz sezona erken başlamışsısınız ürününüz bol sağlığınız yerinde olsun. Çin lahanası Türkiyede ilkkez 1985 yılında Tokat'ta ziraat fakültesinde yetiştirilmişti bende oradan tohum alarak birkaç sene yetiştirdim daha sonra tohumunu kaybetmiştim güzel bir bitkidir. Biz bulunduğumuz bölge itibariyle ve hava şartlarından dolayı sebze fidelerini daha toprakla buluşturamadık inşallah en kısa zamanda ekim dikim işlerini halledebiliriz. Muğladan selamlarımla. |
Alıntı:
Ben de takas etkinliğinden almıştım şimdi tohum bağladı bazıları. Bu sene paylaşırım kısmet olursa. Yetiştiriciliği oldukça kolay. Sadece yaprak biti ve özellikle salyangozlar sorun oldu. Muğla'da yağmur daha fazla yağıyor sanırım. İklimimiz aynı normal şartlar olsa. |
2 Eklenti(ler)
Papatya tohum oluşturmaya başladı. Tohumlarını alacağım isteyen olursa takasa göndereceğim. Çok kolay yetişiyor, toprak seçmiyor.
|
3 Eklenti(ler)
Yeni çiçekler bir tanıdığın domateslerine bakmaya gittim bunları da gelirken aldım. :D
|
2 Eklenti(ler)
Çıtlık büyüyor, çiçekleri çoğalıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Rezene çiçekleniyor.
|
4 Eklenti(ler)
Sardunyalar...
|
3 Eklenti(ler)
Petunyalar...
|
5 Eklenti(ler)
Akşam sefaları...
|
5 Eklenti(ler)
Akşam sefaları....
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Herşey çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Gülleri ne kadar kısa budarsanız o kadar diri sürgün veriyor. Bir de zayıf olan dalları budamanız gerekiyor bu dallarda ya çiçek açmaz açsa da çok iyi çiçek vermez. Saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dileğimiz herkesin yaptığı işten zevk alıp mutlu olması. Hasadın bol olması belki çoğumuzu mutlu eder ama yeni başlayanlar için 1 tane meyve bizim kasalarca mahsül almamızdan daha kıymetlidir. ;) Sağlıcakla kalın. |
2 Eklenti(ler)
Sabah sefası ve cam güzeli yakın çekim.
Sabah sefasını bu sene ekmedim geçen sene düşen tohumlardan çıkmış. |
4 Eklenti(ler)
Cumartesi 4 tane bodur dahlia aldım. Saksılara diktim.
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeği de yeni getirdik. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Takastan gelen tohumlardan büyüttüğüm aslanağzılardan ilki açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Sellukam açtı açacak.
|
1 Eklenti(ler)
Mısırları sonunda çapaladım ama diğer taraflar ot doldu.
|
3 Eklenti(ler)
Renkliler...
|
1 Eklenti(ler)
Fasulye de açtı.
|
4 Eklenti(ler)
Kaysıların son hali.
|
1 Eklenti(ler)
Bodurlar...
|
1 Eklenti(ler)
Şuranın haline bakar mısınız?
|
1 Eklenti(ler)
Biraz düzenledim, böyle oldu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025