![]() |
3 Eklenti(ler)
Su altı bahçemden görüntüler
|
Alıntı:
Sn Halil Önen Teşekkür ederim Sağ olun Bu sene Elma seyretileçek kadar çok değil. Seyretme yapmıyaçağım.Aşırı sık olanlarıda kendiliğinden atıyor. Elma iç kurdu Kırmızı örümçek ile Yaprak düren ve pireçik için bir kere ilaçlama yaptık.İkinçi ilaçlamayıda on gün içerisinde yaparız. Kırmızı örümçek bu yıl yok sayılır.Hava nedeni ile sanırım.Yalnız yaprak düren ve pireçik hat sahada. |
Alıntı:
Sırf yaprak için asma fidesi getirdip diktim.Fakat başarılı olamadım.Tiçari kayğıda olmayınça o işleri içişleri yaptığı için ilğilenmiyorumda. Şu anda bahçede 12 değişik çeşit üzüm asması var.Banada zaten yaprak mevzuunda laf söyletmiyorlar. Hürmetler. |
Alıntı:
Ançak bahçede Pekm ezlik siyah üzüm var.Antep karası var.Birde ismini bilmediğim üçünçü siyah üzüm varki. Bu meşajını birilerine okumadım.Bildikleri gibi yapsınlar.Zaten bu mevzudada yetki de yok. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Kirazları kuşlarla bölüşür olduk.
|
1 Eklenti(ler)
İnsan hastalanınça Ambulans (Bulunursa)
Koyun hastalanınca Mehmet Ali Celal beyin dört çekeri. |
2 Eklenti(ler)
Kuşlardan geriye kalanlar.
|
1 Eklenti(ler)
Zeytinyağlı Dolmalık kabak çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Kabak sebzesi çiçeği.
|
2 Eklenti(ler)
04 Temmuz 2012 Isınmak için soba yakıyoruz.
Çiçekler Dışarıya hasret kaldı.Soguk vurur diye çıkaramıyoruz. |
İstanbul yanıyoruz; fotoğraf ve yazınızı görünce tarihe tekrar tekrar bakmak ihtiyacı hissettim. Ne diyeyim; herşeyin hayrlısı hk50
|
1 Eklenti(ler)
Semiz otu.Dogal kendiliğinden çıkar.kendiliğinden Çiçek açar ,tohumunu döker,ertesi sene yine çıkar.
Sarımsaklı yoğurtla çaçık,Yemeği.ve Zeytinyağlı salatası olur. |
Sayın YeniGine 'ye katılıyorum aynı durum bende de oldu fotoğraf ve yazınızı görünce tekrar tekrar baktım tarihe.Çiçeklerim sıcaktan yanmasın diye perde ile kapadım kapalı balkon olduğu halde.Çok etkileniyorlar haşlanıyorlar resmen.Bu arada camdan görünen sardunya fotoğrafı çok güzel,duygusal olmuş çok şey anlattı bana.Bence dereceye bile girmeli.BOL GÜNEŞLİ, SICAK GÜNLER ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizden dağlara bakış.
|
3 Eklenti(ler)
Yabancı otlardan manzaralar.
|
5 Eklenti(ler)
Armut çeşitlerimiz.
|
1 Eklenti(ler)
6000m2 de yer kalmamış gibi.
|
5 Eklenti(ler)
Hiç birinin ismini bilmiyorum.Hepside bahçemiz çiçeğidir.Ama bir kısmı yabani,bir kımı medeni imiş.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçede ne kadar çeşit.O kadar bilgi beceri istiyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bunça emek ver.Bakım yap.Tam sebze vereçek hale getir.Küçük bir kurçuk sessizden kökten kessin.Sabahleyin maşalada solmuş bir domates daha.
Buda bahçeçiliğin üzüçü tarafı. |
:( Çok haklısınız; bir dal bile olsa insan üzülüyor. Domatesle birlikte çiçekleri de varmış. Yazık olmuş.
|
3 Eklenti(ler)
Roman güzeli elma,
Arab kızı elma. Ve Suyun patetesle dansı. |
1 Eklenti(ler)
Yer kirazı (Alkagengi) meyveye dönüşdü.
|
Bizim bahçenin içi labırende dönüp gidiyor.Hanımla bahçe içi haberleşme telsizle sağlanıyor.
İşte bir haberleşme konuşması Hanım.Yine bir domatesi kurt kesmiş.Tamam Kurdu buldunmu ? Tamam Yok arıyorum.Tamam.Buldum.Buldum.Manas .Tamam Ben varana kadar bekle.Tamam Sen ne yapaçaksın ? Tamam. Öldürmeden önce son fotoğrafını çekeyim.Tamam Fotoğrafını ne yapaçaksın ? Tamam. Ünlülerin moda dergisine göndereçeğim.Tamam.Sonrada Çerçeletip salona asaçağım.Altınada Hanımın en nefret ettiği(En sevdiğide olabilir) yer altı yaratığı diye yazdıraçağım.Tamam. Dalga geçme ya.Kapatıyorum.Tamam. Dur bekle.Kapandı. |
1 Eklenti(ler)
Ahududular.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçeden bir bölüm.
|
1 Eklenti(ler)
Küçükün küçüğü kirazımız.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçenin bir bölümü Yağmurlama ile sulanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Patates çiçekleri açmıya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Üzümsüz üzüm bağımız.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025