![]() |
Günaydınlar olsun Sevgili Sevgi Hanım; seklamenler, çuhalar , marullar ve verilen bunca emekler, yüreğinize sağlık bu güzel paylaşımlar için teşekkürler, emeklerinize sağlık Sevgi hanım, ayrıca sebze bahçeniz hayırlı olsun bol bol sebzeler yetiştirirsiniz inşallah.
ektiğim marul tohumlarından bir tanesi bile çıkmadı, sizinkilerin maşallahı var güneşi gördükçe daha bir güzel gelişeceklerinden eminim, ne güzel organik organik, sağlıklı olarak tüketeceksiniz, simdiden afiyetler olsun Sevgi hanım. Sevgilerimle... |
Alıntı:
:( :( : |
Alıntı:
Güzel sözleriniz beni çok mutlu etti . Çok teşekkür ederim. Inşallah gelin hep birlikte tüketelim.:p |
orkide
2 Eklenti(ler)
|
Cyclamen
3 Eklenti(ler)
|
Cyclamen
2 Eklenti(ler)
Tomurcuk hali,
Eklenti 370302 Ve o tomurcuk nasılda ters dönüp bu hali alıyor:rolleyes: Eklenti 370303 |
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
|
Oğğğ harika ;merhabalar.Nasılsınız. Cyclamen leri döktürmüş sünüz yine,
|
Alıntı:
|
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
|
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
|
Bu ne güzellik. Her şey gönlünce olsun.
|
Sevgili Sevgi hanım, Cyclamenleriniz muhteşem görünüyor, maşallah. Renkleride çok tatlı, güle güle büyütün. Sevgilerimle...
|
Ipek hn. Çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz. Bu kış en favori çiçeklerim cyclamenler. Bundan sonraki senelerede çıkarabilirsem ve çıkabilirsem benden mutlusu olamaz herhalde:D
Sevgi ve selamlarımla. |
Sn Sevgi Nasılsınız,siz Cyclamen de uzman olmuşsunuz diye düşünüyorum.Yoksa resimdekileri bu sene mi aldınız.Geçen seneden mi ?
"Vee çok güzel misafirlerim yolculuğa çıkmışlar." yavrular için mi söylediniz. |
Alıntı:
Cyclamenler bu senenin. Misafirlerimi sizde beğendiniz mi? Çok güzel görünüyorlar değilmi? Küçük tomurcuklarım. Evet yavrular için söylemiştim.:o Ayrıca satıştaki bitkilerin fotoğrafları için teşekkürler. 2 haftadır bauhausa uğrayamıyordum. Sayenizde oturduğum yerden geziyor ve fikir ediniyorum.:) |
Ne demek sizle için varım ben dermişim.:DKendimde geziyorum .Sizde fikir edinin diye bir şeyler yapıyoruz işte. Yalnız Ankara da aranıyorum galiba. :cool: Mağazalarda ki casus....Yok yok herkesin uzman olduğu bir çiçek var bence.(elinin iyi geldiği suyunu ayarlayabildiği) yavrular çok tatlı.
|
Alıntı:
|
Seklamenlerin show'unu keyfle izliyorum Sevgi hanım; ne muhteşem renkleri var alacasına bayıldım, ayrıca fotoğraflarda kaliteli olunca izlemesi dahada zevkli oluyor, emeklerinize sağlık.
Sevgilerimle... http://www.agaclar.net/forum/attachm...7_083733-1.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...6_164125-1.jpg |
2 Eklenti(ler)
Seneler önce eminönü çiçek pazarından aldığım soğanlardan biri. Çok verimli olmadıklarını gördüm ama onlar beni terketmedikçe bende onlara bakmaya devam edeceğim.
Hastalığım bile cılız sümbülümü fotoğraflamamı engelleyemedi. :D Eklenti 370934 Eklenti 370935 |
Sümbül cılız ama rengi çok güzel.
|
Sevgili Sevgi Hanım,siklamenlerin renkleri ne kadar güzel maşallah,cok da güzel resimliyorsunuz.Tebrikler.
|
Alıntı:
Sevgi ve selamlarımla.:) |
Chrysanthemum(kasımpatı)
2 Eklenti(ler)
Mini kasımpatılarım. Sezonda almamıştım çiçeklenme dönemleri kısa oluyor diye. Migrosta bunları farklı isimle görünce aldım. Eve geldim hemen google amcaya sordum yukarıdaki ismi yazarak. Meğersem benim bildiğim kasımpatıymış.:D
Eklenti 371107 Eklenti 371108 |
Günaydınlar.Renkleri çok güzelmiş.Pempenin güzelliği istersen pempe bir saksıya dik çok güzel olur.Benim fikrimce;)
|
Alıntı:
|
iris
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Hu hu kimse yok mu !!!!Arkadaşlarımın bahçesini elim dolu geziyorum.Kimse yok.
|
Alıntı:
Bu güzel buket için de ayrıca teşekkürler.:) |
Teşekkürler
2 Eklenti(ler)
Sn. Ahmeter hocamın hediyeleri beni o kadar mutlu ettiki tarifi imkansız. 2 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum.:D
Hocam tekrar teşekkür ederim. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Saygılarımla. Artık benim de bir sellukam var........ Eklenti 373147 Katmerli begonvilim var....OLEYYY Eklenti 373148 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025