![]() |
1 Eklenti(ler)
Bahçe komşum.
Kendinçe,Bir zamanlar Türkiyede en çok Gayri resmi üyesi bulunan T.Kılıbık Partisi genel başkanı imiş. Kılıbıklığı bilen bilmiyene anlatsın. Sayğılar efendim. |
Alıntı:
Görüldüğü üzere bir köy bahçesine o kadar çok çeşit diktimki,Çoğunun isimlerini ya unutmuşum veya aldığım notları kaybetmişim. İsimler yazılı değilse ismini bilmiyorum demektir.Özür dilerim. Bilen arkadaşlar yazarsa teşekkürlerimi sunarım. İsmi bilinmiyenler gelmiye devam edeçek. Hürmetler. |
3 Eklenti(ler)
Sumak
Muşmula Kestane |
3 Eklenti(ler)
Bahçe den
|
Sumak ağacı kaç seneden beri sizde, hiç sumak aldınız mı?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Goji Berry ve Renkli Dut Çekirdekten çıkmalar. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Küp ve kekik
|
1 Eklenti(ler)
Küp ve sumak
|
1 Eklenti(ler)
Küp ve kasımpatı
|
2 Eklenti(ler)
Bahçe 36 Bürokratına benzememeli.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemizin taşları.
|
2 Eklenti(ler)
Bir zamanlar şöminemizdi.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçede macera,heyacan,korku,Neşe sevinç olmalı.
|
Ellerinize sağlık. Hayran hayran gezim bahçenizde. Eşinze ve size sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim.
Her işiniz kolay gelsin. Saygıyla selamlıyorum sizi. |
3 Eklenti(ler)
Fideleri yeni dikiyoruz.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin bir tarafınıda yabancı ot sardı.Yağmurdan mücadelede yapamıyoruz.
|
Sn.HK50 Yuvak taşını hala kullanıyormusunuz ???
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçmişden günümüze diyerek sahip olmuya çalışıyorum. |
Alıntı:
Osmanlı döneminin (İşmini bilmiyorum) Milli Eğitim Bakanına sormuşlar. Bakanlık nasıl ? Şu okullar olmasa iyide.Okullar durumumu bozuyor demiş. Bizimkide öyle .Otlar olmasa bahçeçilik (Büyük) iyi ama otlar. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Meraklısına yabancı ot.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçeden bir manzara ve zambaklar açmıya başladı.
|
Alıntı:
Sn hberbul.Çiçek ekmeyi düşünüyorum ,ançak zaman bulamıyorum. Nasip Saygılar. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sarı erik
|
3 Eklenti(ler)
Adam oruç keyfi ile caddede geziyor bir yandanda ne alıyım diye düşünüyormuş. Düşünürken palan satan dükkanı görmüş.Dükkana girip bir palan satın almış,evin adresinide vererek çırakla göndermiş.
Akşam gelince hanımı , Bey demiş bizim atımız katırımız ve eşeğimiz yok.Bu palanı niye aldın ? Diye sormuş. Adamcağızda vallahi hanım , ne alıyım diye düşünürken? Palanı gördüm oruç keyfi ile onu aldım.Demiş. Bizim bahçede malumunuz 2012 sezon makyajını tazeleyip bir türlü çıkamadı. Bizde bahçe keyfi ile makyajsız fotoğrafları sunmuya çalışıyoruz.Beğenilerinize. |
1 Eklenti(ler)
Eh nihayet
Kurbağıların aşkı büyük olur. |
5 Eklenti(ler)
Çiçekler parekende ama yakında toptan olurlar.
|
Bahçeniz çok güzel.Resimler arasında gezerken dedemlerin in Ürgüp Aksalurdaki bostan dedikleri sebze bahçesi geldi gözlerimin önüne...Mis gibi kokan iri iri domateslerin lezzetleri...
Güzelim biberler. O eski zamanın sebzeleri, o beyaz topraklarda ne kadarda güzel olurdu... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025