![]() |
zeytinleri afiyetle yiyiniz.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sabah bahçeden topladığım kasımpatı ve lisianthus. Lisiler tek tük de olsa açmaya devam ediyorlar.
Eklenti 455544 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çuhalar bu mevsimde açarmı bilmem ama benim çuha çiçeğim şimdiden açmış. Cam güzellerinin arkasında kalmışlardı. Bugün kontrol ederken açmış olduğunu görünce çok şaşırdım. Aralarda kaldığı içinde çok zayıf kalmış.
Eklenti 456296 |
2 Eklenti(ler)
Bugün güneşi görünce açan gazanya.
Eklenti 456301 Içindeki bu güzellikleri seyretmek çok hoşuma gittiği içinde birde makro çekim yaptım. Yaradan ne güzel yaratmış.:) Eklenti 456302 |
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Sakız sardunyalarda ılık havaların keyfini çıkarıyorlar. Kışın nasıl olacaklar bakalım.:rolleyes:
Eklenti 456354 Eklenti 456355 Eklenti 456356 Eklenti 456357 |
Hepsi çok güzel....Emeğinize sağlık...
|
Sevgili Sevgi sakız sardunyaları kışın nasıl korumayı düşünüyorsun?..
|
Yılbaşı çiçeği ( zygocactus )
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili YeniGine, sakız sardunyalarını kış bahçeme alacağım. Bu sene sakızlarla ilk kışımızı geçireceğiz. Umarım onlara bir şey olmaz.
|
Sevgili Sevgi çok iyi, kış bahçesinde birşey olacağını sanmıyorum; inşallah da olmazlar. :( Ben hâlâ düşünüyorum nerede saklasam ne yapsam, ne etsem... Üzeri kapalı garaj var bir tek benim saklayabileceğim yer fakat orada da her bahar zayiatla çıkıyorum. Dediğim gibi sen ah bir benim oralara gelebilsen?
|
Sayın Sevgi,
Bir süredir bahçenize uğrayamamıştım. Ne kadar güzel olmuş bitkileriniz. Yılbaşı çiçeğinizin rengine bayıldım, ne hoş bir renk tonu var. Sardunyalarınız ayrı bir muhteşem. Ellerinize, emeğinize sağlık :) |
1 Eklenti(ler)
Züleyha hn.
Hoşgeldiniz, teşekkür ederim. Yağmur sonrası sakız sardunyam. Soğuklar başlayacak, saksıdaki sardunyalarımı kış bahçesine taşıdım. Bahçedeki sardunyalar geçen kışı donmadan atlatmışlardı. Bu kışıda zararsız atlatırız inşallah. Her ihtimale karşı ceylan ve sardunyalardan çelikledim. Eklenti 457628 |
Sevgi abla nerelerdesin? merak eder olduk...
|
Sevgili Sevgi ile görüşen ya da telefon numarasını bilen arkadaşımız var mı acaba? (Daha sonra bu mesajı silerim.)
|
Bende merak ettim umarım kötü bir şey yoktur:(
|
Alıntı:
|
Ben de arkadaşımıza özelden mesaj atıp Foruma neden bir daha girmek istemediğini sordum ama henüz cevap almış değilim.
|
Bu güzel bahçeniz öksüz, yetim kalmış. Sizi burada görmek isteriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025