![]() |
3 Eklenti(ler)
Geçen sene tohumdan ekip yetiştirdiğim gülhatmiler çiçek açmaya başladılar.
|
3 Eklenti(ler)
Büyümekte olan melek borazanları ve ilk tomurcuklar.
|
1 Eklenti(ler)
Ezan çiçekleri açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Mis zambaklar çiçek açmaya devam ediyor.
|
1 Eklenti(ler)
Liliumlardan ilk çiçek.
|
2 Eklenti(ler)
Bu seneki aldığım canlı bitki ve soğanlarda ne hikmetse verdiğim siparişlerin çoğu farklı çıktı. Buda herhalde yeni alışveriş şekli. Satın alıyorsun dikiyorsun yetiştirip gözüne bakıyorsun birde beklediğinden farklı bir renk ne demek lazım bilemiyorum.
En başta yaşadığım farklı renkte çiğdem siparişleri hepsi sarı renkli çıktı. 2 Adet mor renkli diye aldığım clematisler beyaz açtı. Ve son süpriz, Bir adeti kırmızı, Bir adeti alacalı olarak sipariş verip aldığımız amaryllislerin her ikiside alacalı çıktı. |
Herhalde sizi çevirmemek için yalan söylemişler size. İnsanlara ne deseler az vallahi. Para kazanmak için her yolu ve sahtekarlığı deniyorlar. Özellikle yiyecek ve içeceklerde yaptıkları sahtekarlıkları akıl alır gibi değil. Keşke sadece bitkilerin çeşitlerinde yanlış yapsalar... :o
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan asmalardan görüntüler.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni açmaya başlayanlardan. Kan damlası çiçekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Zıpçıktılar açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Sabah sefaları açmaya başladılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Diğer ismide kan damlası diye geçiyormuş. |
Sn Smnunal, bahçenizin bir kısmını gezebildim fakat herşey çok güzel. Tarihi çeşme çok nefis bir yapı, insanın özenerek öyle bir çeşme yapası geliyor. Yabani orkide çok harika bir çiçek, acaba bitki yaşamına devam ediyor mu? Eğer mümkünse rizom veya yumru kök yapıyorsa sizden rica etmek mümkün mü? Zamanım az olduğu için bahçenizin tamamını gezemedim, daha sonra bahçenizi gezmeye devam edeceğim. Saygılar, selamlar efendim....
|
Alıntı:
Ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Yabani orkide maaselef bulunduğu yere yazın diğer bitkileri sulama yaparken dikili olduğu toprak ıslandığından bu sene yaşatamadık. Sizinde terasta bitki yetiştirmek için verdiğiniz emek ve mücadelenizi takdirle karşılıyorum. Saygılar ve selamlar bizden olsun. |
Tüm bahçenizi gezdim sn smnunal çok güzel ve bol çeşiti olan bir bahçeniz var. Meyveler, sebzeler ve çiçekler bu kadar çeşit bitkiye nasıl bakım yapıyorsunuz. Sizi imrendim gerçekten, bir bahçe sahibi olmalıyım diye düşünmeye başladım, imkanlarımı araştıracağım bir arazi elde edebilirsem sizi örnek alarak işe başlayacağım :) Ellerinize emeğinize sağlık, saygılar selamlar efendim....
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hayal ettiklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz. İnsan yeterki istesin üstesinden gelemeyeceği bir iş olduğunu sanmıyorum. Sizin köydeki arazilerinizde verilen emekleri ve yaratılan güzel işleri görüpte gıpta etmemek eldemi sizinde bu konularda başarılı olacağınızdan en kısa zamanda gönlünüzden geçenlere sahip olmanız dileğimle Muğladan selamlar. |
4 Eklenti(ler)
Liliumlar açmaya başladılar.
|
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl tohumdan ekdiğim plumeralar. Bakalım çiçeklerini görecekmiyiz.
|
3 Eklenti(ler)
Melek borazanları çiçek açmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Peygamber çiçekleri açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Erkenci uslu cinsi asmadaki üzüm taneleri renklenmye başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Glayöller açmaya başladılar.
|
5 Eklenti(ler)
İlk açıp geçen çiçeklerden sonra budanan güller tomurcuklanıp tekrar çiçek açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl dikilen etruşka cinsi armut bu yıl meyve verdi ve meyveleri irileşmeye başladı.
|
MAŞALLAH ne güzel görünüyor... Zeytin ve zeytinyağı almak istiyorum... kargoyla gönderilirse nakil işlemi de hallolur...zeytin ve zeytinyağı satan üye var mıdır acaba..yeni üye oldum siteye
|
1 Eklenti(ler)
Hosta çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Beşiz çiçeği güzelliğini sergilemeye başladı. Bu bitki kadar güneşi ve suyu seven varmıdır acaba.
|
1 Eklenti(ler)
Cheryy domateslerde meyve tutumu.
|
1 Eklenti(ler)
Yazın en sıcak zamanında şebboy çiçeği. Çiçekleri açığ geçtikten sonra budanan şebboy tekrar çiçek açmaya başladı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025