![]() |
2 Eklenti(ler)
Dalında kalıpda soğuk ve rüzgarın etkisi ile dökülen Elmaların kar yağmadan önceki hali
|
Alıntı:
Biz şu anda Küçükçekmeçedeyiz.Ançak yılbaşında Bursada olaçağımızdan ve toplantı tarihinde nerde olaçağımız belli olmadığından doğru cevap veremiyorum..Katılırsak haber veririm. Saygılar. |
Alıntı:
Şehirler sınır olması nedeni ile huyu suyu birbirine benziyor. Saygılar |
2 Eklenti(ler)
Henüz kar yağmadı,donduruçu soğuklarda olmayınca Kasımpatılar açmıya devam etti.
|
Cevizle ilgili benimde büyüklerimden duyduğum olumsuz şeyler vardı ama şuan tam aklımda değil en kısa zamanda öğrenip burada paylaşacam
|
Alıntı:
Aklınıza gelirde yazarsanız bilği sahihibi olmuş oluruz. Saygılar |
2 Eklenti(ler)
Kurumuş Elma ağaçları ile Meyve veren yaşlı elma ağaçı
|
2 Eklenti(ler)
Yağmur,dolu derken,
Kar kapıyı çevirdi. |
1 Eklenti(ler)
Nasrettin hocaya sormuşlar.
Hocam dünya ne zaman bataçak diye? Hoca cevap vermiş, Eşin öldümü yarım dünyan,kendin öldünmü de tam dünyan batar. 21.12.2012 Maya takvimi beni ilğilendirmiyor. İlğisi,Bu soguklar bitkilerimi alaçakmı? |
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki Elle dokunan duvar halı yastıkları
|
2 Eklenti(ler)
Bahçedeki su testisinin değişiği.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Sn Cymbelina, Yastıkların içindeki dolgu maddesi saz.Bilmiyenler için açıklarsak.Su göletleri içinde veya kenarında yetişen ,Diğe bir adıda kamış olan bitkidir. Saygılar. |
3 Eklenti(ler)
Yeni dikilen fidanların kökünü soğuk almasını önlemek için.
|
1 Eklenti(ler)
Açık arazideki yeni dikilen fidanları soguktan korumak için.
|
1 Eklenti(ler)
Kış ortasında.
|
1 Eklenti(ler)
Dalında kalan dogal kuşburnu.
|
2 Eklenti(ler)
Yer kirazı ve ildi domates
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın hk50 hemen toplayıp çayını yapın... biraz demlenince harika bir lezzet ve C vitamini deposu.... Hatta mevsiminde toplayıp marmelatını yapınca harika bir lezzet.... Bende tereciye tere mi satıyorum yoksa....:rolleyes: |
Alıntı:
Sn çiftçi5234, Kışın donduruçu soguklarına karşı önlem olarak yapmış olduğum uygulamayı İlkbahar başlanğıçında Donduruçu soguklar bittiği anda dağıtır Aşıbölgesini açığa çıkarırım.Bitkiye su yürümeden veya bitki uyanmadan bu işi gerçekleştiririm ki söylediğiniz boğaz ve kök çürüklüğüne fırsat vermemiş olurum. Saygılar. |
Alıntı:
Sn FKY100, Çok teşekkür ederim hatırlatmalarınız için. Şu kadar söyleyimki,Kayserilinin hesabı övünmek gibi olmasın ama.Çay ,bitki çayı olarak papatya.Gülfatma,Alıç.Kuşburnu,ıssırgan otu,Dağ çayı,adaçayı. Bahçede mevcut , Marmelata gelince.Kayısı,erik,Kuşburnu.Vişne,Şeftali, Recel Erik,kayısı,ceviz,domates,kiraz,vişne,kabak,Çilek. Böğürtlen,Ahududu yapıldı denendi usanıldı,Yap diye ısrar edinçede yenmiyor diyerek mazeret üretiliyor. Yani anlıyaçağın çıra dibine karanlık.Bizim bahçede. Şu anda Alabaş yemekleri .Alabaş dolması,Kuşkonmaz yemekleri .Yer kirazı reçeli,Tomalto turşusu Pepino tatlısı yapma peşindeyiz.(Ben değil) |
2 Eklenti(ler)
Niğde den getirdiğimiz Buğdayla İstanbulda Üçünçü torunumuzun diş bulğurunuda kaynatmış olduk.
|
Nehir'in fotoğrafını da koysaydınız. O bizim de torunumuz... :)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Irmak olmadan. |
ayyyy çok tatlılar sayın hk50 allah uzun ömürlü etsin rabbim acılarını göstermesin
|
Ne tatlı Yarabbim...Maaşallah...(Allah bana da tattırsın-Amin) Bahtı açık, ömrü uzun olsun. Yüzünde ki gülüş hiç kaybolmasın.
|
Alıntı:
Dünyanın en tatlı ve lezzetli meyvesi. |
1 Eklenti(ler)
Süs bitkileri fuarından.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025