![]() |
Alıntı:
Bakmıssınız.Teşekkür ederim, ama yememişsiniz.Kayısılar yerle bir olmuş Sn Asya Ceylan. |
3 Eklenti(ler)
Bahçenin içi beş günde değişmiş.
|
1 Eklenti(ler)
Tomatillo Verde nihayet çiçek açtı.Meyvesinide göreçeğiz inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Kenarda kendiliğinden çıkmış marul.
|
1 Eklenti(ler)
Erik ama Ne eriği olduğunu bilmiyorum?
Kendi aramızda İngiliz eriği diyoruz. |
1 Eklenti(ler)
Gül Erik ve Vişne
|
Alıntı:
Mantarlarla arası çok iyi olan bir tanıdığım var ondan öğrenmiştim karıştırmıyorsam tabi.Sizin için tekrar araştırıp soracağım bende merak ettim çünkü :) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
2013 de kullanaçağımız Çiftlik güpresini yanması için bahçenin bir kenarına döküp hazırlık yapıyoruz..
|
Alıntı:
Sn Asya Ceylan Bu nesnenin Çok sert olduğunu.Kolay kolay kırılmadığını söylemek istedim.Bizim ağaçlarda mantar oluyor.Doğru.Bazı kişiler gelip topluyor.Yiyorlarmış.Biz zehirli diye korkumuzdan yiyemiyoruz.Yiyenlerede bir şey olduğunu görmedim.(Olsa herhalde abbas yolcu olurdu) Bu nesnenin onlarla bir benzerliği olmadığı için söyledim.Öğreneçeğimize çok sevindim.Şimdiden Teşekkkürler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin açık su kuyusuna (Törenle değil) balık yavrusu bıraktık.Bakarsınız birde balıklı bahçemiz olur.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçede çeşit
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tomatillo Purple
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İlkbaharda başladı çiçekler açmıya.Bircins bırakıyor,bir cins yerini alıyor.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçenin kıyısında kenarında unuttuklarımız.
|
3 Eklenti(ler)
Bitkilerin dili olsaydı.
|
Alıntı:
Çiftlik gübresini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz ? İşlemden geçecek mi? |
Sn.HK50 bahçeniz sanki sonsuz bitki türü barındırıyor gibi,her yeni paylaşımınızda başka başka bitkiler görüyoruz.Meyveleriniz çok güzel görünüyor,elini uzat ,al der gibiler... bu kadar büyüük bir bahçeye nasıl su yetiyor ?
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Burada Sn YeniGine. |
2 Eklenti(ler)
Buda Kurbağamız,Tamamı dört tane idi.Üçü şu anda aşağıdaki yabancı kedinin miğdesinde.
Bereket ki kediler yüzme bilmiyor.Kurbağamızda güneşlemek için kenara çıkmıyor.O nedenle hayatta.Ama yapayalnız. |
Alıntı:
Çiftlik güpresini olduğu yerde bir yıl bekletiriz.Arada bir karıştırılır.Kendi kendine yanar.Sonra Yeşil güpre ile karıştırarak bitkilere veririm.Başka bir işlem yapmam. Saygılar. |
Sayın hk50 eveet balıklar çok güzel... Ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Midem zil çalmıya başladığında,Aklımda bulunsun diye
Kabak çiçeği dolması,semiz otu çaçığı (Bahçemiz ürünlerinden) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bütün bahçe sahiplerine sesleniyorum yapmayın şunu yaaaa ooofff:o |
Alıntı:
Sn kedicik Çok teşekkür ederim. Bu bahçenin sulama suyu inanması güç ama doğrusu bu yaklaşık 2 m derinliği 3m genişliği 6 m uzunluğunda Açık kuyu dediğimiz kuyuya gelen bir orta parmak kalınlığındaki su ile sulanıyor. Önce kuyu doluyor.Kuyudan 220 v ile çalışan 1,5 Hp Elektrik motoruna bağlı santrafüj ile 110 m yukarıda bulunan havuza ikilik boru ile taşınır.Havuz 5*5 m alan 2 m derinliğinde. Bura dolduğu zaman 2 m derine gömülü 2,5 boru larla yağmurlama Damlama ve Sprinlere 2 Hp dinamolu santrafüjle aktarılır. Büyük ağaçların dibine Su tasarruf ediçi kimyasallar gömülü.Küçük ağaçlar damlama Sebzeler Yağmurlama ve Sprinlerle sulanır. Her hangi bir sıkıntı da çekmiyoruz.Çok şükür. Saygılar. |
Alıntı:
Sn Asya Ceylan Yerden Göge kadar haklısın.Özür dilerim. Ben yapmamam gereken bir usulsuz hareket yaptım. Göz hakkı denen olayı unutup can çekermi çekmezmi düşünmeden. Kendi adıma diyorum. Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025