![]() |
1 Eklenti(ler)
SonbaharEklenti 350932
|
Gül
2 Eklenti(ler)
Avatardaki beyaz gülümün bu sabahki hali.Eklenti 351187Eklenti 351188
|
Sümbül
2 Eklenti(ler)
Sümbüllerim yüzünü göstermeye başladı. Dün filizlendiğini görünce sevinçten çığlık attım Eklenti 351189:DEklenti 351190
|
Top mazı
1 Eklenti(ler)
Giriş kapısının sol yanındaki top mazı. Sanırım budanması gerekiyor. Budamak için doğru zaman mı? Eklenti 351191
|
Lavanta
2 Eklenti(ler)
|
hibisküs
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki hibisküsler tomurcuklanmaya devam ediyor. Eklenti 351196
|
1 Eklenti(ler)
Ziyarete gelen komşularım için. HOŞGELDINIZ. Yorumlarınızıda bekliyorum.:pEklenti 351197
|
Özenle hazırlanmış bahçe. Emeklerine sağlık.
|
Alıntı:
|
Açelya
1 Eklenti(ler)
AçelyaEklenti 351208
|
1 Eklenti(ler)
AçelyaEklenti 351209
|
Sayın Sevgi, keyifle gezdim bahçenizi, çayımı yudumlarken. Çok şirin olmuş. Güle güle büyütün hepsini:)
|
Bahçeniz çok düzenli bir bahçe. Her şey özenle yapılmış. Güle güle keyifle oturun İnşallah. Gezinirken begonvilleri gördüm. Begonvili çok seviyorum ama buralarda yetiştirmek çok zor. Ancak ada begonvilinin buraların iklimine dayanıklı olduğunu öğrendim. Sizin begonvilin bir tanesi de adalardan alınmış. Fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz. Fiyat uygun olursa bende isterim diye düşünüyorum. Saygılarımla.
|
sn. sevgi bahçen ve sayfan hayırlı olsun küçükte olsa bir bahçe sahibi olmak ne kadar mutluluk verici bir durum herşey gönlünüzce olsun :)
|
sayfanız hayırlı olsun.
|
Merhaba Sayın Sevgi Hanım;
Sayfanız hayırlı olsun, bol ürünler-meyveler- binlerce/milyonlarca.. 13 zeytinler olsun inşallah. Hoş geldiniz, saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yazın sorduğumda tanesi 50 tl idi. Ama benim aldıklarımdan biraz daha büyüklerdi. İnşallah sizde gönlünüze göre begonvil yetiştirebilirsiniz.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayfan hayırlı olsun hoş geldiniz.
|
Alıntı:
|
küpeli
4 Eklenti(ler)
Küpelimin bu sabahki hali açmaya devam edecekler sanırım.Eklenti 353232Eklenti 353233Eklenti 353234
Bu küpelimide yazın pazardan almıştım. Şimdiki hali gövde de yaprak yok ama uç dalları yemyeşil yapraklı. Bu küpelim çiçek açmayacak galiba.Eklenti 353235 |
Maşallah bende bir küpe meraklısıyım sevgili sevgi ren çok güzel.
|
Sayın Sevgi,
Bahçeniz ve bahçe sayfanız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz. |
Alıntı:
|
Sevgi hanım verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. İnşallah.. Saygılarımla...
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bugün havayı güneşli görünce ve evde olunca da kendimi tutamadım. Bugünki görüntüler.Eklenti 353314Eklenti 353315Eklenti 353316Eklenti 353317Eklenti 353318
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025