![]() |
Sevgili Sevgi; İyi günlerde güle güle büyütün Selluka ve Begonvilinizi, çiçekleriyle sizi çok çok mutlu etsinler.
Sn. Ahmeter hocamızın emeklerine sağlık... |
Cyclamen
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 373270 Eklenti 373271 |
2 Eklenti(ler)
Sözüm var unutmadım gününü bekliyorum Selamlar
|
Hocam çok teşekkür ederim. Ziyaretinizle çok mutlu oldum.
Saygı ve selamlarımla.:) |
Hu hu ben geldim Kimse yokmu:(Neyse bende şu katmerli begonvili alıp gideyim.)bari:D
|
Kimse görmedi galiba..
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz.:) |
Çiğdem
3 Eklenti(ler)
Çimlerin arasına ektiğim çiğdem soğanları filizlenince basılmaması için ufak bir önlem aldım.
Eklenti 374099 Eklenti 374100 Eklenti 374101 |
Gül
1 Eklenti(ler)
Eminönünden alacalı diye aldığım gülüm. Sarı - kırmızı olacak inşallah. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. :rolleyes:
Eklenti 374102 |
Çok güzel olmuş gerçekten:dilli:Çok beğendim.Gerçek zannettim. Saygılar..
|
Sevgili Sevgi çok güzel düşünmüşsünüz, çok hoş olmuşlar... Çiğdemler de açınca daha da güzelleşecek inşallah.
|
Gül
2 Eklenti(ler)
Turuncu gülüm. Geçen yaz hiç gelişme göstermemişti. Kökleri ekim ayında çapalayıp gübreli toprak takviyesi yaptım. Şubat ayı başında da güller için olan katı gübreden birer avuç içi diplere koydum.
Eklenti 374103 Kokulu isparta gülüm. Aynı işlemleri tüm güllerim içinde yaptım. Birde gül zamanı gül biti ve tırtıllardan koruyabilirsem ki önlemimi şimdiden aldım değmeyin keyiflerine. :p Eklenti 374104 |
Alıntı:
|
Ortanca
1 Eklenti(ler)
Açık pembe ortancam. Şubat ayı başında diplere gübre takviyesi yaptım. 3 ayda bir uygulanacak. (ortancalar için gübre). Gelişimleri daha güzel ve çiçekleri daha uzun süre kalıcı olmaları için. Dip kısmında görülen renkli granüller ortanca coşturan gübresi. Ama tam belli olmamış. Yapraklar kapatmış.
Eklenti 374110 |
Alıntı:
|
Sevgi hanım mesajı okumadan kelebekleri görünce önce fotoshop yaptınız sandım :p sonra inceleyince anladım, ne kadar güzel olmuş dedim. Harika fikir, çok iyi düşünmüşsünüz.;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Duydum ki İstanbul'da günlük güneşlik bir hava varmış, atladım geldim.. Eklenti 374448
Dekor kelebeklerinizi ben de çok beğendim, saksı süsü yapma hevesi uyandırıyor, bir de o işe el atayım tam olsun. :p Ankara'dan sevgiler, selamlar.. Eklenti 374449 |
Çekilin vallahi geliyor çarpacak.:eek:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cam güzeli
2 Eklenti(ler)
|
Aster
2 Eklenti(ler)
|
Sn Sevgi,ben hiç onun kullandığı uçağa biner miyim.Siz ne dersiniz.;)
Hadi bakalım tohumlar kavuşmuş toprağına bol bereketli olsun..:p |
Elinize sağlık Sevgi Hanım. Kelebekler gerçekçi olmuş ben de beğendim. Dikkat edin çiğdemlerin yerine kelebekleriniz götürmesinler. :D
|
Alıntı:
|
Pembe domates
2 Eklenti(ler)
Bauhaustan aldığım pembe domates tohumlarını bugün toprakla buluşturdum.
Eklenti 376063 Eklenti 376064 |
Sevgili Sevgi nihayet tohumlar toprağa ekiliyor; rastgelsin...
|
Bereketli olsun Sevgi hanım; Bol hasatlar dileğiyle...
|
Sevgili YeniGine,
Sevgili Milaca, çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz.:p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025