![]() |
3 Eklenti(ler)
Boylu yıldız çiçeklerinden ilk açmaya başlayanlar.
|
Dahlia renkleriniz özellikle bu güzellik, çok güzelmiş.. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-dsc03733.jpg :eek: Keyifli günler dilerim.. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Bahçedeki üzümlerden erkenci olanlar olgunlaşmaya başldılar.
|
1 Eklenti(ler)
Selluka tomurcuklanmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Saksıda yetişen süs biberleri.
Yumurta patlıcan meyvesi. Saksıda dikili olan kamkat çiçeklenmeye başladı. |
1 Eklenti(ler)
Üçüz çiçeği-alacalı sütleğen çiçek açmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni açmaya başlayan glayöller.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan süs ayçiçeği çiçek açtı.
|
Allah'ım bunlar ne güzel kareler .Sağlıkla sefasını sürün Sayın Smnunal .
|
Sayın smnunal, yıldızlar harika, bu sene ben de çok sevdim yıldızları... Glayöl soğanlarını dikmiştim fakat bir tane bile çıkmadı. :( Sanırım soğanlarını ters diktim ben...
Ve yumurta patlıcan ilk kez gördüm. Sanki tavuklara inatmış gibi; gerçekten baktım, döndüm bir kez daha baktım tekrar baktım aynı yumurta... Sanki yumurtayı oraya yapıştırmışsınız gibi... |
Üzümlere bayıldım maşallah maşallah. Bereketli olsun.
|
Alıntı:
Sayın dağçiçeği, Güzel sözleriniz için çok teşekkürler. |
Alıntı:
Yıldızlar bakımı kolay görselliği güzel ve devamlı açan bitkilerden olduğu için bende seviyorum. Glayöl yetiştirmesi kolay bir bitki inşallah bundan sonra yetiştirirsiniz. Yumurta patlıcan görselliği güzel olan değişik bitki yetiştirmek isteyenler için güzel bir uğraş olduğunu düşünüyorum sizede tavsiye ederim. |
Alıntı:
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. İnşallah sizlerde istediğiniz bitkileri yetiştirme mutluluğuna kavuşursunuz. |
1 Eklenti(ler)
Yıldız çadırı çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirmeye çalıştığım pasifflora gelişmesi gayet güzel.
|
3 Eklenti(ler)
Örümcek çiçeklerinin bazıları açmaya başladılar.
|
Mükemmel...Sıhhat ve afiyet içinde bol çicekli günler...
|
1 Eklenti(ler)
Glayöllerden yeni açanlardan.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni açanlardan katmerli gelincik çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki etruşka cinsi armut ağacının meyveleri olgunlaştı.
|
Abi çok güzel kareler maşallah ellerine sağlık
Konya'dan selamlar sevgiler |
Sayın smnunal, yıldız çadırı çiçekleri de, cardinal sarmaşığı çiçekleri gibi 1 günlük mü acaba?
|
Alıntı:
Sayın sonkez, Güzel sözleriniz için teşekkürler. |
Alıntı:
Sayın kardeşim Mustafa, Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Umarım sizler daha güzellerini yetiştirirsiniz. Muğladan selamlarımla. |
Alıntı:
Yıldız çadırı çiçekleri cardinal sarmaşığından fazla dayanıyor. Yalnız zamanla cardinal sarmaşığı çok aşırı dallanma yapacağından ilerleyen zamanlarda üzeri hiç çiçeksiz kalmayacaktır özellikle havalar serinledikten sonra çok fazla çiçek açıyor. |
Uzun bir aradan sonra ihmal ettiğim bahçeleri gezmeye başladım.
Öyle çok bahçe var ki gezilecek, yarattığınız güzellikleri görmek çok keyifli olacak. Sayın smnunal, bitkileriniz son derece sağlıklı ve güzel gelişmişler, armut çok iştah açıcı görünüyor, çok da sağlıklı. Ben her yıl Santa Maria armutla problem yaşıyorum, kara leke ve pas hastalığı ağacıma rahat vermiyor. Mecburen kimyasal kullanıyorum ama yine de iç açıcı değil. Ellerinize sağlık, güzel bitkilerinizle mutlu bir sezon geçirin. |
Alıntı:
Bahçemize hoşgelmişsiniz. Bizimde bazen işlerin yoğunluğundan bazende ihmalkarlıktan arkadaşların bahçelerini ziyarette geçiktiklerimiz oluyor. Ne yapalım elimizden geldiği kadar gezmeye çalışıyoruz. Meyve ağaçlarında hastalıklarla mücadele ve tedbir çok önemli. Birde zamanını geçirmeyeceksiniz yoksa hiçbir faydası olmaz. Güzel söz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Sayın Osman bey ,çalışırken birde böyle bahçe ,çiçek, bitki, meyve gibi işlerlede zaman ayırıp uğraşmanız takdire şayan.Bu konuda birikimi olan filozoflardan birisiniz.Ellerinize sağlık.
Trabzondan Saygılar selamlar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025