![]() |
Alıntı:
|
Sakız Sardunya
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene domateslere dadanan tırtıllar her şeyi mahvetti. Sadece domatesi değil çiçeklerimi de mahvettiler.
Pis tıytıy domatesimi yedin kıtıy kıtıy:( Eklenti 441204 |
Sakızın ve asterlerin renkleri çok tatlıymış, e domates te organik olunca tıytıy ne yapsın çok lezzetli gelmiş demekki sevgili sevgi, payıma düşeni yerim demiş ;)
Selamlar. |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen cam güzelleri, serin havayı bulunca daha da güzelleştiler.
Eklenti 441373 Eklenti 441374 Eklenti 441375 |
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili aheste nin gönderdiği beyaz mavişim açtı. Buradan tekrar teşekkürlerimi ileteyim.
Ama katmerli beyaz maviş kurudu:( Tam gelişmeye başlamıştı ki nedendir bilmiyorum kurumaya başladı. Bu fotoğraf sabahki hali, Eklenti 441386 Bu fotoğrafta akşamki hali, Eklenti 441387 |
5 Eklenti(ler)
Asterlerimden toplu görünüş.
Eklenti 441388 Eklenti 441389 Eklenti 441390 Eklenti 441391 Eklenti 441392 |
çiçekleriniz çok güzeller, hiç tohumdan cam güzeli yetiştirmedim bilgilendirirseniz sevinirim.
|
Bende cam güzellerini merak ettim çok güzeller . Tohumdan ne kadar sürede bu hale geldi acaba , Sevgi Hanım . Ellerinize sağlık..
|
Sn. hüzün;
Sn. Lalem; Öncelikle sayfama ve bahçeme hoşgeldiniz. Beğenileriniz için teşekkürler. Cam güzellerinden turuncu olanları, geçen sene fide olarak aldığım cam güzellerinden tohum dökmüş ve kendiliğinden çıkanlar. Yani özellikle ben tohum alıp yetiştirmedim. Tamamen süpriz oldu. Pembelerin tohumlarını ise bauhaus tan almıştım. Tohumlardan sadece 6 tanesi filizlendi. Azda olsa çok güzel oldular. Şimdi ise her birinden çelik aldım. Suda köklendirdim ve diktim. Kışın içeri alacağım. Bahara hazırlık şimdiden başladı. Umarım bu güzelliklerini seneye de taşırız. Sevgiler.:) |
Çicekleriniz harika...
|
Sevgili SEVGİ,
Sayfanı dolaştıkça güzel çiçeklerin ve onların bakımlı halleri sarıp sarmalıyor insanı. Daha sık ziyaret edip güzelliklerin devamını izlemek istiyorum. Sevgiler.... |
5 Eklenti(ler)
Sn. sonkez;
Sn. hozat; Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Bahçeme hoşgeldiniz. Tüm ağaçlar.net üyelerinin ziyaretleri beni çok mutlu ediyor.:) Lisianthuslarımdan görüntüler. Eklenti 443135 Eklenti 443136 Eklenti 443137 Eklenti 443138 Eklenti 443139 |
Merhaba Sevgi hanım,
Herşey çok güzel görünüyor. Bende Akçay'daki bahçemi komşuma emanet edip döndüm İstanbul'a. Malum okullar açıldı. Oğlum 1. sınıfa başlıyor bu sene. Bahçem bayağınyoluna girdi. Sorunsuz devam ediyor çiçekler büyümeye. Sizi takibe devam kopyacınız olarak. Biraz daha genel görüntü alsam ne iyi olur... sevgiyle kalın... |
Cyclamen
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Sevgili Sevgi. Benim oğlum 17 yıl sonra oldu. Arkadaşlarımın çocukları üniveriteye gidiyor. Biz daha çok tıfılız. Hem bahçede de hem çocukda. Ne yapalım bunada şükür.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgilerimle.:) |
Alıntı:
Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede o kadar çok iş var ki, iyi ki bahçem küçükmüş. İlk iş menekşelerin tohumlarının ekilmesi gerekiyor. İlkbaharda tohumlarını topladığım menekşelerimden biri kendiliğinden yetişti ve çiçeklendi.
Eklenti 443879 |
Sevgili Sevgi
Bişey daha öğendim. Demekki menekşelerin tohumlarını toplanacak. Saygılarrrrrrrrrrr. |
2 Eklenti(ler)
|
sn.Sevgi çiçeleriniz çok güzeller ellerinize sağlık güle güle büyütün çiçeklerinizi tırtıl mevzuna söyleminizden dolayı çok güldüm beni güldürdünüzya ALLAH da sizi güldürsün sağlıcakla kalın :)
|
Alıntı:
Akçaydan bende pembe beyaz begonvil getirdim İstanbul'a. Çiçekler dökülüyor bir bir. Sulamıyorum binde bir su veriyorum. Bu hale nasıl getirdiniz kopya çeksem acaba sizden nasıl olur?:o |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025