![]() |
Merhaba, merhaba Sayın h doğan. Yine elinizi değdiğiniz yerleri güzelleştiriyorsunuz ne hoş, ne güzel sabah işe gelir gelmez hemen bilgisayarımın başına geçiyorum acaba doğa sever arkdaşlar ne güzellikler yüklemiş diye büyük bir heyacanla formdaki arkdaşların sayfalarını geziyorum:)
Bugün yine beni mest ettiniz Rezenenizle, Beğonyanızla, Sardunyalarınızla, Çeri Domateslerinizle bakın sizi uyarıyorum birgün bahçanize dalıcam haberiniz olsun saygı ve sevgilerimle işlerinizde kolaylıklar diliyorum |
Dilek Hanım beğeniniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. İnşallah sizin ürünleriniz daha güzel olur.
Bahçemize herzaman dalabilirsiniz sorun yok. :) Saygılar... Alıntı:
|
Phalaris canariensis
1 Eklenti(ler)
Kuşyemi
|
1 Eklenti(ler)
Begonya...
|
1 Eklenti(ler)
Papatya...
|
5 Eklenti(ler)
Ve benim bebeklerim. :)
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
5 Eklenti(ler)
Sonrası...
|
5 Eklenti(ler)
Ve son...
|
5 Eklenti(ler)
Şeftaliler tam kıvamını almasa da artık yeniyor.
|
2 Eklenti(ler)
Yarım fıçıya diktiğim bodur domateslerim. Üzerinde meyve oluşuyor artık.
|
Begonyanız ne güzel çiceklenmiş...Diğerlerininde maşallahı var...
|
Bahçeniz coşmuş sn. h-doğan; Gül çeşitleriniz harika, asıl olay şeftalilerin yenecek kıvama gelmiş olmaları, afiyetler olsun:)
Bidona diktiğiniz domateslerinizde kısa zaman sonra ürün vermeye başlarlarsa hiç şaşmam doğrusu, çiçekler, sebze ve meyvelerdeki erkencilik sizin oraların ikliminden olmalı. Herşey çok güzel emeklerinizin karşılığını bol bol almanız dileğiyle... |
Teşekkür ederim Sn. milaca. İnşallah hepimiz yetiştirdiklerimizi ağız tadıyla, afiyetle yiyebiliriz. Tek temennimiz bu.
Şeftalimiz erkenci bir çeşit olan Francoise. Burada genel olarak mayıs başında yenmeye başlıyor, mayıs ortalarından itibaren görünüm olarak da olgunlaşıyor. Kırmızı ve büyük meyveleri oluyor. Tabi biz dayanamayı erken tüketmeye başlıyoruz. ;) Domstesler bodur, daha viyoldeyken bile açıyorlar. İklim de sıcak olunca erken ürün alıyoruz. Sağlıcakla, selamlar. Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Tek ceylan sardunyamız. Geçen sene minicik bir çelikti.
|
2 Eklenti(ler)
Solanum'un keyfi yerinde. Bu sene 2. yılı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sardunya salkımdaki çiçeklerini birden açtığı için çiçek topu gibi görünüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki domatesler kızarmaya başladı.
|
Maşallah, yeni dönem mahsullerinizi yakında hasad etmeye başlayacaksınız sayın h_doğan, kızınız tadına bakar artık en sevdikleri şey minik elleriyle koparıp tadına bakmak, ürünleriniz bol olsun.
|
Teşekkür ederim Sn. akçabardak. Bu çeri domatesler kızım için zaten. Nedense büyük domatesleri yemiyor sadece çeri yiyor. :)
Alıntı:
|
Hilal sardunyalarını çok beğendim. Hele ceylan çok güzel. Gelecek hafta içinde sana geleyim, bana sardunya çelikleri hazırlarmısın ? Sana Sn.Meyvelitepe'nin bana gönderdiği (tohum talebinden) Tepeköy fasulyesi getireyim. Kızına yedir böyle bir tat az bulunur, nefis bir lezzet. Bir yiyen unutamıyor. Meyvelitepe'ye çok teşekkür ederim böyle bir lezzetle bizi tanıştırdı diye. İkibuçuk (kızın) nasıl?
Görüşürüz. |
Merhaba Mehmet abi.
Sardunya çeliklerinden verebilirim sorun yok. :) Fasülyeler yetişti ama bir onların fotoğraflarını eklememişim sayfama. :) Tepeköy ve Şenberber'i yanyana ektim. Dün eşim biraz toplamış pişirmiş. Dün akşam tadına baktık. Tad olarak beğendim sadece biraz sert gibi geldi belki de biraz daha pişirmek gerekiyor. Domates tohumlarını fırsat bulamadığım için biraz geç ektim. Hızlı büyüyorlar 10 güne yerlerine alabilirim sanırım ama sanırım bir şeyler dadanmış. Tohumların çimlenmesinde sıkıntı yok, hepsini ekip ziyan etmedim daha tohum var. Badem çerilerde ise tek tük meyve var. Bu sene zamanım olmadığı için öyle kendi hallerinde takılıyor domatesler sadece bir çapa yapabildim. Ben sırığa alacaktım oysa. Sağlıcakla kal görüşmek üzere. Selamlar. Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Fasulyelerden görüntüler...
|
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da oturak fasulyeler.
|
2 Eklenti(ler)
Turpta tohum baklaları...
|
2 Eklenti(ler)
Kabak meyve tuttu.
2. fotoğraf genel görüntüsü mildiyö var. |
2 Eklenti(ler)
Şebboylar da iyi tohum verecek sanırım.
|
2 Eklenti(ler)
Nektarinde çatlama var. Gece gündüz ısı farkından diye düşünüyorum.
|
Ürününüz ve hasadınız bol olsun...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025