![]() |
:eek: Görüntüler de çiçekler de muhteşem! :))
|
Sevgili Sevgi fotoğraf makineniz öncelikle hayrlı olsun, güle güle, bol bol çiçek fotoğrafları ile kullanın inşallah.
Ne kadar güzel olmuş sümbülleriniz. Benim sümbüllerim de bu sene sevindirdiler beni. :( Ama benim makine iyi olmadığı için ben fotoğraflayamadıım makrolarıı... :( (Az biraz da ben başaramıyorum galiba.) |
Ben de beceremiyorum makro çekim.. :( :(
|
Fotoğraf makinenizİ güle güle kullanın Sevgi hanım, macro ve yakın plan çekimler oldukça net.
Bol kareli günler ışığınız uygun olsun. Sevgilerimle... |
Sn. h_dogan;
benimde daha ekemediğim tohumlarım var. Onlarıda bu hafta ekeceğim. Ama sümbüllerin hem kokusu hem görüntüsü ayrı bir güzel. Onlardan kolay kolay vazgeçmem. Ayrıca sümbüllerin mevsimi geçince soğanları çıkarıp yerine mevsimlik fide dikebiliyorum.:) Sn. adneser; çok teşekkür ederim. Bahçeme hoşgeldiniz. Sizin gibi üstadların ziyaretine ve olumlu- olumsuz eleştirilerinize ihtiyacım var. Her zaman beklerim.:) Sevgili Sudenur, Sevgili YeniGine, Üzülmeyin bende önceki çekimlerimi telefondan yapıyordum. Önemli olan fotoğraflayabildiğimiz bitkilerimizin olması. Onlarla uğraşabilmek en büyük sevinç kaynağı. Daha iyileri sizlerin olsun.:) Sevgili milaca, Çok teşekkür ederim. Bende makineye alışmaya çalışıyorum. Bunlar ilk çekimlerimdi. Beğendiğinize sevindim. Daha iyileri sizin olsun.:) |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 385112 Şimdilik saksıda ama yeri hazır olunca bahçeye geçireceğim. Eklenti 385113 Eklenti 385114 |
Nergis
3 Eklenti(ler)
Kokulu nergislerim,
Eklenti 385115 Eklenti 385116 Bunun kokusu yok ama görüntüsü çok güzel, Eklenti 385117 |
Cyclamen
5 Eklenti(ler)
Cyclamenlerim coşunca bende coştum. Fotoğrafları çekip yüklemekten kendimi alıkoyamadım.:o
Eklenti 385118 Eklenti 385122 Eklenti 385121 2 hafta önce geçmiş çiçeklerini ve fazla yapraklarını temizledim. [ATTACH]385119[/ATTACH Zayıf tohum kapsüllerinide temizledim. Sadece 1-2 tane güçlü tohum kapsülü bıraktım. Tohumlar oluşursa, tohumdan yetiştirmeyi deneyeceğim. Eklenti 385120 |
1 Eklenti(ler)
|
Lale
1 Eklenti(ler)
|
Hercai
1 Eklenti(ler)
|
İris
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
:D Olsun yanlış, doğru... Sonuçta bir Clematisiniz var; şükür... Ya bir de olmasa idi!..
Ben tohumdan 2 sarılıcı ektim. Ve bahçemde olsunlar çok istiyorum. Ne ektiğimi unuttuğum için; 2-3 tanesini benzetiyorum. Ve onlara bakıp bakıp inşallah bunlardır diyorum. :( Bakalım büyüyorlar inşallah büyümelerini, yaşamalarını da başarırım. |
Sevgili sudenur, hiç sorma üzüldüm çünkü seçtiğim renk çıkmadı. Evet sonuçta çiçek açtı ama beğenerek seçtiğim renk çıkmayınca hayal kırıklığına uğradım. Benim ikinci aldığımda daha açmadı. Bari o, seçtiğim renk çıksa.
Senin ikiside açtı mı? Sevgili YeniGine, yukarıda da yazdığım gibi isteyerek aldığın birşey farklı çıkınca biraz burukluk oluyor. Bu sene büyürde çelik alma zamanı gelince sizinle inşallah paylaşırım. :) |
Kiraz
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Şebboy
2 Eklenti(ler)
Geçen sene ektiğim fakat umudu kestiğim şebboylar dün beni şaşırttılar.
Bahçenin dış cephe çit biberiyelerinin önlerine tohum atmıştım. Sadece filizlenmişlerdi ve 2-3 yaprakta kalmışlardı. Sanırım çiçek açmasalardı farketmeyecektim. Eklenti 386091, Eklenti 386092 |
Nergis
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgi hanım, ellerinize sağlık hepsi çok güzeller, clematisinizin rengi çok hoşuma gitti. Güle güle büyütün, sevgilerimle.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 387163 Eklenti 387160 Eklenti 387161 |
Sardunya
3 Eklenti(ler)
Çeliklerim köklendi ve çiçeklenmeye başladı. Ama henüz bahçeye dikemedim.
Eklenti 387165 Eklenti 387166 Eklenti 387167 |
Sümbül
4 Eklenti(ler)
|
Napolyon kiraz
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Cumartesi günü hava çok güzeldi. Havada güzel olunca bahçede çalışmamak olmaz. Bu köşeyi Düzenlemeye çalıştım.
En köşedeki ada begonvilim, sol taraftaki yeni aldığım ortancam. Rengi süpriz olacak, En soldaki geçen seneden çelikle köklendirmeye çalıştığım ortancam, En sağdaki ortancam açık pembe. Bir sonraki mesajda yerini alacak. Eklenti 387183 |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Üç ayda bir granül gübreden bir çorba kaşığı diplerine uyguluyorum. Eklenti 387184 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025