![]() |
Sardunya
3 Eklenti(ler)
Günaydın, nihayet sardunyam açtı.:D Bu türün adı ceylan gözü mü oluyor arkadaşlar bilen varsa yazar mı:confused:
Eklenti 367841 Eklenti 367842 Eklenti 367843 |
Evet ceylan gözlüye benziyor. :D
http://www.agaclar.net/forum/822935-post3.htm |
Sayın Sevgi,
Bahçe sayfanızda gezindim.Bahçeniz mükemmel. Sıklemen,ortanca,sardunyalar dikkat çekiici. Sebze bahçesinin çitini çok beğendim. Hayalizdeki gibi olmasını dilerim.Hayırlı olsun. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Renkleri çok güzeller.Bende çok severim ceylan gözlü sardunya yı.Sevgi ve Saygılar...
|
1 Eklenti(ler)
|
Açelya
1 Eklenti(ler)
|
Yer minesi
1 Eklenti(ler)
Mine çiçeğim kış soğuklarına dayanmış üstüne üstlük birde çiçek açmış. Ama bende onu korunaklı yere almıştım. Çiçeklerini açarak bana teşekkürlerini iletti sanırım ne dersiniz:p
Eklenti 368655 |
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz hayırlı olsun, çiçekleriniz çok güzel, sağlıkla ve bol yeşilliklerle mutlu günler dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgi / Bahçe
1 Eklenti(ler)
Kıvırcıklarım büyümeye başladılar. Şaşırtma zamanı geldi ama güneşli bir günü beklemem lazım.
Eklenti 368825 |
Vay Vay Vay,benimkiler bitmeye yaklaşmıştı.Gönderirsiniz İstanbul dan.Sebzeliğin hayırlı olsun.
|
Alıntı:
Büyüsünler gönderirim. Yeşil soğandan yemeye başladık ama kıvırcık, dereotu, tere ve kıvırcık maydanoz henüz büyümediler:( |
Soğuk havada büyüme yavaş olur doğal olarak üzülmeyin yiyeceğiniz günler de gelecek kısmetse. :)
|
Sebzelik sayfanız hayırlı olsun :) Bol yeşillikli bir sayfa olması dileğiyle. :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Günaydınlar,afiyet olsun.
|
Hoşgeldiniz .Kış olduğu için soğuktan bizim naneler de aynı durumda.
|
Hoşbulduk, sizde bahçeme hoşgeldiniz. Cevap için teşekkürler. Bende göremediğim böceklerdenmi kaynaklanıyor diye endişe ediyordum.
|
Merhabalar, sebzeliğim bahçe sayfamda da vardı. Yani ayrı bir bahçe değil. Sadece sebzelerin fotoğrafları ile çiçeklerimin fotoğraflarını birbirine karıştırmak istemedim.
|
Sebze bahçeniz hayırlı olsun... Ehhh artık manava pazara gitmeyiz sevgili Sevgi:D
|
Tabi ki herzaman beklerim.:D
|
1 Eklenti(ler)
|
Cyclamen
1 Eklenti(ler)
|
Çuha menekşesi
3 Eklenti(ler)
|
Günaydınlar,güzellikleri yine paylaşmışsınız bizimle.Kışın favorim çuha çiçeği çok güzeller.Sevgi ve Saygılar...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025