![]() |
1 Eklenti(ler)
Gül fatmalar
|
1 Eklenti(ler)
Sumak ağaçımız çiçek açıyor.
|
Sayın hk50
Fotoğraflarınız kadar, fotograf açıklamalarınızı da keyifle izliyorum. :D Örneğin: * Suyun patetesle dansı. * Kabaklar öğle uykusuna yatmışlardır. * Üzümsüz üzüm bağımız. * Şaşkın vişne Bir taraftan meyveleri olgunlaştırmıya çalışırken,bir tarafdanda çiçek açıyor. *Hangimiz oynamadık ki ? *Büyük güllerin olduğu yerde saygıdanmıdır neden bilmem? Küçük güller bir türlü açmıyor. *Yerken karşıdakinin ağzını sulandıran erik. *Kestane ağaçımızda konu mankeni gibi beklemede.Üç yıldır meyve bekliyoruz. * Bahçenin bekçisi uykuda |
Çok haklısınız, S. Serdar ve kaldı kiii daha birçokları.
|
1 Eklenti(ler)
Bir sorun kazasız belasız atlatıldı.
Keyfe göre yapraklar toplandı. Salamura yatırıldı. |
Alıntı:
Kaynanası ile dövüşen damat,kaynana tarafından mahkeme verilir. Hakim Damada sorar.Adın Soyadın? Hacı Mehmet Ali Efendi Şaşkın. Tekrar sorar.Tekrar aynı cevabı alınca.Hakim bey yaz kızım der. Hacı anasının koyduğu ad.Mehmet Babasının koyduğu ad.Ali Muhtemelen Dedesinin adı Amcasının koyduğu ad.Efendi Kaynanasının koyduğu ad.Şaşkın da Devletin koyduğu ad. Bizimkide öyle gibi.İsimleri latince yazılı bitkileri seyrediyorum.Bir şey anlamıyorum.İyi bir şeyki herkes teşekkür etmiş,bende ediyim bari diyorken.Google Türkçeleştiriyor.Bakıyorum ki Bizim toroz dağlarının Gelinçik çiçeği çıkıyor. Sonra diyorumki,Ektiğim nohut,diktiğim nohut.Şehre gelmiş leblebi olmuş. Latinçe bilmediğim için (Bu yaşdan sonrada öğrenemem) Latinçe isimlerin yanına Türkçede yazılırsa.Benim gibi cahilde anlamış olur. Şizank (Schisantra Chinensis.Kopya çekerek yazıyorum) Üç yıldır bahçemde olduğu halde telafuz edemediğim gibi yazamıyorumda. İlği ve alakana Teşekkür eder.Saygılar sunarım. Yine beklerim. |
Alıntı:
Bahçelerin içinde Tescilli köy bahçesi bu bahçe sanırım. Hürmetlerimle Teşekkür eder,Ziyaretlerinizden rahatsız olmaz.Memnuniyet duyarız.Avatarınızda hayırlı uğurlu olsun. Bahçe sizin. |
3 Eklenti(ler)
Bahçede bulunanlar.
|
1 Eklenti(ler)
Yaşlılık belirtileri.
|
2 Eklenti(ler)
Erkenci Şeftali ve Elma.
|
Alıntı:
Avatardaki çiçek benim Yeniginem. |
Sn.hk50 ,
Bahçeniz bir harika , elinize yüreğinize sağlık... kaynana ve damat öyküsüde hoşmuş..:D |
Alıntı:
|
Sayin abim o dediklerin o kadar guzelki yani sayarken ben eridim ama, kiloya vurdum saydiklarini, ne mide alir nede bunye umarim kendi basina yemiyorsundur o kadar nevaleyi sadece iki kilo patates kozledin yaninda iki tursu domatesi cerez yerine saymiyorum zaten yufka ekmegi, birde uyudukmu, valla abi sekiz kilo hic bir sey bu keyifleri yapipta sekiz kilo ile kurtulduysan muthis bunye var diyorum, saygilar.
|
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
Sn YeniGine Ne mutlu banaki bir köy bahçesi ile keyif verebiliyorum.Her zaman bekleriz. Sağolun. |
Alıntı:
Sn TaşevliBahçe, Bahçemize hoş geldiniz.Bahçemizde sizleri görmek bizlere mutluluk verir. Saygılar. |
Alıntı:
Varolun sağolun. Bahçemiz kapısı açıkdır.Müsade almadan girebilir,gezebilirsiniz. Teşekkürler. |
Alıntı:
Sefalar getirdiniz.Çok teşekkür ederim. Varolun. |
1 Eklenti(ler)
Kumda yürüyelim.
|
3 Eklenti(ler)
Renklerden sonra gelenler.
|
1 Eklenti(ler)
Dikenin çiçeği.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçemizde "Halil İbraim sofrası ""bereketi var.
İsteyen istediği kadar yiyebilir. |
Kayınbiraderin (Dört kızdan en küçük)yiğeninin mezuniyet törenine katılmak için bir kaç günlüğüne İstanbul yollarında olaçağız.
Hoşça kalın. |
Hepsine MAŞALLAH hk50
|
Herşey birbirinden güzel. Emeğinize sağlık sayın hk50 :)
|
Alıntı:
|
meyveler çok güzellll maşallah ;) siz gidin biz bakarız arada da yeriz :)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
Ağaç sertliğinde yeneçeğini pek sanmıyorum. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025