![]() |
Cıklamen
1 Eklenti(ler)
|
bodrum papatyası
1 Eklenti(ler)
Yürüyüş yolundaki bodrum papatyaları çok uzamışlardı. Her seferinde acaba çelik alsam yetiştebilirmiyim diye düşündüm durdum. Forumda araştırdım ve birgün yürüyüş sonrası çelik aldım. 1 haftadır çeliğin durumu böyle. Umarım köklendirmeyi başarabilirim.
Eklenti 357923 |
Alıntı:
|
Cıklamen
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
nergis
2 Eklenti(ler)
Bugün kar gelmeden geçen hafta aldığım nergis soğanlarımı kayısı ağacının dibine ektim. Bu ikinci parti soğanlar indirime girmiş gene kendimi tutumayıp 2 paket nergis, 2 paket çiğdem, 1 pakette iris soğanları aldım.
Eklenti 359703 Eklenti 359704 |
1 Eklenti(ler)
Nergislerim toprakla buluştular inşallah hepsi büyürler ve güzel poz verirler. Bende sizlerle paylaşırım.:D
Eklenti 359707 |
çiğdem
3 Eklenti(ler)
Çiğdemleri ilk kez yetiştireceğim. Annemin bahçesinde açık pembesi var. Nisan ayında
karlar eriyince muhteşem bir şölen sergiliyorlar. Geçen seneki görüntüler var bir ara yüklerim. Eklenti 359708 Eklenti 359709 Ekildiği yer ama bulanık çıkmış. Eklenti 359710 |
iris
2 Eklenti(ler)
Irisleride ilk kez yetiştireceğim. Çocukken Malatya-Arapgir de dağlardan toplardık. Annemin bahçeyede getirip dikmiştik. Ama kaç senedir ki kaybolmuşlar. Koçtaşta görünce hemen aldım. Nede olsa çocukluk anılarımı hatırlattılar.inşallah iris soğanlarımda çıkar
Eklenti 359718 Bahçede yer kalmamış. Bende hemen sepeti saksıya çevirdim. Ve iris soğanlarını yerleştirdim.:D Eklenti 359719 |
çuha menekşesi
1 Eklenti(ler)
Baharda zeytin ağacının dibine diktiğim çuhalar tomurcuklarını göstermeye başladı.
[ATTACH]359746[/ATTA |
küçük sebzeliğini çok beğendim :)
|
Alıntı:
Şimdide yeşil soğanlarım büyüdü bize yetiyor. Pazardan hiç almıyorum.:p |
Sn. Sevgi hanım; öncelikle gecikmiş olsa da size hoşgeldiniz demek istedim, bahçe sayfanız hayırlı olsun, mavişlerinizi güle güle büyütün.
Ortancalar, sardunyalar, seklamenler!!! Bahçe düzeniniz bitkileriniz hepsi ayrı bir güzellikte. Sağlıkla ve huzurla bu güzelliklerin keyfini sürmeniz dileğiyle. Sevgilerimle... |
Alıntı:
Sevgi ve selamlarımla hoşçakalın...:p Not: (ama bende güllü yol istiyorum.) :p:rolleyes::o:D :o:o |
Sayın Sevgi
1 Eklenti(ler)
Bu gün gezdim ,herşey güzel tebrikler
|
Alıntı:
Ama begonvil ahhhhh. Begonvil hastasına bir ilaç gibi geldi bu fotoğraf büyük hayranlıkla bakıyorum çok teşekkür ederim. Bu güzelliklere bende sahip olabilecekmiyim acaba :confused: ;) |
Alıntı:
Çuhaların rengini bende merak ediyorum. Çünkü onları annemle bir parkta ölmek üzereyken gördük ve hemen" ölümden ancak biz kurtarırız" diye harekete geçtik. Bitkileri dikip çevreyi güzelleştirdikleri için belediye görevlilerine teşekkür ederiz ama birde bakımlarını düzgün yapsalar daha iyi olmaz mı:confused: Ne kadar susuz kaldılarsa artık 2 tanesi yaşadı 1 tanesini kurtaramadık:( çiçeklenme süresi geçtiği içinmiydi yoksa çuhaları ölüme terkettiler anlayamadım. Ama bu çuhaları kurtardık en azından. Şimdi merakla açmalarını bekliyorum.:p |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bu arada çiçekleriniz çok güzel, emeklerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizin soğanlarda inşallah uyum sağlayıp çiçek açarlar.:p |
Alıntı:
Paketlerin üzerinde ekim ayı ve çiçeklenme ayı yazıyor. Benimkilerde baharda çiçeklenmeleri olanlar. Güz çiğdemi olduğunu bilmiyordum;) bunu da sizden öğrenmiş oldum. Baharı bekleyip göreceğiz. Paketlerin üzerindeki talimatlara bakarsanız yanılmazsınız. Ayrıca geçen hafta bauhausta soğan paketlerinde 1 alana 1 bedava vardı. Umarım bitmemiştir. Bende bugün tekrar gidip lale soğanları alacağım. |
1 Eklenti(ler)
Geçen kar yağdığında 1 tane biberiye 2 tane de menekşem kırılmıştı. Inşallah bu defa zararsız atlatırız.
Eklenti 360123 |
karakış
1 Eklenti(ler)
Bugün daha çok kar var. Cıklamenleri bahçeye dikmek için almıştım. Bir türlü vakit bulup dikemedim. Iyiki de vakit bulamamışım şimdi daha keyifliler ve onlarda benim gibi kar yağışını seyrediyor.
Eklenti 360300 |
2 Eklenti(ler)
Sebzeliğim karlar altında. Dereotlarım, terelerim, kıvırcık maydanozlarım, kıvırcıklarım ve soğanlarım. Sadece soğanların uçları gözüküyor ve onları bekleyen nöbetçi dedelerim:D:D
Eklenti 360301 Eklenti 360302 |
3 Eklenti(ler)
Cyclamenleri sulanmaları için yağmura çıkardım . Arkadada maviş çiçeğim.
Eklenti 361100 Eklenti 361101 Eklenti 361102 |
Sevgi hanım, Cyclamenleriniz çok güzel görünüyorlar.Doğal sulamayla da güzelliklerine ,güzellik katacaklarına eminim.;) :)
|
Alıntı:
|
Bahçeniz hayırlı olsun sevgi hanım.Dileğim bu bahçede çok mutlu ve sağlıklı yaşamınız olsun.Her şey çok güzel emeklerinize BRAVO. Bende de areka var yalnız benimkisi bayağı kötü oldu:( yapraklar kurudu sarardı bir haller oldu, maşallah sizinkiler pek güzel. Bakımını nasıl yapıyorsunuz?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025