![]() |
2 Eklenti(ler)
Bahçemizin yeni üyeleri clematis Kiri Te kanawa ve Miss Bateman.
|
3 Eklenti(ler)
Açmakta olan güllerden.
|
1 Eklenti(ler)
Bodur gülün son hali ve açmaya hazırlanan tomurcuklar.
|
Selam Osman bey.
Bahçenizdeki clematislerle beni solladınız :( Seneye görüşürüz:D Kırmızı beyaz ebruli gülden çelik beklerim zamanı gelince:p |
Alıntı:
Bizim sizi sollamamız mümkünmü. Bizler ancak sizleri geriden takip edebilirsek ne mutlu bizlere. Bitki yetiştirmek için sizin bölgeniz bizden çok şanslı bizde yazın 40 dereceyi aşan sıcaklar başladımı o zaman bitkileri korumak için çok zorlanıyoruz. Kışında bazen -8 dereceyi görüyor o zamanda yanı sıkıntı yaşanıyor. Clematislere gelince ben sizden köklenmiş olanlardan talibim bilginize. Size zamanı gelince göndereceğim pakette sadece çelik değil başka süprizlerde olacaktır. Muğladan selamlarımla. |
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur elmalar meyvelerini büyütürken.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl aşıladığım kiraz fidanı meyva verdi.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur kiraz ağacı meyvaları olgunlaşmaya başladı.
|
Alıntı:
Miss Bateman'ın başka açılardan çekilmiş fotoğrafını ekleyebilir misiniz. Bir an Miss Bateman olmadığı şüphesi doğdu. Emin olmak istedim. |
Alıntı:
Sayın tturt, İlginize çok teşekkür ederim. En kısa zamanda resim çekmeye çalışırım zaten üzerinde şu anda tek çiçek var. |
1 Eklenti(ler)
Hotlips salvia devamlı çiçek açan bitkilerden.
|
1 Eklenti(ler)
Amarilliys çiçek açmaya hazırlanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Gaura çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Cardinal climber sarmaşığını bodur yetiştirdim ve erkenden ilk çiçeğini açtı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dün bizim kirazdaki yaklaşık 10 meyveyi merasimle toplayıp yedik kardeşimle :) Darısı başımıza. |
Osman bey o küçük bodur kiraz Allah nazardan korusun,Maşallahı var.
Seyrinemi doysak ,?Yemesinemi? bir türlü karar veremiyor insan. Clematis konusunda ilerleme kaydetmişsiniz bu çok güzel bir gelişme. Kolay gelsin. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Nasıl bodur yetiştirdiniz, ben de daha bu sene tohumdan çok şükür fidelerini elde edebildim. Ve yerlerine şaşırttım fdeğil çiçeğini görmek hâlâ şaşırttığım gibi de duruyorlar. :( |
Alıntı:
Bahçe kapımızda kilit yok istediğiniz zaman buyrun gelin. İnşallah sizlerde daha güzellerini yetiştirirsiniz. |
Alıntı:
Haberimiz olsaydı sizin hasat bayramınıza katılmak isterdik. Umarım ileriki yıllarda umduğunuzdan fazla ürün elde edersiniz. |
Alıntı:
Sizinde belirttiğiniz gibi ben kiraz ağacının karşısına geçip onu seyrettikçe kafamdaki tüm sorunların azaldığını hissediyorum yemeside hoş olsada engüzeli insanın emek verip yetiştirdiklerini görmesi. Clematis bize sonradan bulaşan bir hastalıkmı desem adını tam bilemiyorum. Gelecek yıla sizin ve Kaptanın bizleri geçeceğinize eminim. Muğladan selamlarımla. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bahçede kiraz ağacı benimde görsel olarak çok hoşuma gidiyor. Birde üstüne bol ürün vermeside söyleyecek söz bırakmıyor. Cardinal sarmaşığını tohum ekme kabından asıl yerine dikmek için sökmemiştim oda erkenden çiçeğini açarak bana jest yaptı. Aşağıdaki resimde yanındaki diğer bitkilerle beraber mutlu mesut şekilde görebilirsiniz. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Miss Bateman fotoğrafı birde siz incelermisiniz. |
1 Eklenti(ler)
Clematis Fond memories.
|
1 Eklenti(ler)
Sebze bahçesine geçen yıl küçük bir fide olarak diktiğim beyaz datura kışı sağ salim atlatıp tekrar büyümeye başlamış.
|
Herşey muhteşem de kirazları yemeyin lütfen. Sadece seyredin, benim için de.
|
Abi merhaba maşallah çok süper hele kiraz ve clematisler bir harika ellerine sağlık
Esen kalın |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biraz seyredelim sonra herkes hakkını alsın.Ben şu sağ taraftaki ufak dalla yetineceğim.:) Herkese afiyet olsun. hadi başlayın.Osman bey müsadenle. Tek tek beyler bayanlar.2-3 olmasın lütfen tek tek yiyin zevkini çıkarın.:D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025