![]() |
2 Eklenti(ler)
Sarkan petunya ve katmerli petunyalar çiçeklerini açmaya başladılar.
|
Ne güzel,bahçeniz şenleniyor...
|
Bahçeye dikmek için aldığınız fidelerin en solundaki çiçeğin ismi nedir acaba? Mesaj #1133'teki.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sn. smnunal, gönderdiğiniz yöresel laleler için çok teşekkür ederim, ben Ankara'dayken sağolsun site bekçimiz bahçeme dikmiş, 3-4 gün oldu Ayvalık'a döneli ben onları tekrar yerlerini değiştirdim şimdilik bir saksıya aldım kendilerini toparlarlar umarım şimdilik durumları iyi çok şükür. Tekrar teşekkür ederim.
Miniklerin fotoğrafları. Eklenti 478199 Sn. smnunal bunlar tohumları mı acaba? iki ayrı kökteydiler çiçek sapı vardı sapların ucunda da bunlar hafif tüylü gibi tüylerin içinde de koyu renkte tohum gibi bir şeyler var, size sorayım dedim, toplu halde ektim onları. Eklenti 478200 |
üyelerin bahçeleri (şakayık)
Alıntı:
son olarakda bahçenizin güzelliğinden söz etmeden geçemiyeceğim.çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık.üstelik bahçeniz küçük olmasına rağmen zengin bir çiçek yelpazesine sahipsiniz.saygılarımla |
Alıntı:
Sayın akçabardak, Göndermiş olduğum laleler belli bir zaman sonra tamamen kuruyacak ve bitki dinlenme dönemine girecektir bu dönemde rizom köklerin zarar görmemesi için kesinlikle sulama yapmayınız. Ekmiş olduklarınız lale bitkisinin tohumlarıdır. Benim bahçemde toprak yüzeyine düşen ve hiç müdahale edilmeyen bölgelerde kendiliğinden çimlenerek çiçek açmakta olanlar var sizlere başarılar diliyorum umarım gelecek sezon bol çiçeklerini görürsünüz. |
Alıntı:
Şakayık bitkisini bende ilkez yetiştiriyorum. Bizim bölgemizde aşırı sıcak olsada şakayık bitkisinin yetişeceğine inanıyorum. Benim bahçemde serin bölgelere ait bitkilerde var her ne kadar yaz döneminde bazı sıkıntılar yaşasakta yetiştirmeye çalışıyoruz son olarak 7 kök kamelya fidanı diktik. Bahçemiz için onore edici sözlerinizden dolayı teşekkür ederim. İnşallah sizlerde güzel bitkiler yetiştirirsiniz. |
Osman bey merhaba.
Şakayıkların kök bölgesi karıştırılınca çi,çek vermez diye bir kural var diye duyurulmuştu bende öyle biliyordum ama benimkileri yer değiştirdim ve belkide ilk defa bu kadar çiçeği bir arada göreceğim. Dilerim sizde çiçeklerini görürsünüz. |
Alıntı:
Ziya bey her işte bir keramet varmış. Hayırlısıyla bizde çiçek bekliyoruz. Bahçeme bu bitkiyi kazandırdığınız için çok teşekkürlerimle. |
1 Eklenti(ler)
Saksıdaki çiçeklerimizden raunculus.
|
Harika !
|
3 Eklenti(ler)
Saksıdaki çiçeklerimizden.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğimiz haseki küpesi.
|
1 Eklenti(ler)
Mis zambaklardan.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki hüsnüyusuflardan.
|
2 Eklenti(ler)
Çan çiçekleri açmaya başladılar.
|
Alıntı:
Sayın Smnunal, Bu güzel çiçeklerin tam isimleri nedir acaba? Tohumdan yetişir mi, ne zaman çiçek açıp çiçekli kalma süresi hakkında da bilgi rica edebilir miyim mümkünse? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025