![]() |
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur kiraz ağacı meyveleri irileşmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Cosmos çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçedeki nar ağacı çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Yıldız çiçekleri gelişmeye başladılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ağacın cins özelliğiyle ilgisi var açtığı çiçeğin tamamını meyve tutuyor. Bahçede bulunan başka bir bodur kirazda ise elle tozlaşma yapmama rağmen çok az meyve tutuyor. Bu ağaç meyvenin bir kısmını döktü yoksa beslemesinin imkanı yok ağaç yıkılmasın diye destek koymak zorunda kalıyorum. Aynı kiraz ağacından küçük bir fidana geçen yıl yaptığım aşıda açtığı tüm çiçekler meyveye döndü. Demekki bu ağaç dışarıdan tozlaşma olmadan kendi çiçeklerini tozlayabiliyor. |
1 Eklenti(ler)
Sarı papatya çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçede heryerde dökülen tohumlarından kendiliğinden biten kedi tırnağı-ipek çiçeği fideleri.
|
Sayın smnunal maşallah kirazınıza bayıldım, Allah sevdiklerinizle hep beraber ağız tadıyla yemeye nasip etsin.
Bitkileriniz de çok hoş. Saygılar |
Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Mevlam herkesi emeklerinin karşılığını almayı nasip eylesin. |
5 Eklenti(ler)
Balkondaki sardunyalardan.
|
Sayın smnunal maşallah yıldızlar çok güzel gelişme göstermişler. Ben de tohumdan çimlendirdiklerimi şaşırttım fakat hâlâ şaşırttığım gibi duruyorlar. Bir de yıldızlar güneş mi, gölge mi severler onu da bilmiyorum.
Sardunyalarınız maşallah ayrı bir güzeller, ellerinize sağlık. |
Maşallah sardunyanız akşam sefası gibi rengarenk. ;)
|
Alıntı:
Yıldızlar havalar ısınmaya başladıklarında hızlı gelişmeye başlarlar. Güneşte daha güzel gelişim ve bol çiçek oluyor. Sardunyalar vazgeçilmezimiz onlarla daha çok hanım sultan ilgileniyor. Sizin bitkilerinizde günden güne güzelleşiyorlar sizlerinde ellerine sağlık. |
2 Eklenti(ler)
Kaymak ağacı çiçek açmaya hazırlanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Ruj çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan çimlendirdiğim lisianthuslar büyümeye başladılar.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan çimlendirdiğim delosperma alpina fideleri.
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl tohumdan yetiştirdiğimiz plumera ve adeniumlar.
|
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirmeye çalıştığımız katmerli mor datura fideleri.
|
1 Eklenti(ler)
Sitemiz üyesi bir büyüğümüzden gelen atlas çelikleri yeni sürgünlerini büyütürken.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın smnual;
Gönderdiğiniz sarmaşık çiçeği,açtı. Bahçemdeki tek çiçek, rengi çok güzelmiş sabah açıyor sonra kapanıyor. Çok teşekkür ederim. Eklenti 407690 |
Alıntı:
Çiçeğin ismi sabah sefası seneye dökülen tohumlarından daha fazla bahçenizde çoğalacaktır zahmetsiz bir bitki ne ilaç nede sulama derdi olur yeterki sarılabileceği bir yerler olsun. Sevdiklerinizle beraber bol çiçeklerini görmeniz dileğimle Muğladan selamlarımla. |
3 Eklenti(ler)
Abotulion-Çin lanterni çiçeklerini sergilemeye başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçedeki bodur kiraz ağacı meyveleri olgunlaşmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Feijoa kaymak ağacı çiçek açmaya başladı.
|
5 Eklenti(ler)
Çörek otları ve hazeranlar çiçek açmaya başladılar.
|
Kirazlarınızın maşallahı var. Bizde şeftali, erik gibi meyveler çok tuttuğunda kiraz gibi tutmuş deriz. Sizinki bizim tabirimizi onaylıyor. ;)
Bir de çörekotu çiçeği çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Güzel sözleriniz için çok teşekkürler. Çörek otu çiçeğinden yetiştirmek isterseniz tohum alabilirim bilginize bir defa ektinizmi dökülen tohumlardan her yıl kendiliğinden çıkacaklardır. |
Teşekkür ederim Sn. Smnunal. İstiyorum tabi ki ama Sn. SDurul takas etkinliği için paylaşıma açmış onun listesine eklenmiştim, sanırım sizinkilerle aynı renk. http://www.agaclar.net/forum/1149239-post4.htm
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025