![]() |
1 Eklenti(ler)
Latin çiçekleri açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Dökülen tohumlarından biterek hertarafta açmaya başlayan ipek çiçekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Bodur yıldız çiçekleride açmaya başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki sardunyalardan.
|
1 Eklenti(ler)
Begonviller açarken.
|
1 Eklenti(ler)
Küpeli çiçekleri açarken.
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya devam eden bodur karanfillerden.
|
1 Eklenti(ler)
Liliumlardan açmaya devam edenler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İlginize teşekkür ederim. Siz uyardıktan sonra değiştirdim. Resim değil isim karışmış. |
Bodur yıldız rengi güzelmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Glayöllerden yeni açanlar.
|
1 Eklenti(ler)
İlk açan gün güzelim.
|
1 Eklenti(ler)
Ezan çiçekleri coşkuyla açmaya devam ediyor.
|
2 Eklenti(ler)
Liliumlardan açmaya devam edenler.
|
Alıntı:
Bu güzel ilkez yetişenlerden umarım tez zamanda çoğalırlar. Her ne kadar sizin yıldız çiçekleriniz kadar çok çeşit olmasada elimizde olanlardan yetiştirmeye çalışıyoruz. |
Ben dahliyaları bu sene çoğalttım. Koçtaş ve Berrin hanımın yolladıklarıyla.
Çeşit bakımından daha yeniyim. Birde sizin gün güzeli farklıymış. Bendeki klasik olandan başka saf sarı ve bir yaprak sarı bir yaprak turuncu olandan var. Seneye takas var demektir :) Kolay gelsin. |
3 Eklenti(ler)
Bendekiler
|
1 Eklenti(ler)
Erkenci mayhoş elmalar olgunlaşmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Ağustos ayı başlarında olgunlaşacak olan mitch gala cinsi elmalar.
|
sn.smnunal bahçeniz çok güzel elmalar çokgüzel gözüküyor tam koparmalık olmuş güle güle büyütün bitkilerinizi
|
Maşallah hem liliumlar hem de elmalar harika görünüyor. İyi günlerde keyfini sürersiniz inşallah.
|
Alıntı:
Sayın BAYÇALI, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Sayın h doğan, Sizin bahçenizde ilerde umarım daha güzellerine sahip olur. |
Sayın smnunal,
Yöresel patlıcanlarınızın fotoğraflarını yükleyecek misiniz? Yüklediniz mi diye her gün bakıyorum ama daha yok :) Bu, bu ve bu mesajımda sizin paylaştığınız tohumlardan yetişen patlıcanlar var :) Tek tük meyve tutumu var. Bazıları çiçek açıp dökülüyor. Yeni güçlü çiçek sapları oluşturdukları da var. Muhtemelen meyve bağlayacaklar. Ama 1-2 tanede meyve görmek güzel. Şayet daha önceki yıllarda hiç patlıcan yetişmiyordu bahçede. Geçen sene turuncu patlıcanlar ilkti ve bunlar ikinci. |
Alıntı:
Sayın Limon sever, Bu sene bazı sağlık sorunlarından dolayı sebze bahçesi ile fazla ilgilenemedik. Maşallah sizdeki bitkilerde sağlıklı gelişmeye başlamışlar. Alt yaprakları budayınız bitki hava alsın birde ilk meyveleri toprağa temas etmeye yakın olduğu için biraz eğri olacaklardır onlarıda hasat edebilirsiniz. Yalnız patlıcanları sık dikmişsiniz birde ortam sanki fazla güneş almıyor gibi. Bu patlıcan suyu ve güneşi vede yanmış hayvan gübresi ile çapalamayı çok sever. Havalar düzeltikçe ve bitki geliştikçe verim artacaktır. Bundan sonra vazgeçilmez bitkileriniz içinde olacağına inanıyorum. |
Alıntı:
Güneş malesef 5-6 saat alıyor. Sabah ve ikindi güneşini pek alamıyor. Umarım dediğiniz gibi soframızın vazgeçilmezi olur ;) |
Bence bitkiniz biraz büyüsün. Meyve vermeye başlasın. Meyvenin şekline, bitkinin verimliliğine bakın ondan sonra tohum bırakırsınız 1 tane. İlk meyveler pek tohum bırakılmaz çünkü şekli temsil etmez şekli düzgün olmaz genel olarak.
|
Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Arkadaşlar bazı ürünleri yeni yetiştirdikleri için tohumunu almak en doğal olarak en güzelini ve iyisini yapmaya çalışmaları takdire şayan buluyorum. |
3 Eklenti(ler)
Liliumlardan bugün açmaya başlayanlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025