![]() |
Alıntı:
Sağlıcakla ve hoşçakalın:) |
Alıntı:
|
Sevgili Sevgi,
Dün itibariyle teras balkonda açık olarak duruyor. Çiçek coşturan sıvı besinlerden vereyim mi ne dersiniz? Ortamı sıcak ve güneşli olursa kışın da çiçek verir mi? Çok sordum ne yapayım kopyacıyız işte... |
Alıntı:
Sevgiler. |
Su Sümbülü
4 Eklenti(ler)
28.09 2013 tarihli görüntüleri:
Eklenti 446114 Eklenti 446115 Eklenti 446116 29.09.2013 dördüncü tomurcukta açtı. Eklenti 446117 |
1 Eklenti(ler)
Su sümbülümün bir kısmını bugün saksıya yerleştirdim ve kışı geçirmesi için içeri aldım.
Saksıya birazcık toprak koyduktan sonra su sümbüllerini yerleştirdim. Sonra gübreli su ilave ettim. Belki kışın da çiçek açar ;) Su sümbülünden isteyen varsa gönderebilirim. Eklenti 446120 |
Bende bir saksıya su sümbülü diktim sevgi. 20 gün yoktum gölgede bırakmışım giderken sadece yeşillik olarak kalmış:(
Maşallah seninki cok güzel açmış. Çiçeklisinden yollayacaksan ben varım:))) Bu yaz çiçek göremedim de:) |
Gül Sardunya
2 Eklenti(ler)
Sevgili aheste nin gönderdiği çelikler tuttu ve bir tanesi tomurcuklandı. Havaların soğuması nedeniyle henüz açmadı. Bende saksıyı kış bahçesine aldım. Umarım minyatür güllerim en kısa zamanda açar.:)
Tekrar teşekkürler. Eklenti 446121 Eklenti 446122 |
Alıntı:
Çiçek ömrü yazın 1 gün. Havalar biraz serinleyince çiçek ömrü 2 güne çıktı.İlk gün alt çiçekler açıyor, 2. gün üsttteki çiçekler açmaya başlıyor. |
Şaka şaka sevgi. Bende var ama acamadılar. Seneye inşallah. Güneşte mi senin su sümbülü.
|
Alıntı:
Benimkiler güneşte idiler ama şimdi güneş almıyorlar . Bir saksı kendime ayırdım diğerlerini dağıtıyorum. Komşumun süs havuzuna da koymuştum. Dün baktım bu havaya rağmen açmış. Onun yeri de yarı gölge şimdi. |
Sevgi ablacım hayırlı olsun gül sardunyan:) ben gönderecektim ama sana :)
|
Bana küs sümbüller bu yaz. Ne havuzdakiler actı, ne de saksıdaki:(
|
3 Eklenti(ler)
Sakız sardunyamın bugün ki hali. Saksıyı kış bahçeme aldım. Bir saksı daha var ama bahçede. Henüz içeri almadım. Çelikleyip yedeklemek te gerekiyor.
Eklenti 446124 Eklenti 446125 Ceylanımın görüntüsü ise geçen haftadan. Ceylanları bahçede bırakacağım. Ama çeliklerin den tekrar yetiştirmem gerekiyor. Bu ceylanım yaz boyu çok yoğun olmasa da çiçek açtı. Fakat diğer 2 rengi hiç açmadı. Eklenti 446126 |
Alıntı:
Seneye görsel şölen için hazırlık yapıyorlardır. :D |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bugün 4 tanecik böğürtlen topladım. İnşallah seneye verimi bol olur.
Buyurun ikramlık.:) Eklenti 446127 |
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
bodrum papatyasının yeni bir fotoğrafımı bu ablacım? |
Alıntı:
Sevgiler.:) |
1 Eklenti(ler)
Sonbahar sabahından objektife yansıyanlar.
Bugün şeker begonyaların lisianthuslarla dedikodumu yaptıklarını duydum. :) Eklenti 446847 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Size bir demlik sardunya sunuyorum. :)
Hoşgeldiniz. Eklenti 446852 Eklenti 446853 Eklenti 446854 Umarım sıkıcı olmamıştır.:o Eklenti 446855 |
3 Eklenti(ler)
|
Merhaba Sevgi Hanım, sonbahar güzellikleriniz çok güzel. Ama özellikle çaydanlıktaki sardunyaya bayıldım. Nasıl da yerleşmiş kırmızı çiçek desenli çaydanlığa. Çizmeli kılıç da çok şık olmuş. Keyifle tanıdı çıkarın sonbaharın. Sevgiler...
|
Alıntı:
Çaydanlıktaki sardunyayı geçen sene sonbaharda çelik olarak dikmiştim. Bu kadar geliştiğine bende şaşırdım doğrusu. sevgilerimle...:) |
çaydanlıkta sardunya ve çizmeli kılıç çok güzel olmuş, benimde öyle bir demlik var bende ne diksem diye düşünüyordum, sardunya iyi fikir verdi bana ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Porselen demliğimin kapağı kırılınca bende altını matkapla eşime deldirdim ve saksı yaptım. Delmeden de belki olur ama suyunu dikkatli vermek gerekir kök çürümesi olmaması için. |
İyiakşamlar Sevgi Hanım,
Bahçeniz konuşuyor bıcır bıcır çaydanlık kopyada. Teşekkürler. |
Cyclamen
2 Eklenti(ler)
Yaz başında sulamayı kesip, kuruyan dallarını budayıp serin bir yere kaldırmıştım. Birkaç tohum kapsüllerini de üzerinde bırakmıştım. Eylül ayının ortalarına doğru yumruları başka saksıya ve yenilediğim toprağa dikip sulamaya başladım. Sonuç aşağıda ki gibi.
Eklenti 447083 Tohum kapsüllerini ise toprağa karıştırmıştım. Toprak karışımını kullandığım her saksıdan cyclamen yaprakları çıkmaya başladı. İşte sardunya saksısından filizlenen cyclamen yaprakçıkları. Eklenti 447084 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025