![]() |
2 Eklenti(ler)
|
Gardenya
2 Eklenti(ler)
Bu yaz güzel gelişti. Gelişmesi için çok şımarttım. Gübre ve demir suyu ile suladım.
Eklenti 447093 Eklenti 447094 |
4 Eklenti(ler)
Begonyanın yaprakları rüzgardan yandı ama çiçekleri halen güzel.
Eklenti 447095 Cam güzelleri tamda coşmaya başladılar ama soğuklar başladı. Neyse ki havalar biraz yumuşadı da güzelliklerini sergiliyorlar. Eklenti 447096 Bu sakız sardunyanın rengini çok beğeniyorum. Eklenti 447097 Eklenti 447098 |
camgüzellerini çok beğendim. Seneye aynen bahçeye dikilecekler.
|
Alıntı:
|
Begonyadakiler bence mantar. Uygun bir ilaçla ilaçlayın derim yoksa tamamen ölebilir bitkiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler.:) |
kıskanmak ne kelime bu güzellikleri gördükçe kendime kızıyorum. küpe çeliklerime her türlü konforu hazırladım, serin balkon, güzel toprak, bol gün ışığı ve bolca ilgi alaka ama yinede olmuyor, ben hiç vazgeçmek onların inadını kıracağım buna eminim
|
Alıntı:
|
Güzelmiş
|
Alıntı:
|
merhaba sevgi hanım;
ceylan çiçekleri çok çok güzel görünüyor,hoşuma gitti. Böğürtlenlerde lezzetli gibi görünüyor,şimdi taze taze yemek vardı :) |
Alıntı:
|
Çiğ Damlaları
5 Eklenti(ler)
Dün, çiğ damlaları çok güzel görüntüler katmıştı çiçeklerime.
Eklenti 450543 Eklenti 450544 Eklenti 450545 Eklenti 450546 Eklenti 450547 |
2 Eklenti(ler)
|
Çiğ Damlaları ile sardunyalar
5 Eklenti(ler)
|
Yeni misafirlerim. HOŞGELDİNİZ
3 Eklenti(ler)
Açelya, şansıma aynı saksıda iki renk var.
Eklenti 450555 1 senedir iki renkli güllerden edinmek istiyordum. İlkbaharda bir tane Eminönü nden aldım beyaz çıktı. Diğer çiçekçilerde de gelmiş ve hemen satılmıştı. Geçen hafta tesadüfen bir tane buldum. Eklenti 450557 Bu sardunya çeliği ise bayramda bir tanıdık benim için köklendirerek verdi. Şimdi çiçeğini açtı ve bende olmayan çeşit olduğu içinde ayrıca çok sevindim.:) Eklenti 450556 |
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
Geçen sene aldığım 6 saksıdan sadece 2 saksı sağsalim çıktılar. Ama bu saksıdakinin yumrusu dahada çoğalmış. Gübreli toprağa ve daha büyük saksıya aldım. Tomurcukları giderek artmaya başladı.
Eklenti 450558 |
2 Eklenti(ler)
Bu yavru kuş, cumartesi kış bahçesinde otururken gelip cama çarptı ve yere düştü. Çarpmanın etkisiyle tek kanadını açmış yerde öylece duruyordu. Yanına gittim hiç kıpırdamadı. Çok küçüktü yerde bıraksam kedilere yem olacaktı. Elime aldım biraz canlandı. Sanırım baygınlık geçirmişti.:) Su verdim içmedi. Kutu içinde yer hazırladım ki iyileşene kadar kalsın derken birden canlandı ve uçmaya başladı. Belkide annesinin sesini duydu. Uçarak karşı evin çatısına gitti. Arkasından merakla bakakaldık. İnşallah annesine kavuşmuştur. Rengide çok güzeldi. Fotoğrafta tam belli değil ama göğsü ve karın altı kuyruğuna kadar sarı idi.
Eklenti 450559 Eklenti 450560 |
Ne kadar sevgi dolusunuz isminiz gibi bir yaralı hayvanı böyle ilgilenmeniz ve onu hayata döndürmeniz beni gerçekten çok duygulandırdı, Sizin gibi yüreği ve kalbi güzel insanlar hala varlar ne mutlu,,
|
Alıntı:
|
herşey güzel ve ötesi
|
Sevgili Sevgi; maşallah güzel çiçeklerin çiğ damlacıkları ile daha da bir güzel olmuşlar. Üzerlerinde su damlacıkları, çiğ damlacıkları olan fotoğraflara bayılıyorum. Ellerine sağlık.
Çalıkuşunun uçup gitmesine de çok sevindim... Gönlüne sağlık. |
Bodrum papatyalarım
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Sevgi; sanırım fotoğraflarını sabahın erken saatlerinde çekiyorsun; çok güzeller hele pembemsi sardunyana bayıldım. Harika görünüyor... Maşallah!..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sardunyayı çok beğendin ise çeliği hemen hazır diyeyim. Bahçedeki tüm renklerden çelik hazırlayacağım zaten. :) Ve bir lisianthus Eklenti 452451 |
Kasımpatı( Krizantem)
3 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Yavru kasımpatılarım.
Bu kasımpatı çelikten yetişti ve çiçekleri Eklenti 452455 Eklenti 452456 Eklenti 452457 Eklenti 452458 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025