![]() |
Böğürtlen
2 Eklenti(ler)
Dün akşam aklım bauhausta kalmıştı. Bugün aklımdakileri aldım, böğürtlenle başlayayım önce. Ama henüz yerine geçirmedim. Oda yarına kalacak.
Eklenti 376516 Sürgünler sağlıklı gözüküyor. Eklenti 376517 |
Clematis ' Vyvyan Pennell'
2 Eklenti(ler)
Yer sıkıntısı oluşmaya başladı ama kendimi tutamayıp bir tanede clematis aldım.
Eklenti 376518 Üzerinde tomurcuklarıda var. Eklenti 376519 |
Çuha menekşesi
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Orkide
2 Eklenti(ler)
|
Sevgi hanım, yeni aldığınız güzellikler, ektiğiniz tohumlar, hayırlı olsun bol bol çiçeklensinler inşallah. Sevgilerimle...
|
Şu orkidenin güzelliğine bir bak .Bende merak ettim hangi renk açaçak diye. Aldığınızda çiçekleri yok muydu Sevgili Sevgi .Arkadaşım Kasımpatı ve çuhaların kardeşliği güzel olmuş.Saygılar...
|
Yeni güzellikleriniz hayırlı olsun Sevgi. Orkideniz açık bir renk açacak gibi duruyor. Clematisi çok kıskandım, rengi ve katmeri harika görünüyor :P Berryden de bol hasat diliyorum. Sevgiler.
|
Hadi tahmin edelim bence beyaz-mor açacak :D
|
Clematisiniz de benim de gözüm kaldı. :)) Bauhause'a gitmeye bir türlü ikna edemedim eşimi, Pazartesi'ne kadar bitmez inşallah stoklar. :( Bahar dolu dizgin geliyor Sevgi hanım. Harika olacak bahçeniz, heyecanla bekliyorum.. :)
|
Sevgili ipektuğçe,
Gülenyüz, h_doğan, Gokcegokce Ve Sudenur, Hoşgeldiniz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Orkidemi geçen yaz çiçeksiz almıştım. O yüzden merakla açmasını bekliyorum. Bakalım kimin tahmini çıkacak.:p Sevgili sudenur, clematisler daha yeni satışa çıktığı için biteceğini sanmam. Bitmiş bile olsa tekrar getirirler. Açık pembesinde kaldı benimde gözüm. En kısa zamanda onuda alacağım. |
Sevgili Sevgi sizi çok iyi anlıyorum; mutlaka almak gerek almaz isek aklımız kalacak... Ben hep öyle yapıyorum 'Aklımda kalacağına en iyisi alayım' diyorum. Valla pazarda bile 5.- TL.ye bir terlik görsem düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Ama konu çiçek olunca hiç düşünmüyorum bile almak gerek deyip alıveriyorum.
Mutlaka ALMALI... |
Alıntı:
|
Hercai
1 Eklenti(ler)
|
Hercai
1 Eklenti(ler)
Günaydın.
Bu sabah menekşemi açarken yakaladım. Henüz tam açmamış ama bu halide güzel. Eklenti 377265 |
2 Eklenti(ler)
Hercai ve tomurcuk sümbüllerimin görüntüleri.
Eklenti 377266 Menekşemin çiçeklerini yemişler:( Eklenti 377267 |
Salyangozları kontrol edin akşam üzeri. Büyük ihtimal suçlu onlardır. ;)
|
Clematis ' Vyvyan Pennell.in bol bol çiçeklerini görürsünüz inşallah sevgili Sevgi hanım'cım.
Güle güle büyüsünler uzun ömürlü olsunlar. Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
|
Çuha
1 Eklenti(ler)
|
Desenize artık bahçenizde bir Aslan dolaşıyor.
O bir fanatik çuha!!! Bahçenizi daha çok şenlendirsin sevgili Sevgi hanım. Çiçeğiniz uzun ömürlü olsun. Sevgilerimle... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kardeşlerin arasına yeni bir çuha eklendi. Sevgili milaca, aslan bahçede koşamadı ama saksıda balkonumu süslüyor.:) Eklenti 377718 |
böğütlen fazla istilacıdır sevgi hanım, sonra sıkıntı yaratmasın?
kökten de yürür, daldırma ile de ilerler. en azından kökün yayılmasını önlemek için büyükçe bir saksı ile dikilebilir diye düşündüm ben. |
Sevgili ilksen hn. Bu sene bir görelim çok genişlerse budama yoluyla küçültürüm. Olmadı yer değiştiririz. Uyarınız için teşekkürler. Olduğunda gelirsiniz birlikte yeriz.:)
|
Hercai
1 Eklenti(ler)
|
Sümbül
2 Eklenti(ler)
Iyi pazarlar.
Eklenti 379104 Sıcak ortama alınca bütün güzelliği ve muhteşem kokusuyla.... Eklenti 379105 |
Sümbüllerin renkleri çok güzel.Kasımpatı ve çuha arajmanıda çok hoş olmuş ellerinize sağlık.
|
Sn. Fiktreteren; çok teşekkür ederim. Hoşgeldiniz.
|
Çuha çiçeği
5 Eklenti(ler)
Çuha ailesi gittikçe genişliyor. Bu renklerde çok güzel.
Eklenti 379438 Eklenti 379439 Eklenti 379440 Eklenti 379441 Eklenti 379442 |
Çuha çiçeği
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025