![]() |
1 Eklenti(ler)
Erik ve Selvi ağaçı.
|
4 Eklenti(ler)
Sende bir cevher varmış,onu herkes ne bilsin?
Kimler böyle züğürdün huzurunda eğilsin. Şöyle bir dairede müdür bile değilsin. Ne çıkar öğrenmişsen mesahayı pi diye? Geçti Borun pazarı sür eşeği Niğdeye. Namdar Rahmi Karatay |
1 Eklenti(ler)
Bahçeden mısır
|
5 Eklenti(ler)
Meyveler
|
Sevgili hk50 heryar kış kıyamet...sizin bahçenize gelince yazı bizlere yaşatıyorsunuz....
ne , iyi etmişsiniz bu kadar resmi çekip ,kış günleri için saklamaya..:)) Bahçenize her girişimde , taze sebze ve meyve ,,harika çiçekler görüp yazı yaşıyoruz....emeğinize sağlık.. Bizler de çoğumuz sümüklü böcek,diğer böceklere alışkınız da...Sizin o ot yığınlarında gezinirken karşımıza bir yılan çıkacağından korkarız...:)) O kısmı da bir temizleyip hale yola koyunuz diyorum ben nacizane.....Sevgiler ve selamlar...:)) |
4 Eklenti(ler)
Meyveler ve Gül
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benimkide "herkes gider Mersine.Bende giderim tersine" hesabı. Esas fotoğraflardan 500 tanesini hafıza kartı ile kaybettim.Esas görüntüler oradaydı.Tilkinin tavuğu yakalaması.İki horozun liderlik kavgası.Atmaçanın serçe kuşunu yaklaması.Avcının tavşanı vurması Elma .Domates meyve yığınları.Közde mısır pişirme partisi.Kızlar.Damatlar.vede torunlar.(Bir insan 4 kız babası olurda hepside ünüverside mezunu ise) Yirmi adet değişik kabak ile 0nbeş adet domates Onaltı adet Elma çeşidinin resimleri. Mavi,beyaz,sarı,mor kasımpatı.Yılbaşı çiçeğinin havası.Sağlık olsun. Saygılar Hürmetler. . |
Karın meyve ağaçlarına faydası.
Meyve ağaçlarının çiçeklerinin geç uyanmasını istiyen arkadaşlar varise,Bu karın bolluğunda ağaçların kök ve çevresine toplayabildikleri kadar kar toplasınlar. Pişman olmuyaçaklar. |
Erik ağaçlarımdan biri her sene erkenden çiçek açıyor ve bir sürü çiçeğine soğuk vuruyor. Bu harika tavsiyenizi uygulayacağım.
|
Sn sakagun Memnun olaçağınızdan eminim.
Sayğılar |
2 Eklenti(ler)
Gül ve Pencereden sarı Erik
|
çok güzel bir bahçe tebrikler
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim.Sn cengaverme.
|
Ne keyifli bir bahçe :p
|
5 Eklenti(ler)
Köşe Buçak
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sn Doğayla Barış.Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bu bahçenin en büyük sıkıntısı.Mevsim.Kışın -30 dereceleri buluyor.Bir anda bütün emekler boşa gidiyor. (...........) emeklisine koyun güttürürler. Türkün emeklisine çoçuk büyüttürürler. Deyişinin tersini yapmak için. Doganın nimetlerinden doya doya faydalanmak için.Hergün imalatçı.modolotör.ressam,mühendis,galiba birazda bahçıvanlığı sevdiğimiz için,sıhhat bulmak için mutluluk için yapyor,yetiştiriyoruz. Saygılarımla |
1 Eklenti(ler)
Bahçeye hoş geldiniz.Sn Suz-i Dilara.Teşekkür eder Saygılar sunarım.
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede kışdan manzaralar.
İçimiz ısınsın. |
1 Eklenti(ler)
Karda kışda Yazı hayal etmek ne güzel.
Kırlarda dolaşıp yorulduğumuz, Serin gölgesinde oturduğumuz. İki isim yazıp,Kalb çizdiğimiz, Kiraz ağaçı pempe çiçekler açtı Görmüyormusun? Bekliyorum burda seni, Gelmiyormusun? |
Oy! oy! oy!... ne deyeyem ben üstadımıza?
ALLAH razı olsun sizlerden, esirgemiyorsunuz hiç bir şeyi... Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Bu bahçede insanı çeken bir şey var, her gün uğramadan geçemiyorum.Soğuk günlerde bana yazı hatırlattığı içinmi acaba,kış resimleride harika...
|
5 Eklenti(ler)
Ne günlerdi o günler.Dışarı çıkamasakda.Pencerelerden bakakalsakda.Geri gelmesi yakındır. hayal kursakda.Bu meyvelerle kendimizi avutsakda.
Saygılarımla |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yani Bahçe gibi bahçe olmasıdır. Bahçenin gayeside Meyve Sebze verip Dört mevsimi yaşatmak değilmi ? |
5 Eklenti(ler)
Güneşin yedi rengi
Üzerlik ve çiçekleri Tabii Kaya bahçesi bir bölümü Dogal İncir Tabi Kaya bahçesi bir bölümü Saygılar. |
4 Eklenti(ler)
Kış Yemekleri,
Tandırda Toprak çömlek içinde pişiriliş rekli kuru fasulye. Yanına Toprak küp içerisinden Domates Biber Salatalık,Karpuz ve Kavun turşusu (Tamamen dogal.)ilave olarak üzüm koruğu,nohut ,Maydanoz sarımsak ilave edilir. Tandır közü içerisinde pişmiş Kumpır.(Patetes) Yanına kilerdeki kum içerisinde alınmış bembeyaz pırasa.Yumrukdan büyük sogan. Yuvka etmek.Yanan sobada hafif ısıtılarak dürüm yapılması tavsiye edilir. Toprak çanak içerisinde pişmiş etsiz nohut Yanına Bulgur pilavı ile ekim ayında topraga gömülen iki aydır toprak altında duran turp. Tatlı olarak.Üzüm pekmezi. (Dogal olmuyanı isteme ,yok.) Pekmezle karıştıraçağın (Toprak çanakdan) yoğurt. Meyve Ayva ve Elma Kaynak başındaki çeşmeden su. |
2 Eklenti(ler)
Sonbahar Kış.
|
2 Eklenti(ler)
Kış ve Yaz
|
Menü beni mahvetti sayın hk50 hele kumpir ve sobada gevretilmiş yufka ekmeği duyunca off off ,ne yapalım size afiyet olsun demekten başka elimizden birşey gelmiyor.
|
5 Eklenti(ler)
Yazdan kalma
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025