![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nergis
2 Eklenti(ler)
|
Bu güzelliklere baktıkça Allahın büyüklüğüne bir kez daha inanıyorum kuru daldan nasılda muhteşem güzellikler yaratıyor.
|
Alıntı:
Rabbim herkese nasip etsin. Bu güzellikleri görecek sağlık sıhhat versin. |
"Çit"
2 Eklenti(ler)
Sevgi hanım; Nergizlerinizin çiçekleri muhteşem!!!
Maşallah maşallah emeklerinize sağlık. Çit çamlarının büyümüş halleri. Komşumuzun bahçesinden iki kare sizin için. Sevgiler... |
Teşekkürler sevgili milaca, sizden rica etsem kaç yıllık ve hangi cins olduklarını öğrenebilir misiniz? Sizin için bir mahsuru yoksa.;)
|
Muskari
3 Eklenti(ler)
|
Sümbül
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Lale
1 Eklenti(ler)
|
10 yıllık ve adları mazı imiş Sevgi hanımcım, ayrıca 3 yıllık olduğunda güzel bir form aldığını öğrendim, 50 cm ağaç aralığı ve devamlı üstten budama yapıyorlar.
Siz niyetine girdiyseniz bence bir an önce kollarınızı sıvayın:)) Not: İstanbu'lda fiatları nedir bilmiyorum, aldığımız mazıların boyutları 60 ila 80 cm aralığında 2.5 tl dediler 2 tl ye aldık bilginize. Sevgilerimle... |
Menekşeler, sümbüller harika görünüyorlar Sevgi hanım. Benim sümbüller ilk çiçeklerini açtılar bitti derken, 2.kez çiçek açmaya başladılar. Bu normal mi acaba, ilk defa sümbül yetiştirince şaşırdım. :) Bu arada sizdeki sarı sümbüle bayıldım, şahane görünüyor. Emeklerinize sağlık,sevgilerimle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalnız geçen yıllarda hep saksıda yetiştirdim. Bu sene bahçe toprağında değişiklik olacakmı bakalım, onuda seneye göreceğiz.:) |
Alıntı:
Teşekkürler:) |
Lale
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hercai
2 Eklenti(ler)
Yeni fotoğraf makinesi aldığım için, yeni çekimler deniyorum. Daha önce menekşelerin fotoğrafları vardı ama bunlar şimdiki açanlar.
Eklenti 384110 Eklenti 384111 |
1 Eklenti(ler)
|
Nergis
1 Eklenti(ler)
|
Sümbül
3 Eklenti(ler)
|
Sümbül
4 Eklenti(ler)
Bu güzel anları sabırsızlıkla bekledim. Ve beklediğime değdi. Bütün gün başlarından ayrılmak istemiyorum. Neyseki bugün hava güzeldi de kokularını doya doya içime çektim.
Eklenti 384138 Beyazım, Eklenti 384130 |
Sümbülleriniz çok güzel. Güle güle koklayın. ;)
|
Alıntı:
Birde bahçede sümbüller hükümdarlık sürdüğü için onların sözü geçiyor:) Sağlıcakla. |
Ben seviyorum ama sadece izliyorum o kadar çeşit var ki hangisine yetişeceğim daha bir sürü tohum var ekemedim. ;)
|
Sayın Sevgi
Menekşeler, nergizler ve sümbüller hepsi harika birde yeni fotoğraf makinesi (bu arada hayırlı olsun ) ile makro çekimde mükemmel olmuş. Saygı ve selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025